Buffalo – Nashville 1:4 (kon.) | Carolina – NY Rangers 3:1 (kon.) | Columbus – Detroit 4:1 (kon.)
Philadelphia – NJ Devils 1:2 (kon.) | Florida – Arizona 1:3 (kon.) | Pittsburgh – Washington 2:0 (kon.)
St. Louis – Dallas 2:3 (po pr.) | Minnesota – Edmonton 3:4 (2:3 po s.n.) | San Jose – Toronto 6:2 (kon.)
po s.n. (2:3)
Minnesota Wild
3:4 (3:1, 0:0, 0:2 - 0:0)
Edmonton Oilers
cz Streda 12.03.2014, 01:15 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Edmonton Oilers.
    Autorem rozhodujícího nájezdu je TAYLOR HALL který překonal Kuempera střelou mezi betony.
     
    55:07
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Ference napálil puk z červené čáry, Kumper pouze vyrazil před sebe a znovu tam zaváhala obrana Wild, konkrétně Spurgeon a Suter, kteří nechali v pohodě dorážet JORDANA EBERLEHO, je vyrovnáno! Asistence: Andrew Ference a Oscar Klefbom.
     
    51:06
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Nedůrazná defenziva Wild nyní nechala Kuempera zcela "na holičkách", DAVID PERRON pohodlně doráží z hranice brankoviště střelu Ferenceho do branky a hosté snižuje na rozdíl jediného gólu. Asistence: Andrew Ference a Sam Gagner.
     
    16:55
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté snižují, JEFF PETRY z pravé strany nahazuje puk před branku Wild a tam se snaží prosadit Nugent-Hopkins, puk se však dostal za záda Kuempera i bez jeho přičinění, byť se tomu snažil zabránit bránící Brodin. Asistence: Jordan Eberle a Ryan Nugent-Hopkins.
     
    15:23
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Granlund neohroženě projel po levém křídle za branku, kde nachází Pariseho, ten hledá JASONA POMINVILLEHO a byť jeho první střelu ještě Fasth dokázal vyrazit, na tu druhou již nedosáhl a domácí vedou již 3:0. Asistence: Mikael Granlund a Zach Parise.
     
    13:46
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JARED SPURGEON střelou od modré překvapil Fastha v brance Oilers. Na hranici brankoviště ještě velmi dobře stíní M. Koivu, domácí navyšují své vedení. Asistence: Erik Haula a Dany Heatley .
     
    11:07
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Využitá přesilová hra, domácí "vyšachovali" obranu Oilers a na brankovišti se dokázal prosadit ZACH PARISE, který, nikým nebráněn, dokázal zasunout puk do branky podél levého betonu ležícího Fastha. Asistence: Mikael Granlund a Jason Pominville.

    Martin Dvořák

    Góly a asistencie: 12. Parise (Granlund, Pominville), 14. Spurgeon (Haula, Heatley), 16. Pominville (Granlund, Parise) – 17. Petry (Eberle, Nugent-Hopkins), 52. Perron (Ference, Gagner), 56. Eberle (Ference, Klefbom), rozh. náj. Hall


    Minnesota Wild: Kuemper (Bryzgalov) – Suter, Spurgeon, Scandella, Brodin, Stoner, Prosser – Parise, Granlund, Pominville – Moulson, M. Koivu, Coyle – Cooke, Brodziak, Niederreiter – Heatley, Haula, McCormick
    Edmonton Oilers: Fasth (Scrivens) – Fraser, J. Schultz, Marincin, Petry, Klefbom, A. Ference – Jakupov, Nugent-Hopkins, Eberle – Hall, Gagner, Perron – Hendricks, Gordon, Joensuu – Gazdic, Smyth, Jones

    Rozhodca: Hanson, Rooney – MacPherson, Shewchyk

    Diváci: 18 650