Espanyol – Elche 3:1 (kon.) | Almería – Sevilla 1:3 (kon.) | Real Madrid – Levante 3:0 (kon.)
Valencia – Bilbao 1:1 (kon.)
koniec
Valencia CF
1:1 (1:0)
Athletic Club Bilbao
Nedeľa 09.03.2014, 21:00 • Estadio de Mestalla, Valencia • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Je dobojované, v nadstavenom čase sme nevideli žiadnu vydarenejšiu akciu, a tak si dnes body tímy podelia. Do druhého polčasu hráči nastupovali za stavu 1:0, no v 53. minúte Feghouli fauloval súpera vo vlastnej šestnástke z čoho pramenil pokutový kop a následný vyrovnávajúci gól Aduriza. V zvyšnom čase mal navrch domáci celok, no druhý gól sa už hráčom streliť nepodarilo.

    Po dnešnom zápase sa Valencia bodovo dotiahne na Levante a Espanyol a vďaka lepšiemu skóre by mala obidva tímy preskočiť. Patriť by jej tak mala 8. priečka. Naopak, Bilbao aj naďalej zostane na 4. mieste s 12 bodovou stratou na FC Barcelonu.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a niekedy nabudúce dovidenia. (22:56:42)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Celá situácia sa zopakovala, tentoraz ale center končí v rukaviciach brankára, zrejme sa už gólu v tomto zápase nedočkáme.
     
    90+2
    Feghouli ešte centroval z pravej strany, o všetko sa ale postarala pozorná defenzíva hostí, ktorá už len odkopáva, nesnaží sa už ani o útok.
     
    90+1
    V nadstavenom čase sledujeme trošku chaotický futbal, s nepresnými prihrávkami na obidvoch stranách. Na hráčoch je taktiež vidieť veľkú túžbu streliť gól, no či im na to budú stačiť sily je otázne.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby sa budú nadstavovať ešte 3 minúty.
     
    90
    Po nevydarenom rohovom kope prichádza posledné striedanie na strane Bilbaa, z ihriska odíde Susaeta, ktorého vystrieda Guillermo.
     
    89
    V hľadisku to len tak zahučalo, strela z veľkej diaľky bola vďaka teču jedného z obrancov Bilbaa vytlačená na roh. Je vidieť, že obidva tímy by veľmi rady strhli vedenia na svoju stranu.
     
    88
    Bilbao zvyšuje obrátky, po ďalšom nebezpečnom centri vo vnútri šestnástky smerom na bránu hlavičkoval striedajúci Toquero. Jeho hlavička ale letí mimo.
     
    87
    Valencia sa bez väčších problémov oslobodila a domáci hráči zakladajú ďalší útok, čas do konca stretnutia rýchlo ubieha.
     
    87
    Mikel Rico skúsil šťastie z veľkej diaľky, jeho pokus bol v poslednej chvíli tečovaný, takže príde ďalší rohový kop pre Bilbao.
     
    86
    Na útočný výlet sa vydali hostia, Iturraspe hlavičkoval smerom na bránu, no trafil pri tom aj ruku Feghouliho, pokutový kop sa však nepíska.
     
    85
    Po druhý raz v zápase strieda aj Valencia, zápas končí pre Cartabiu, jeho miesto zaujme Javi Fuego.
     
    84
    Bilbao získalo štandardtku na súperovej polovici, od streleného gólu sú však hostia v útoku akosi bezzubí, čo potvrdili ďalšou nevydarenou akciou.
     
    83
    Tréner hostí Ernesto Valverde sa odhodlal k druhému striedaniu, z ihriska sťahuje strelca gólu Aduriza, toho nahradí Toquero.
     
    82
    Netrvalo však dlho a pred šestnástkou si hráči svoje úlohy vymenili, Vargas si vypýtal faul, Valencia zahrávala priamy kop, v pokutovom území síce nastali zmätky, no lopta bránu neohrozila.
     
    81
    Hra na polovici Bilbaa pokračuje, práve Vargas to teraz trošku prehnal s bojovnosťou a dopustil sa útočného faulu.
     
    80
    Lopta znova skončila na domácich kopačkách, z väčšej vzdialenosti od brány sa technickou strelou prezentoval striedajúci Vargas, brankár však všetko videl a tak nemal s chytením lopty najmenší problém.
     
    79
    Valencia sa snažila o okamžitú kontru, domáca obrana vysunula Aduriza, no prihrávka naňho bola príliš prudká sa skončila mimo ihriska.
     
    78
    Šancu na to bude mať teraz, hostia sa po dlhšej dobe usadili na polovici súpera a navyše získali aj rohový kop.
     
    77
    Druhý polčas jednoznačne patrí Valencii, aj keď to je práve domáci tím, ktorý inkasoval. Bilbao si v druhej polovici zápasu okrem akcie z ktorej pramenil gól prakticky nič nevypracovalo.
     
    76
    V posledných minútach sa pritvrdilo, hráči o loptu zvádzajú tvrdé boje, na ihrisku sa príliš nešetria.
     
    75
    V ľavom rohu na polovici súpera bojovala o loptu až štvorica domácich hráčov, tým sa ale napokon loptu vybojovať nepodarilo, Bilbao ju poslalo ďaleko od brány.
     
    74
    Prichádza prvé striedanie na strane domáceho celku, z ihriska odkráčal Jonas, opačný smerom vybieha Vargas.
     
    73
    Ani tento rohový kop sa neuchytil, Bilbao sa oslobodil a samo bude môcť zaútočiť.
     
    72
    Opäť prudká strela tesne pod brvno, Dani Parejo dnes mieri presne, aj tento raz mu radosť pokazil brankár, ktorý vyráža loptu mimo hracej plochy.
     
    71
    Nieje o čom, Iraola dodatočne vidí žltú kartu.
     
    70
    Po ľavom krídle postupoval Cartabia, toho veľmi nepekne zostrelil striedajúci Iraola, Valencia získava priamy kop z veľmi dobrej pozície.
     
    69
    Hra sa presunula do strednej časti ihriska, no loptu stále viac drží Valencia, naopak hráčom hostí sa v tomto polčase stále akosi nedarí rozhýbať sa.
     
    68
    Ten sa Valencii opäť nepodarilo využiť, naopak v solídnej príležitosti sa na opačnej strane ocitol Muniain, ktorý pálil z podobnej pozície ako pred chvíľou Kéita, jeho pokus ale pokryl domáci brankár.
     
    67
    O okamžitý protiútok sa pokúsila Valencia, hráči boli včas zastavení, bude z toho ďalší roh.
     
    66
    Po nepresnej prihrávke v strede poľa sa otvoril priestor pre hostí, loptu do útoku vyniesol Muniain, jeho center do šestnástky však našiel len domáceho obrancu.
     
    65
    Bilbao dlho pri lopte nezostalo, tá sa nachádza pri domácom gólmanovi, Valencia bude zakladať útok z hĺbky vlastnej polovice.
     
    64
    Tá napokon prišla! Presnou prihrávkou dokázali hráči presunúť hru na pravé krídlo, kde si nabehol Kéita. Ten zakončoval z rohu šestnástky, vystrelil, no bránu minul len o pár centimetrov!
     
    63
    A hra nám pokračuje takýmto spôsobom aj naďalej, domáci hráči si vymieňajú loptu v strede ihriska, vyčkávajú na vhodnú chvíľu.
     
    62
    Valencia začala hrať opatrnejšie, lopta sa stále nedostala za stredovú čiaru, hostia sa zatiaľ stihli sformovať, takže prechod do útoku bude o to zložitejší.
     
    61
    S Pereirom to nevyzerá vážne, po malej chvíli sa opäť zapája do hry, loptu znova ovláda Valencia, tentoraz sa hráči zdržujú na svojej polovici o niečo dlhšie.
     
    60
    Pri lopte sa znova ocitli domáci hráči, tí zakladali útok z vlastnej polovice, hra sa presunula až na Pereiru, ten spadol v šestnástke súpera, no penalta sa tentoraz nenariaďuje.
     
    59
    V 59. minúte prichádza prvé striedanie v zápase, na ihrisko vybieha hráč hostí Iraola, ten na trávniku vymení De Marcosa.
     
    58
    Ten sa hráčom príliš nevydaril, no zostali v okolí šestnástky, poriadne podkúrili obrane Bilbaa, no tá to napokon zvládla.
     
    57
    Individuálne to skúšal Cartabia, ten bol tiesnený dvojicou obrancov tak sa aspoň hodil o zem a to dosť teatrálne, Valencia získava aspoň rohový kop.
     
    56
    V útoku to teraz trošku prehnal s bojovnosťou Senderos, píska sa ofenzívny faul.
     
    55
    Inkasovaný gól domácich hráčov trošku rozhodil, tí sa síce vydali do útoku, no je na ich kopačkách vidieť nervozita a hromadia sa aj nepresnosti pri prihrávkach.
     
    54
    To čo sa nedarilo Bilbau celý prvý polčas sa hráčom podarilo za ani nie desať minút toho druhého, uvidíme ako sa s tým vysporiadajú domáci hráči a či sa budú snažiť o okamžitú odpoveď.
     
    53
    Bilbao dalo gól! Loptu si na značku postavil ARITZ ADURIZ, ten strieľal do ľavého dolného rohu brány, brankár zostal nehybne stáť, takže je vyrovnané!
     
    51
    Feghouli vidí za svoj zákrok navyše aj kartu žltej farby.
     
    51
    Bola nariadená penalta! Už sa zdalo, že Ander Herrera nebude mať šancu zakončiť, nakoľko bol z uhla, no potom prišiel úplne zbytočný zákrok Feghouliho vo vnútri šestnástky a Bilbao získava penaltu!
     
    50
    Na opačnej strane De Marcos posielal pred bránu center, ten bol ale tečovaný a uvidíme rohový kop pre Bilbao.
     
    49
    Už sa zdalo, že Valencia v útoku loptu stratí, no po nepresnej prihrávke jedného z obrancov sa lopty zmocnil Paco Alcácer, ten neváhal, okamžite strieľal, no iba do priestoru kde stál brankár.
     
    48
    Mikel Rico predviedol pekný individuálny prienik cez päticu hráčov, na toho posledného však už nemal, Valencia môže opäť zaútočiť.
     
    47
    Po krásne zatočenom centri zakončoval Jonas, jeho hlavička ale končí v rukaviciach pohotového Iraizoza.
     
    46
    Obidva tímy nastúpili bez zmien v zostave, Valencia okamžite zaútočila a vybojovala prvý rohový kop v druhom polčase.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Hráči obidvoch tímov po druhý raz opúšťajú útroby štadióna, o malú chvíľu pokračujeme.
     
    Nadstavovať sa nebude ani jedna minúta, stav po prvom polčase je teda 1:0. Jediným strelcom duelu sa zatiaľ stal Alcácer, ktorý po presnej prihrávke pred bránu prekonal Iraizoza v 23. minúte. Inak sme sledovali pomerne vyrovnaný polčas, s viacerými šancami na obidvoch stranách. Uvidíme, čo nám prinesie druhá polovica duelu, ktorá začne zhruba o 22:05.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Aduriz sa ešte snažil o center pred Alvesa, jednalo sa ale o veľmi nepresný pass a tak bude od brány rozohrávať práve domáci gólman.
     
    44
    Vzdušná prihrávka preletela ponad pokutové územie, nenašla žiadneho z hráčov, hra sa presunula opäť do strednej časti hracej plochy.
     
    43
    V závere ešte príde priamy kop pre Bilbao, aj keď sa jednalo o nesprávne rozhodnutie arbitra, pretože Juan Bernat najprv trafil loptu až potom súpera.
     
    42
    Obidva celky sa však v posledných minútach zamerali skôr na defenzívnu hru, nikto nechce dostať gól do šatne, takže si na vzrušenie budeme musieť počkať zrejme až do druhého polčasu.
     
    41
    Hra sa presunula do strednej časti ihriska, čas do konca prvého polčasu rýchlo ubieha, uvidíme, či sa ešte hráčom podarí vypracovať si sľubnejšiu akciu.
     
    40
    Ten sa im nepodarilo využiť, naopak Senderos bol pri vzdušnom súboji faulovaný.
     
    40
    Do útoku sa tak okamžite pustil Bilbao, hostia získavajú aspoň rohový kop.
     
    39
    Tribúny si pýtajú pokutový kop, po výbornej kolmici sa domácim hráčom podarilo vysunúť Alcácera do samostatného úniku, jeho zakončenie však bolo zablokované, následne prepadol cez brániaceho hráča, no penalta sa nenariaďuje.
     
    38
    Hra sa nám teraz presúva z jednej strany na druhú, väčšinou však ide o nepresné ďalekonosné prihrávky, takže k ohrozeniu brány sa nedostávame.
     
    37
    To sa im príliš nevydarilo, De Marcos posielal pred bránu strieľanú prihrávku, no ani jeden z hráčov hostí na ňu nedokázal zareagovať a tak lopta končí mimo hracej plochy.
     
    36
    Tempo hry sa nám trošku zmiernilo, hostia si loptu držia na kopačkách a už sa toľko nehrnú do útoku. Skôr s loptou vyčkávajú na svojej polovici ihriska, odkiaľ budú zakladať ďalšiu akciu.
     
    34
    Bilbao stupňuje tlak, hráči zrejme budú chcieť vyrovnať ešte v tomto polčase, do pokutového územia letel ďalší prudký center, ten však skončil iba na hlave Senderosa.
     
    33
    Valencia tentokrát nemala problém s ubránením situácie, hráči poslali loptu ďaleko od brány, kde sa jej však znova zmocnili hostia.
     
    32
    Ani teraz sa hosťom nepodarilo vyrovnať, zakončenie hlavou letelo opäť tesne mimo, navyše ešte bolo tečované Senderosom, uvidíme rohový kop pre Bilbao.
     
    31
    Mathieu sa nám negatívne predviedol, jeho likvidačný faul na Laporteho bude ohodnotený žltou kartou a môže byť rád, že sa nečervená.
     
    30
    Ten rozohrali domáci hráči nakrátko, lopta sa dostala až k Cartabiaovi, ten neváhal okamžite vystrelil a lopta len tak tak minula bránu.
     
    29
    Z neho prišiel ďalší pekný pokus domáceho celku! S prudkou strelou tesne pod brvno mal Iraizoz poriadne problémy a musel loptu vytlačiť na ďalší roh pre Valenciu.
     
    28
    Ten istý hráč teraz vidí žltú kartu za nepríjemný faul v sklze na vlastnej polovici. Valencia získava priamy kop.
     
    27
    Na opačnej strane sa musel Alves predviesť krásnym pohotovým zákrokom! Po vzdušnej prihrávke sa hlavou snažil zakončiť De Marcos, no pozorný domáci gólman jeho dobre mierený pokus chytil.
     
    26
    Valencia mohla pridať ďalší presný zásah, hráči si však v útoku celkom nerozumeli a trošku zabrzdili hru čo sa okamžite podarilo využiť obrane, ktorá poslala loptu ďaleko od brány.
     
    25
    Hostia ešte reklamujú ofsajdové postavenie Feghouliho, no nič sa nezmení, gól je platný.
     
    23
    Valencia dala gól! A ten sa darí domácemu tímu využiť! Už sa zdalo, že sa hostia oslobodia, loptu však výborne zachytil Mathieu, ten ju posunul Feghoulimu, ktorý poslal prudkú loptu pred bránu, kde si nabehol pripravený PACO ALCÁCER a ten už nemal problém loptu posunúť za chrbát brankára.
     
    22
    Hostia získali na súperovej polovici priamy kop, no ten sa skončil útočným faulom. Naopak, do kontry sa okamžite pustili domáci hráči, ktorí sa s loptou dostali nebezpečne blízko brány, finálna prihrávka však nebola presná, uvidíme aspoň rohový kop pre Valenciu.
     
    21
    Po prudkom centri sa v úlohe zakončovateľa predviedol opäť Jonas, jeho pokus hlavou však bol z uhla a trafil iba bočnú sieť.
     
    20
    Do útoku sa teda mohli pustiť domáci hráči, tí preniesli hru na pravé krídlo, kde operoval Jonas, ktorý posielal prudký center na opačnú stranu ihriska, ten bol tečovaný takže uvidíme rohový kop pre Valenciu.
     
    19
    Hostia ešte zostali v útoku, pokúšali sa o ďalšiu kombináciu, celý útok však zastavil ofenzívny faul jedného z hráčov hostí.
     
    18
    Hráči Bilbaa nám predviedli veľmi peknú kombináciu na hranici pokutového územia, celá akcia sa zakončila pohotovou strelou Herreru, no jeho pokus len opečiatkoval ľavú tyč brány!
     
    17
    Kéita sa ocitol v ďalšom súboji, tentoraz však v úlohe faulovaného, Valencia bude môcť pokračovať v prechode do útoku.
     
    16
    Tentoraz sa im to podarilo, Feghouli sa dostal až k hranici šestnástky, napokon sa mu ale vystreliť nepodarilo, odzbrojil ho dobrou hrou Laporte.
     
    15
    Domáci hráči sa snažili napodobniť súpera, snažili sa o vysunutie hrotového hráča, no pri ich snahe postranný rozhodca musel zdvihnúť zástavku, jednalo sa totiž o ofsajd.
     
    14
    Domáci celok sa napokon dostal až k pokutovému územiu súpera, z ľavej strany preletel ponad šestnástku prudký center, no ten nikoho nenašiel.
     
    13
    Do kontry sa okamžite vydal Feghouli, no ten bol zastavený faulom, Valencia zostane pri lopte.
     
    12
    Domáci tím sa príliš ďaleko nedostal, už pri stredovej čiare sa lopty zmocnili hostia, ktorí nebezpečne operovali pred hranicou pokutového územia, no vystreliť sa im nepodarilo.
     
    11
    Pri lopte sa po dlhšej dobe nachádzajú domáci hráči, tí s rozohrávkou vyčkávajú na vlastnej polovici, kde si hráči vymieňajú loptu.
     
    10
    Z pravej strany do šestnástky Valencie posielal dlhý center Susaeta, lopta napokon končí pohodlne v rukaviciach Alvesa.
     
    9
    Je vidieť, že Bilbao má výborne nacvičené vysunutia hrotového útočníka, hráči posielajú na Aduriza presné passy, no ten bol takmer vždy dobre pokrytý.
     
    8
    Valencia si tentokrát zakončujúcich hráčov dobre postrážila a poslala loptu ďaleko od brány. V prvých minútach stretnutia tak má jednoznačne navrch tím hostí.
     
    7
    Ďalšia pekná kolmá prihrávka na Aduriza, ten sa snažil o zakončenie z uhla, no strela bola zrazená na roh.
     
    6
    Valencia to znova skúšala smerom dopredu, defenzíva Bilbaa však zostáva pozorná, aj tento pokus o útok sa jej podarilo zlikvidovať.
     
    5
    Kéita teraz úplne zbrklo a zbytočne šiel do kontaktu, Rica vo vnútri stredového kruhu nepríjemne zasiahol do tváre lakťom, za čo musí byť potrestaný žltou kartou.
     
    4
    Hostia sa takmer dostali do ďalšej príležitosti, Iturraspe sa pokúšal o kolmý pass na Muniaina, no v poslednej chvíli ho zastavil jeden z obrancov.
     
    3
    Dopredu sa prvý raz v zápase pustili hráči Valencie, no jeden z nich v útoku fauloval Rica, takže k lopte sa znova dostane tím hostí.
     
    2
    Bilbao si okamžite vypracovalo gólovú príležitosť! Po prudkej prihrávke sa obrancu výborne zbavil Aduriz, spracoval si loptu, no v rozhodujúcej chvíli ju netrafil tak ako chcel a z bezprostrednej vzdialenosti bránu minul!
     
    1
    Úvodnej rozohrávky sa zhostili hostia, tí okamžite zaútočili po ľavom krídle, Muniain získal aspoň vhadzovanie na súperovej polovici.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hráči obidvoch celkov už opúšťajú šatne, domáci tím dnes bude hrať v bielo-čiernych dresoch, zatiaľ čo hostia nastúpia v modrom.
     
    Úvodné zostavy:

    Valencia CF: Diego Alves – Juan Bernat, Mathieu, Senderos, João Pereira – Kéita, Dani Parejo – Cartabia, Jonas, Feghouli – Paco Alcácer
    Náhradníci: Guaita – Rúben Vezo, Víctor Ruíz, Javi Fuego, Vargas, Míchel, Vinícius Araújo

    Athletic Club Bilbao: Iraizoz – Balenziaga, Laporte, Gurpegi, De Marcos – Iturraspe – Muniain, Mikel Rico, Ander Herrera, Susaeta – Aduriz
    Náhradníci: Iago – Toquero, Erik Morán, San José, Iraola, Ekiza, Guillermo

    Rozhodca: David Fernández – Raúl Cabañero, Jorge Canelo.
     
    História vzájomných zápasov:

    Athletic Club 1-1 Valencia
    Athletic Club 1-0 Valencia
    Valencia 3-2 Athletic Club
    Athletic Club 0-3 Valencia
    Valencia 1-1 Athletic Club
     
    Stávkové kancelárie očakávajú vyrovnaný zápas, no viac veria domácemu mužstvu, ktoré je v poslednej dobe vo forme. Kurz na jeho výhru sa pohybuje okolo hodnoty 2,15, kurz na remízu je 3,32 a na víťazstvo hostí 3,25.
     
    Pekný nedeľný večer Vám prajem a vítam Vás pri zápase 27. kola najvyššej španielskej Primera División. V dnešnom zápase na seba narazia tímy z prvej polovice tabuľky, konkrétne sa bude jednať o tímy Valencia CF a Athletic Club Bilbao.

    Valencia CF

    Domáci tím je na tom o niečo horšie, momentálne okupuje 9. priečku tabuľky so ziskom 35 bodov. Na ôsme Levante stráca jediný bod, na siedmu Sevillu sú to tri body. Naopak, na chrbát Valencii dýcha s dvojbodovou stratou Espanyol, o 5 bodov pozadu je Celta Vigo. Hráčom Valencie sa v poslednej dobe konečne začalo dariť, z posledných piatich meraní síl prehrali iba raz, aj to naposledy prekvapivo Rayu Vallecano. Ďalší zápas proti Seville sa skončil bezgólovou remízou a zvyšné tri zápasy Valencia vyhrala. Jednalo sa najmä o veľmi prekvapivé a cenné víťazstvo na pôde Barcelony, ďalej sa jednalo o domácu výhru 5:0 proti Realu Betis a tesné víťazstvo na domácom trávniku proti Granade. Valenciu dnes čaká dôležitý a ťažký zápas a ak chce pomýšľať na prípadnú účasť v pohárových súťažiach musí dnes bodovať. Tímu dnes však nebudú môcť pomôcť viacerí hráči, Barragán videl v poslednom zápase červenú kartu, pre zranenie zrejme nebudú môcť nastúpiť Ricardo Costa, Javi Fuego, Piatti či Oriol Romeu.


    Athletic Club Bilbao

    Dnešnému tímu hostí sa darí o niečo viac ako jeho súperovi, s 50timi bodmi mu patrí 4. miesto v tabuľke, no rozdiel na líderskú trojicu začína byť už priepastný, na tretie Atlético Madrid stráca už 11 bodov, na Barcelonu 13 a na vedúci Real Madrid 14. Naopak, o účasť o Ligu Majstrov bude chcieť zabojovať Villarreal, ktorý na Bilbao stráca 6 bodov. Na rozdiel od Valencie sa Bilbau v posledných zápasoch darilo o niečo menej, aj keď sa posledné dva zápasy skončili jeho víťazstvami nad Realom Betis a Granadou, no remizovalo Celtou Vigo a Realom Madrid. Bilbao si zapísalo jednu prehru na domácej pôde proti Espanyolu. Rovnako ako pre Valenciu aj pre Bilbao bude dnešný zápas veľmi dôležitý, najmä pre udržanie si náskoku pred Villarrealom a Realom Sociedad. Tímu však zrejme nebude môcť Ibai, ktorého trápi svalové zranenie.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 21:00.

    Andrej Marienka

    Góly: 23. Alcácer – 53. Aduriz (pen.)

    Karty:   5. Kéita (VCF), 31. Mathieu (VCF), 51. Feghouli (VCF) – 28. Marcos (BIL), 71. Iraola (BIL)


    Valencia CF: Diego Alves – Juan Bernat, Mathieu, Senderos, João Pereira – Kéita, Dani Parejo – Cartabia, Jonas, Feghouli – Paco Alcácer
    Náhradníci: Guaita – Rúben Vezo, Víctor Ruíz, Javi Fuego, Vargas, Míchel, Vinícius Araújo

    Athletic Club Bilbao: Iraizoz – Balenziaga, Laporte, Gurpegi, De Marcos – Iturraspe – Muniain, Mikel Rico, Ander Herrera, Susaeta – Aduriz
    Náhradníci: Iago – Toquero, Erik Morán, San José, Iraola, Ekiza, Guillermo

    Rozhodca: David Fernández – Raúl Cabañero, Jorge Canelo