Espanyol – Elche 3:1 (kon.) | Almería – Sevilla 1:3 (kon.) | Real Madrid – Levante 3:0 (kon.)
Valencia – Bilbao 1:1 (kon.)
koniec
UD Almería
1:3 (0:1)
FC Sevilla
Nedeľa 09.03.2014, 17:00 • Estadio de los Juegos Mediterráneos • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase aj naďalej prevládala aktivita hostí, ktorí zvýšili najprv na 0:2 gólom z kopačky Carrico a následne na rozdiel troch gólov upravil aj Gameiro v 77. minúte. Domáci hráči ešte skórovali, dokázali Sevilly dať aspoň jeden čestný a ten padol v priebehu 85. minúty z kopačky Aleixa Vidala.

    Sevilla si tak pripisuje do tabuľky dôležité 3 body zatiaľ čo Almería má po tomto zápase rovnaký počet bodov.

    Dovidenia aj pri ďalších prenosoch španielskej Primera División.
    Lúči sa s Vami Lukáš R. Ovšonka a praje príjemný zvyšok nedeľnajšieho večera. (18:55:09)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    V závere poslal pekný center z pravej strany Aleix Vidal, ktorý v šestnástke hľadal dobre nabiehajúceho Héldera Barbosu, no ten svojou hlavičkou zakončoval len tesne nad hornú žrdku!
     
    90+3
    Marin sa snažil poslať do behu Gameira, no ten si nesprávne načasoval pohyb, a preto lopta lacno putovala na kopačky domácich futbalistov.
     
    90+2
    Rakitič nabral rýchlosť po strede ihriska a tesne pred šestnástkou ponúkol loptu Vitolovi, ktorý však už nemohol ísť do zakončenia, pretože mu hráči Almerie loptu vzali z moci.
     
    90+1
    Zongo sa snažil lobom nájsť na opačnej strane Soriana v centrálnej pasáži ihriska, no nakoniec sa mu to nepodarilo a lopty sa zmocnili hostia.
     
    90+1
    Clos Gómez nadstavil 4 minúty.
     
    90
    Zákrok Figueirasa na Rafitu rieši hlavný arbiter stretnutia bezkartovo a ponúka domácim priamy kop z priestoru pri rohovej zástavke.
     
    89
    Hélder Barbosa napálil loptu pred šestnástkou do obrancov Seville, ktorí boli v tomto momente prehustení na šestnástkovom oblúku, ale predsa odkopli loptu ďaleko od brány.
     
    88
    Zongo sa snažil pretlačiť po pravej strane ihriska, no hosťujúci kapitán Fernando Navarro mu v tomto prieniku zabránil čistým sklzom.
     
    87
    Hostia sa už nemajú kam náhliť, a preto si len loptu posúvajú na vlastnej polovici s úmyslom čakať čo urobí súper.
     
    86
    Gólman Beto dostáva kartový trest po tom, čo začal mierne zdržovať priebeh hry.
     
    85
    Almería dala gól! Domáci hráči ešte predsa len prekonávajú bránu súpera! Torsiglieri podnikol spomínaný únik a pred vápnom ponúkol loptu Zongovi, ktorý narýchlo našiel na druhej strane šestnástky ALEIXA VIDALA a ten strelou pod hornú žrdku prekonal Beta!
     
    85
    Domáci Torsiglieri teraz dobre odstavil od lopty Rakitiča a pokračuje do útoku.
     
    84
    Hostia sa momentálne čoraz viac dostávajú pred súperovu bránu a domácim to robí problémy, no teraz aj oni podnikli únik, keď sa Soriano dostal až pred Beta, no zakončoval nedôrazne.
     
    83
    Tvrdá strela od Iborru z pravej strany však našla len pozorné ruky brankára Estebana, ktoré loptu dopravili mimo ďalšieho ohrozenia!
     
    82
    Znovu striedanie na strane Seville. Z trávnika po 82 minútach hry odchádza Cristóforo a nahradí ho Marin.
     
    81
    Rakitič zahrával rohový kop do šestnástky veľmi nebezpečne, no ani tak sa mu nepodarilo nájsť aspoň jedného zo svojich spoluhráčov.
     
    80
    Coke si spracoval prihrávku od Rakitiča na hranici šestnástky, no svojím pohybom neuspel proti Torsiglierimu, ktorý ho dobre vytlačil a zblokoval jeho strelu.
     
    79
    Pred rohovým kopom Seville prichádza striedanie hráčov. Z ihriska odchádza José Antonio Reyes, ktorého nahradí Trochowski.
     
    78
    Rakitič sa znovu skúšal vytvoriť útočnú kombináciu s Gameirom, no tentokrát im to nevyšlo, keďže bol druhý menovaný príliš ďaleko a dostal tak loptu na päty.
     
    77
    Sevilla dala gól! Jednoduchá útočná kombinácia hostí zakončená tretím gólom v zápase! Rakitič získal loptu vo vápne a skvelo ju naservíroval do malého vápna GAMEIROVI, ktorý len "priťukol" kopačkou a zvýšil na 0:3!
     
    75
    Aleix Vidal posielal z krajnej hranice šestnástky loptu do vnútra, no nepodarilo sa mu ju pretlačiť až ku Rodrigovi Riosovi, ktorý stál mimo dráhy lopty.
     
    74
    Ani následný rohový kop nebol podľa predstáv hráčov Seville, ktorým domáci odkopli loptu ďaleko na vlastnú polovicu.
     
    73
    Do rýchleho protiútoku smeroval Rakitič spoločne s Vitolom, ktorý ako posledný posielal center do šestnástky, no Gameirovi sa nepodarilo správne usmerniť loptu, keďže ju poslal vysoko nad.
     
    72
    Pomerne jednoduchá útočná akcia hostí sa neskončila príliš najšťastnejšie, keďže lopta skončila na kopačkách hráčov Almerie a tí už idú do útoku.
     
    70
    Strelec prvého gólu Seville Carlos Bacca bol v týchto chvíľach vystriedaný Rakitičom.
     
    70
    Aleix Vidal sa snažil vypýtať si aspoň voľný kop v súboji s Cokom, no napokon sa mu to jeho pádom nepodarilo vybojovať.
     
    69
    Hra sa teraz mierne ustálila a prebieha pri stredovom kruhu, no teraz ju získal na kopačku brankár Almerie Esteban, ktorý ihneď rozohral.
     
    67
    Aj lekári Seville preukázali svoje schopnosti a rýchlo ošetrili krajného obrancu hostí, ktorí je už naspäť na trávniku.
     
    67
    K zemi bol teraz tvrdo zrazený Ángel Trujillo spoločne s hosťujúcim Cokom, ktorého ošetrujú lekári!
     
    66
    Aj Portugalčan Figueiras je potrestaný žltou kartou pri zákroku na Aleixa Vidala pred veľkým vápnom na obrannej polovici.
     
    65
    Barbosa sa okamžite chopil lopty a zakončoval v šestnástke svojou hlavičkou, no pritlačil loptu príliš k zemi, a tak nemal Beto problém so zachytením do rúk.
     
    64
    Z ihriska odchádza podľa mňa dôležitý muž zápasu, a tým je Suso. V zostave ho nahradí Hélder Barbosa.
     
    62
    Brankár hostí Beto teraz mierne pozdržal hru svojím naprávaním rukavíc, no teraz už hra pokračuje plynulejšie.
     
    61
    Suso opäť potvrdil svoju silu na voľných kopoch a vyslal nebezepečnú loptu do šestnástky, kde ju najlepšie trafil Verza, no ani ten neprekonal brankára Beta!
     
    61
    Krajný útočín Aleix Vidal bol teraz poslaný k zemi Cristóform a je tu ďalší priamy kop.
     
    60
    Suso si teraz na krídle pýtal loptu, no od Verzu sa mu to nepodarilo uskutočniť, a tak len museli Almeríjčania začínať odznova.
     
    59
    Nakoniec z trojice Almerijčanov zakončoval Suso, ktorý dokázal umiestniť loptu cez veľký múr, no brankár Beto mu nedal žiadnu šancu a loptu vyboxoval do bezpečia!
     
    59
    Teraz je tu priamy kop pre Almeriu. Uvidíme, ako to domáci zahrajú.
     
    58
    Domácim futbalistom už veľa času neostáva, a tak sa musia čoraz viac presádzať v útoku, no zatiaľ sa im to podľa predstáv príliš nedarí.
     
    57
    Reyes centroval voľný kop spred šestnástky cca 25 metrov len na hráčov Almerie, ktorí pohotovo loptu vykopli za postrannú čiaru.
     
    56
    Domáci tím strieda svoju formáciu. Z ihriska odchádza Nigérijčan Azeez a nahradí ho Zongo.
     
    55
    Figueiras sa snažil vysunúť do behu Josého Antonia Reyesa, no ten bol na túto loptu prikrátky a nepodarilo sa mu ju zachytiť.
     
    54
    Z pravej strany, z ťažkého uhla zakončoval Vitolo, no Esteban bol v strehu a túto pomerne ľahkú strelu zachytil svojimi rukami.
     
    53
    Rafita si teraz mierne nerozumel so Susom, keďže mu nablízko poslal veľmi nepresnú prihrávku.
     
    51
    Sevilla dala gól! Hostia sa dostávajú do pohodlného dvojgólového vedenia! Z rohovej zástavky dobre odcentroval Coke, ktorý trafil najprv hráčov Almerie, no tí loptu v podstate odovzdali na kopačku DANIELA CARRICA, ktorý len pohotovo osamotený na hranici malého vápna skóroval k ľavej žrdi!
     
    50
    Esteban s prehľadom upokojil loptu na vlastných kopačkách a rozohral na diaľku k Aleixovi Vidalovi, ktorý napokon stratil loptu.
     
    49
    Domácim sa naskytla možnosť voľného kopu spoza veľkého vápna, nejakých 30 metrov, no k zakončeniu bol najbližšie Soriano, ktorý však netrafil priestor brány.
     
    48
    Na opačnej strane sa Cameiro dostal do samostatného úniku, no nedokázal zužitkovať počiatočnú rýchlosť a obrancovia Almerie ho dobehli a Cameiro musel len prikopnúť loptu Estebanovi, keďže už mal málo priestoru.
     
    47
    Skvelá delovka v úvode druhého polčasu od Torsiglieriho donútila brankára Beta k zákroku, no hosťujúci gólman loptu s prehľadom zachytil!
     
    46
    Hlavný arbiter stretnutia fúkol do píšťalky, a tým zahájil druhých minimálne 45 minút hry.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Skončil sa nám prvý polčas ligového stretnutia medzi Almeriu a Sevillou, v ktorom sa dokázali gólovo presadiť len hostia, a to zásluhou Baccu v 31. minúte.

    Druhý polčas sa začne približne o 18:00.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Nakoniec je aj José Antonio Reyes napomenutý žltou kartou, keď mal mierne slovné narážky adresované hlavnému arbitrovi.
     
    45
    Carrico len odkopol loptu ďaleko od brány, ktorá doputovala na kopačku Reyesa, ale ten ju už nedokázal odovzdať ďalej.
     
    44
    Rodrigo Rios prezývaný "Rodri" je napomínaný žltou kartou.
     
    43
    Hosťom sa naskytla ďalšia dobrá príležitosť. Gameiro smeroval s loptou po ľavej strane ihriska a následne ju posielal do šestnástky Vitolovi, ktorý letiacu loptu tesne minul!
     
    42
    Dobrú individuálnu prácu predviedol Suso, ktorý sa dokázal prekľučkovať cez trojicu hráčov po pravej strane, ale následne už neprihral loptu správne na kopačky svojich spoluhráčov.
     
    41
    Na trávniku teraz ostal ležať Iborra, ktorý sám zasiaol Rodriho, no pravdepodobne do nejakého tvrdého miesta alebo kopačky.
     
    40
    Dubarbier si teraz pýta loptu na svoju stranu pri postrannej čiare, no verdikt rozhodcu je jednoznačný. Lopta patrí Sevilly a out zahráva Coke.
     
    39
    Po voľnom kope sa snažil k zakončeniu dostať práve Vitolo, no nevyskočil správne na letiacu loptu, ktorá cez neho len preletela a skončila mimo ihriska.
     
    38
    Dubarbier pri tomto úniku Reyesa fauloval a za to si vyslúžil žltú kartu.
     
    38
    Čiarový arbiter stretnutia odmával ofsajd pri prieniku Reyesa.
     
    37
    V šestnástke sa lopty zmocnil Gameiro, ktorý ju ešte ľahkým lobom adresoval nabiehajúcemu Iborrovi, no napokon ju tento záložník nezachytil, pretože bola naňho priďaleká.
     
    36
    Coke teraz pekne posunul do uličky Vitolovi, ktorý ešte vo vápne z prvej hľadal Baccu, no ten však bol už obsadený, keďže sa domáci hráči stihli vrátiť.
     
    35
    Esteban si pravdepodobne natiahol sval pri výkope od vlastnej brány, no nebude asi potrebovať lekársku pomoc, pretože sa lekári Almerie zatiaľ na ihrisku neobjavili a hra pokračuje ďalej s loptou na kopačkách hráčov Almerie.
     
    34
    Brankár Seville Beto bol po dlhšom čase zamestnaný a musel zachytiť loptu do náručia, ktorú naňho vyslal Verza, no nebola príliš nebezpečná.
     
    33
    Diogo Figueiras sa snažil rýchlo vysunúť do zakončenia Vitola, no Vitolo však bol príliš pomalý a nedobehol túto loptu, ktorej sa následne zmocnili domáci.
     
    32
    Navarro poslal len veľmi nepresný center na strelca gólu Baccu, ktorý si svojím pohybom pýtal nejaký center, no tento mu nesadol, pretože smeroval na iné miesto, ako by si najlepší strelec Seville želal.
     
    31
    Sevilla dala gól! Hostia sa presadili v druhej polovici prvého polčasu! Pred šestnástkou získal loptu CARLOS BACCA, ktorý sa následne otočil, získal rýchlosť a zakončením ku pravej žrdi prekonal Estebana po prvý raz v tomto zápase!
     
    31
    José Antonio Reyes bol tentokrát zrazený k zemi Verzom, za čo majú možnosť voľného kopu hostia.
     
    30
    Cristóforo teraz nedovolene zasiahol proti Susovi v centrálnej pasáži ihriska, no za tento čin nie je kartovo potrestaný.
     
    26
    Keďže sa Vitolovi podarilo zakončovať len vysoko nad bránu v šestnástke, tak Esteban zahráva novú akciu kopom od svojej brány.
     
    25
    Iborra dostal dobrú útočnú loptu, no pri hranici šestnástky svojou prihrávkou však našiel len hosťujúcich hráčov, ktorí vyslali loptu na obhliadku krajnej čiary.
     
    24
    Aktivita Seville na útočnej polovici stále pokračuje, no zatiaľ je to bez výrazného zakončenia, i keď sa hosťom už párkrát podarilo mierne ohroziť bránu súpera.
     
    23
    Už sa zdalo, že sa hostia dostanú do vedenia zásluhou Josého Reyesa, no v poslednej chvíli dokázal v sklze loptu vyraziť Torsiglieri!
     
    23
    Aj nasledujúci rohový kop od Antonia Reyesa sa skončil bez zakončenia.
     
    22
    Na rohový kop si žiaden z hráčov Seville nedokázal správne naskočiť, no následne vyslal Coke prekvapivú loptu, ktorú brankár Esteban vyboxoval mimo ohrozenia.
     
    21
    Do šestnástky si ukážkovo nabehol Iborra, ktorý si pýtal loptu od Josého Antonia Reyesa, no ten mu poslal príliš dalekú loptu, pri ktorej bol skôr brankár Esteban!
     
    20
    Rafita poslal príliš dlhý krížny center, ktorý nedokázal Aleix Vidal zachytiť, a preto je tu len rozohrávka od brankára Beta.
     
    19
    Bacca smeroval osamotený do koncovky, no nakoniec nedokázal vyprodukovať dostatočnú rýchlosť na prekonanie posledného obrancu Torsiglieriho, ktorý ho v šestnástke odstavil.
     
    18
    Hľadisko sa teraz mierne nahnevalo, keď zbadalo zákrok Gameira na Verzu, no napokon hlavný arbiter stretnutia neudeľuje kartový trest, aj keď diváci si ho zjabne svojím piskotom pýtajú.
     
    17
    Po pravej strane trávnika sa dopredu tlačil Verza, avšak nebol príliš úspešný proti Figueirasovi, ktorý ho s prehľadom vytlačil mimo ihriska.
     
    16
    Prvý kartový trest udeľuje hlavný rozhodca Fernandovi Navarrovi, ktorý je potrestaný za nepekný zákrok.
     
    16
    O prvú strelu Seville sa postaral Cristóforo, ktorý na hranici šestnástky vyslal projektil, no ten gólman Esteban bez problémov zneškodnil a chytil do náručia.
     
    15
    Kombinačná útočná akcia hostí skončila len na kopačke Trujilla, ktorý loptu pred šestnástkou odkopol do bezpečia.
     
    14
    Teraz sme mali možnosť vidieť vysoké napádanie Almerie, ktoré začalo u Cokého pri kraji ihriska, keď bol tento hráč nútený poslať loptu na Carrica, ktorý bol hneď napádaný ďalšími hráčmi, a preto musel loptu ponúknuť brankárobi Betovi.
     
    13
    Hlavný rozhodca ostáva kľudný po zákroku Daniela Carrica na Rodriga Riosa v oblasti pred šestnástnkou a nevyťahuje kartu zo svojho vrecka.
     
    12
    Prvá väčšia šanca v tomto zápase patrí Almerii! Po rohovom kope na strane domácich sa lopta odrazila zo šestnástky priamo na kopačku Azzeza, ktorý spoza vápna tvrdo z voleja vypálil, ale jeho projektil smeroval len tesne popri ľavej žrdi!
     
    11
    Torsiglieri ponúkol loptu nabiehajúcemu Dubarbierovi po kraji ihriska, no ten len napálil do hosťujúceho Navarra, ktorý loptu dopravil len mimo ihriska.
     
    10
    Vitolo teraz dobre zapracoval a skrotil centrovanú loptu v priestore pri rohovej zástavke, no bol ju nútený poslať naspäť na svojich spoluhráčov v obrane.
     
    9
    Verza to teraz skúšal z pravej strany, no svojou strelou nedokázal trafiť priestory brány, a tak len gólman Beto zahrával loptu nakrátko na svojich spoluhráčov.
     
    8
    Beto teraz zažehnal nebezpečenstvo po priamom kope Almerie, keď si na letiaci center naskakoval Trujillo, no nepresadil sa v prehustenom priestore šestnástky.
     
    7
    Pekná kombinácia domáceho celku, keď Torsiglieri nahral Azeezovi, ten poľahky posunul do behu Susovi, no španielsky záložník už nedokázal dobehnúť loptu, a tak sa jej zmocnil hosťujúci gólman Beto.
     
    6
    Dubarbier uspel v súboji s José Antoniom Reyesom, keďže vybojoval loptu pri rohovej zástavke, no nakoniec sa mu ju nepodarilo skrotiť a výhoda outu putovala k Almerii.
     
    5
    Soriano pekne prihral Susovi, ktorý spred veľkého vápna posielal vzdušnú loptu do vápna, no obrana Almérie nedovolila prieniku lopty až ku Betovi.
     
    3
    Dubarbier poslal príliš dlhý center na Soriana, ktorý sa snažil v úvode zápasu dostať sa do rýchlej koncovky.
     
    2
    Coke sa snažil v šestnástke násjť centrom z pravej strany svojich spoluhráčov, no obrana Almeríe nedovolila, aby lopta prenikla blízko ku brankárovi Estebanovi a odpratala ju mimo ohrozenia.
     
    1
    Úvodný výkop zahrávali hráči domácej Almeríe, ktorým sa nepodarilo rýchlo pretlačiť loptu do útoku, keďže obrana hostí začala dobre napádať.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    UD Almería: Esteban – Rafita, Ángel Trujillo, Torsiglieri, Dubarbier – Verza, Azeez, Suso, Aleix Vidal – Soriano ("C"), Rodri
    Náhradníci: Martínez, Marco Tébar, Barbosa, Corona, Zongo, Mané

    FC Sevilla: Beto – Coke, Daniel Carrico, Fernando Navarro ("C"), Diogo Figueiras – Reyes, Iborra, Cristóforo, Gameiro – Vitolo – Bacca
    Náhradníci: Javi Varas, Marin, Rakitič, Trochowski, Jairo Samperio, Cicinho, Luismi

    Rozhodca: Clos Gómez.
     
    Srdečne Vás vítam pri sledovaní Primera División! Najvyššia španielska futbalová súťaž pokračuje v poradí 27. kolom, do ktorého je zaradený zápas medzi UD Almeríou a FC Sevillou. Úvodný výkop sa bude zahrávať o 17:00.

    Unión Deportiva Almería sa momentálne nachádza na 18. mieste v tabuľke so ziskom 26 bodov, získaných za 7 výhier a 5 remíz. Skóre domáceho celku je menej priaznivé, a to 25:46. Almerii sa v posledných piatich zápasoch podarilo jedenkrát vyhrať, jedenkrát prehrať a tri razy ukončiť zápas nerozhodne. Podrobnejšia zápasová bilancia UD Almerie: prehra 1:0 na trávniku Elche, povzbudzujúca výhra 2:0 nad Atléticom Madrid na domácej pôde, prehra na štadióne Levante 1:0, remíza s Málagou doma 0:0 a hladká prehra na Nou Campe 4:1 s FC Barcelonou. Tieto zápasy preukazujú nestabilné výsledky Almerie, za čo im patrí aj spomenutá tretia priečka od dna tabuľky. Najlepším strelcom domácich je zatiaľ Rodrigo Rios, ktorý strelil 7 gólov.

    Sevilla Fútbol Club je na tom tabuľkovo omnoho lepšie, keďže sa nachádza na 7. priečke s 38 bodmi na konte, ktoré získala za 10 vyhratých a 8 remízovaných zápasov. Hosťom patrí skóre 44:41. Hostia v posledných piatich zápasoch La Ligy dvakrát zvíťazili, jedenkrát remízovali a dva razy si na konto pripísali prehru. Detailnejší náhľad na posledné výsledky: prehra na trávniku Málagy 3:2, podľahnutie FC Barcelone 1:4 na domácej pôde, bezgólová remíza 0:0 doma s Valenciou, výhra na štadióne Raya Valeccana 0:1 a víťazstvo na domácom ihrisku 1:0 nad San Sebastianom. Výsledky z posledných piatich zápasov nie sú príliš priaznivé, no posledné dva zápasy sa skončili výhrami, čo nasvedčuje stúpajúca forma. Sevilla okrem La Ligy pôsobí aj v Európskej lige UEFA, keď s prehľadom vyhrala skupinu H s 12 bodmi na konte. Sevilla odohrá 13. marca prvý zápas vo vyraďovacích súbojoch, v ktorom si zmeria sily s kolegami z La Ligy a tým sú hráči Realu Betis. Najlepším strelcom Seville je doposiaľ Carlos Bacca, ktorý sa dokázal v tejto sezóne 10 ráz trafiť presne.

    V tejto sezóne to bude druhé meranie síl v poradí. V tom prvom, ktoré sa odohrávalo 6.10.2013 na trávniku Seville, boli na tom lepšie domáci, ktorí zvíťazili 2:1.

    Podľa môjho názoru je favoritom hosťujúca FC Sevilla, ktorá sa nachádza na lepšej priečke v tabuľke a má priaznivejšie výsledky. Takisto aj skóre je naklonené na strane Seville.

    Ako sa však tento zápas bude od začiatku vyvíjať a kto v ňom napokon zvíťazí, budete môcť byť svedkami už od 17:00 v našom prenose. Príjemný športový zážitok praje Lukáš R. Ovšonka.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 85. Aleix Vidal – 31. Bacca, 51. Carrico, 77. Gameiro

    Karty:   38. Dubarbier (ALM), 44. Rodrigo Rios (ALM) – 16. Navarro (SEV), 45. Reyes (SEV), 66. Diogo Figueiras (SEV), 86. Beto (SEV)


    UD Almería: Esteban – Rafita, Ángel Trujillo, Torsiglieri, Dubarbier – Verza, Azeez, Suso, Aleix Vidal – Soriano ("C"), Rodri
    Náhradníci: Martínez, Marco Tébar, Barbosa, Corona, Zongo, Mané

    FC Sevilla: Beto – Coke, Daniel Carrico, Fernando Navarro ("C"), Diogo Figueiras – Reyes, Iborra, Cristóforo, Gameiro – Vitolo – Bacca
    Náhradníci: Javi Varas, Marin, Rakitič, Trochowski, Jairo Samperio, Cicinho, Luismi

    Rozhodca: Clos Gómez