Bulldogs – Vítkovice 2:3 (kon.) | Bohemians – Mladá Boleslav 4:5 (kon.) | Otrokovice – Chodov 8:9 (0:2 po s.n.)
koniec
Bulldogs Brno
2:3 (1:2, 0:0, 1:1)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Nedeľa 09.03.2014, 17:30 • MSH Vodova, Brno • Play-off LiveSport Superligy florbalu CZ
Predzápasové kurzy
     
    52:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hosté znovu vedou! Po nahozeném míčku na bránu vytvořili vítkovičtí hráči na brankovišti velký tlak, který vyústil až v zakončení ZDEŇKA ŽÁKA, který rozvlnil síť za domácím brankářem. Asistence: Jakub Hubálek.
     
    50:32
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno a začínáme znovu od začátku! Domácí si dlouho předávali míček z hokejky na hokejku, až se nakonec JAKUB MENDREK odhodlal ke střele příklepem a překonal padajícího Ciompu. Asistence: Martin Komenda.
     
    14:27
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Neuvěřitelné, Vítkovice střílí během 11 sekund dvě branky a to navíc v oslabení! LUKÁŠ HÁJEK jednoruč posunul míček na bránu a ten proskákal až na místo určení. Asistence: Roman Ciompa.
     
    14:16
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Ovšem prosazují se paradoxně hosté! JAN ŠEBESTA po dobré přihrávce Hájka z úhlu překonává Kejíka. Asistence: Lukáš Hájek.
     
    04:20
    Bulldogs právě vstřelili branku!
    Ale napodruhé už to domácím vychází! LUDĚK ONDRÁČEK dostal hned z rozehrávky skvělou přihrávku před bránu a nekompromisně zakončil pod břevno. Asistence: David Sládeček.

    Daniel Havel

    Góly a asistencie: 5. Ondráček (Sládeček), 51. Mendrek (Komenda) – 15. Šebesta (Hájek), 15. Hájek (Ciompa), 53. Žák (Hubálek)


    Bulldogs Brno: Kejík (Kuhn) – Kadlec (C), Jalový, Kočí, Fuchs, Coufal, Juhaňák, Zítko, Koutný, Komenda, Mendrek, Sládeček, Grich, Pexa, Bauer, Ondráček, Jakůbek, Mlejnek

    Trenér: Rudolf Škubal

    1. SC TEMPISH Vítkovice: Ciompa (Souček) – Hrubý, Jankulár, Brus, Žák, Heczko, Gurkovský, Brauer, Žydel, Šebesta, Řezanina, Kolařík, Jelínek (C), Hájek, Hubálek, Veltšmíd, Matúš

    Trenér: Rostislav Kohút, Michal Devs

    Rozhodca: Petr Černý, Jiří Janoušek

    Diváci: 609