Juventus – Fiorentina 1:0 (kon.) | Inter – Turín 1:0 (kon.) | Lazio – Bergamo 0:1 (kon.)
Chievo – CFC Janov 2:1 (kon.) | Parma – Hellas Verona 2:0 (kon.) | Sampdoria – Livorno 4:2 (kon.)
Bologna – Sassuolo 0:0 (kon.) | Neapol – AS Rím 1:0 (kon.)
koniec
Inter Miláno
1:0 (1:0)
FC Turín
Nedeľa 09.03.2014, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza (Miláno) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Turínski Býci nám dnes neukázali toľko, koľko by sme od nich čakali. Tým však nechcem znižovať dobrý výkon milánskeho Interu. Ten bol predsa len o niečo nebezpečnejší a vyhral po zásluhe. Vďaka tomu už na 4. Fiorentinu stráca iba jeden bod. Turínčania zostávajú deviaty.

    Ďakujem za pozornosť a zároveň Vás pozývam na večerný šláger SSC Neapol – AS Rím. (17:05:15)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Emiliano Moretti ešte niečo reklamoval u hlavného rozhodcu Calvareseho, ktorý však na to nebol zvedavý a umlčal ho žltou kartou.
     
    90+2
    Hostia dnes nemali takú paru, akú sme u nich videli v predchádzajúcich stretnutiach. Pokazil to teraz i El Kaddouri a to už zrejme bude koniec.
     
    90+1
    Zatiaľ tomu nič nenasvedčuje. Nepochodil ani Farnerudov center z ľavej strany, ktorý si zo vzduchu stiahol Handanovič.
     
    90
    Rozhodcovská štvorica pridáva k dnešnému stretnutiu ešte tri nadstavené minútky. Dokážu Turínčania aspoň vyrovnať?
     
    89
    V závere stretnutia tu máme ešte jednu taktickú zmenu. Trávnik opustí mizerne hrajúci Icardi a na jeho miesto príde Saphir Taïder.
     
    88
    Palacio sa šplhal do ďalšej brejkovej situácie, ktorý však dokázal spomaliť Darmian a definitívny pokoj priniesol hosťom Vešovič.
     
    87
    Darmian si čiastočne napravil reputáciu, keď po Jonathanovom centri dokázal ubrániť Icardiho. To však dnes nie je príliš namáhavé.
     
    86
    Rodrigo Palacio naďalej potvrdzuje svoju extra-triedu. Tentokrát si s ním nevedel rady Darmian, ktorý ho poslal k zemi aj za cenu žltej karty.
     
    85
    Turínčania sa v posledných minútach opäť stiahli pred vlastnú šestnástku a tréner Ventura sa ich snaží ešte nakopnúť striedaním. Namiesto Bashu príde útočník Riccardo Meggiorini.
     
    84
    Definitívne ho mohol potvrdiť Palacio. To by však od Jonathana musel dostať o niečo presnejšiu prihrávku.
     
    83
    Veľké napätie je cítiť i na domácej lavičke. Dnešný triumf by bol výdatným posilnením pred záverečnou fázou sezóny.
     
    82
    No a predovšetkým musí udržať toto stretnutie. Do jeho konca zostáva ešte desať minút a pre Nerazzurri to vyzerá veľmi nádejne.
     
    81
    Inter však opäť podáva sympatický výkon, ktorým sa hlási do boja o Ligu majstrov. K tomu sa však musí ešte o niečo zlepšiť.
     
    80
    To však rozhodne neplatí o Hernanesovi, ktorý je naďalej pri chuti. Na ľavom okraji šestnástky sa pohral s Bashom, ktorého si efektne zasekol a z desiatich metrov sa pokúsl prekvapiť Padelliho. Jeho strela však tesne minula bližšiu žrď a rozvlnila tak iba bočnú sieť.
     
    79
    Skôr to druhé. Icardi totiž znovu stráca loptu, keď ho tentokrát odzbrojil ďalší Balkánec Marko Vešović. Icardi je zrelý na striedanie.
     
    78
    Icardi sa naďalej trápi, keď si opäť postrážil dôrazný Basha. Ťažko povedať, či hrá stopér hostí až tak dobre, alebo naopak.
     
    77
    Mateo Kovačič je naďalej príjemným oživením tohto zápasu. Po faule naňho sa vykartoval ďalší striedajúci hráč Grék Panagiotis Tachtsidis, ktorý zastavil jeho postup na polovici ihriska.
     
    76
    Mazzarri by v inakšom prípade zrejme nezasiahol do dobre fungujúcej defenzívnej štvorky. Tá na čele s Handanovičom stále drží nulu.
     
    75
    Marco Andreolli skutočne prichádza na hraciu plochu a zrejme sa nejedná iba o taktické striedanie. Hugo Campagnaro má totiž drobné problémy s pravým členkom.
     
    74
    V predminulom komentári som Vám vymenoval trojicu možných náhradníkov do útoku, ale Mazzarri skutočne vystuží defenzívu. Pri postrannej čiare je pripravený Andreoli.
     
    73
    Čerstvý Mateo Kovačič si z pravej strany naviedol loptu do stredu ihriska, odkiaľ sa snažil ľavačkou prestreliť Padelliho. Ten bol ale pri svojej ľavej žrdi včas.
     
    72
    Na lavičke sa na jeho postu ponúka napríklad Taider, Botta či Diego Milito. Inter však má nahrané a do ofenzívy sa ponáhľať nemusí.
     
    71
    Mauro Icardi pokračuje v slabučkom výkone, keď ho tentokrát pred vápnom poľahky odzbrojil albánsky stopér Migjen Basha.
     
    70
    Tvorili však tentokrát hostia, keď sa do šance dostával agilný Cerci. Pred ním však pozične zasahoval stopér Ranocchia.
     
    69
    Milánsky Inter po prvýkrát strieda, keď trávnik opustí snažiaci sa Fredy Guarín, ktorému dnes ale nevyšlo všetko podľa predstáv. Na jeho post príde chorvátsky playmaker Mateo Kovačič.
     
    68
    Yuto Nagatomo sa snažil presadiť na ľavej strane, no nevypýtal si ani faul a dokonca on sám bol odsúdený do role vinníka.
     
    67
    Následne pálil spoza šestnástky Hernanes, ale jeho projektil zasiahol iba stopéra Vešoviča. AC však naďalej v defenzíve.
     
    66
    Vo vápne sa s loptou ocitol Icardi, ale opäť sa nedokázal výraznejšie presadiť. Na výbornú pred ním ordinoval Basha.
     
    65
    Zmeniť to bude môcť striedajúci Grék Panagiotis Tachtsidis, ktorý na hracej ploche nahradí kapitána Turínčanov Giuseppeho Vivesa.
     
    64
    Turínčania tak naďalej žijú a stále strácajú iba jeden gól. Momentálne to však na nejaký výrazný obrat nevyzerá.
     
    63
    Inter predviedol vtipný signál, keď Rodrigo Palacio nádherne vybehol z klbka hráčov. Špílmacher Hernanes to postrehol a okamžite mu adresoval presnú prízemnú prihrávku do vápna. Argentínsky zakončovateľ pálil z nejakých dvanástich metrov, no jeho rana letela tesne nad. Padelli si z hlboka vydýchol.
     
    62
    Dobré kľučky nám na pravej strane ponúkol Jonathan, ktorého Darmian zastavil nedovolene. Zaujímavá štandardka pre Inter.
     
    61
    Priestor na zaútočenie sa tak naskytol i domácim, no Guarín ho nevyužil. Jeho center pokryl na prvej žrdi stojaci Moretti.
     
    60
    Po hodine hry tak môžeme konštatovať, že hostia sú o niečo aktívnejší, než v prvom polčase, ale ten rozdiel nie je dostatočný na vyrovnanie.
     
    59
    O niečo nebezpečnejší bol center v podaní Cerciho, ktorý až na dvakrát musel spacifikovať slovinský gólman Handanovič.
     
    58
    Zatiaľ však útočí milánsky Inter, ktorý sa pokúša o druhý strelený gól. Jonathan však cez brániaceho Morettiho neodcentroval.
     
    57
    Giampiero Ventura sa pokúsi vyburcovať svojich zverencov i personálnou zmenou. Namiesto Kurtiča naskočí Maročan Omar El Kaddouri.
     
    56
    Na druhej strane sa k ďalekonosnej bombe dostal Basha, ktorý rozvlnil iba bočnú sieť. Handanovič to navyše kontroloval.
     
    55
    Palacio následne vyzval do šance Icardiho, ktorý však bol pri lopte neskoro. Pohotovo pred ním vybehol gólman Padelli.
     
    54
    Palacio sa šikovne obtočil okolo Darmiana a mohol tak zakladať nádejný domáci brejk. Tomu však uťal koniec kapitán Vives, ktorý je adresátom prvej žltej karty v tomto zápase.
     
    53
    Turínčania ale rozhodne zvyšujú obrátky a ďalší strelecký pokus si pripravil Cerci. Mieril ale iba do stredu bránky.
     
    52
    Tá sa nepískala ani po Icardiho páde vo vápne. Rozhodca Giampalo Calvarese rázne rozpažil a Moretti si tak mohol vydýchnuť.
     
    51
    Kolumbijský futbalista však napálil loptu len do múru a Padelli tak mohol ostať pokojný. Následne však v šestnástke padol Jonathan, no penalta sa nepískala.
     
    50
    Na druhej strane zas hrozil Palacio, ktorý však získal iba priamy kop. Ten bude opäť rozohrávať Fredy Guarín.
     
    49
    Ten už veľké nebezpečenstvo neznamenal, ale predchádzajúca akcia ukázala, ako by to mohlo ísť.
     
    48
    Domáci sa však nepresadili a naopak, museli sa brániť rýchlemu protiútoku Turínčanov. Po ľavej strane ho ťahal Immobile, ktorý prihrával pod seba na Kurtiča. Ten vnikol do vápna, odkiaľ sa snažil obstreliť Handanoviča. Ten však i za pomoci Ranocchiu obstál a Nerazzurri odvrátili aspoň na rohový kop.
     
    47
    Icardi bol dvadsaťpäť metrov od bránky pri spracovaní lopty faulovaný Rodríguezom a Inter tak bude zahrávať zaujímavý priamy kop.
     
    46
    V počasovej prestávke sme žiadne striedania nezaznamenali. Výkop druhého dejstva obstarali domáci hráči Interu Miláno.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Do kabín odchádzame za zaslúženého vedenia Interu, ktorý bol v prvom dejstve predsa len aktívnejší. Svoju miernu prevahu podčiarkol i streleným gólom, ktorý sa zrodil po prenádhernej akcii Nerazzurri. Turínčania si zatiaľ toho veľa nevypracovali.

    Či sa po prestávke dočkáme ďalších gólov, to sa dozvieme až od 16:03.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Hostia si zrejme skutočne svoju zvýšenú aktivitu nechávajú až do druhého dejstva To príde po jednej nadstavenej minúte a pätnásťminútovej prestávke.
     
    44
    Svedčí o tom i pohľad na domácu lavičku, kde sa nachádza pokoj. V rovnakom rozpoložení sa prekvapujúco nachádza i turínska lavička.
     
    43
    Inter naďalej pokračuje vo svojej rozvážnej rozohrávke z vlastnej polovice ihriska. Zdá sa, že sa im už prvé dejstvo prežiť podarí.
     
    42
    Mauro Icardi zatiaľ zostáva v tieni Palacia a nevymanil sa z neho ani teraz, keď odcentroval presne na pripraveného Kurtiča.
     
    41
    Po spolupráci Jonathana a Cambiassa pretiahol Padelliho Hernanes, no jeho strela mierila poldruha metra mimo ľavej žrde.
     
    40
    Do konca úvodnej časti nám zostáva iba päť minút a domáci sa ich snažia tráviť rozohrávkou na polovici ihriska.
     
    39
    Hernanes šikovne prehodil loptu na nabiehajúceho Nagatoma, ktorý si prebral loptu pätou, no pred japonským samurajom zasiahol Padelli.
     
    38
    Na jej konci bol opäť Palacio, ktorý vymýšľal geniálny oblúčik na Icardiho. K dokonalosti však tomu chýbalo príliš mnoho.
     
    37
    Ten ale efektnou rybičkou poslal do bezpečia Ranocchia, Inter sa tak opäť môže skonsolidovať a prejsť do postupnej rozohrávky.
     
    36
    Teraz sa však domáci musia brániť, pretože po voľnom kope turínskych hráčov, bude nasledovať i kop rohový.
     
    35
    To však kompletná defenzíva Milánčanov, ktorí zatiaľ hrajú nesmierne obetavo a kvalitatívne výpadky nahrádzajú bojovnosťou.
     
    34
    Na druhej strane sa na výpravu vydal i Cerci, ktorý však stroskotal na výbornom Campagnarovi. Ten hrá zatiaľ výborný part.
     
    33
    Tú si chceli Nerazzurri zopakovať a opäť centroval Esteban Cambiasso. Icardiho však na zadnej žrdi nenašiel.
     
    33
    Nedá sa povedať, že by Inter práve exceloval, ale predsa len bol aktívnejším mužstvom a estetický dojem napravil gólovou akciou.
     
    32
    Na ťahu sú teraz hostia, ktorí do týchto chvíľ hrali pomerne pasívne a ten trest teda môžeme označiť ako zaslúžený.
     
    30
    Inter dal gól!
    Uf, tak toto bola aká nádhera... Inter predviedol najkrajšiu akciu doterajšieho priebehu, ktorú dokázal zakončiť gólom. Jonathanov pretiahnutý center doletel až k Nagatomovi, ktorý prihrával pod seba na RODRIGA PALACIA. Ten posunul loptu pred šestnástku, odkiaľ mu ju nádherným oblúčikom ponad obrancov vrátil Esteban Cambiasso. Lopta smerovala presne na Palaciovu hlavu, ktorý z nejakých siedmich metrov a navyše z poriadneho uhlu zakončoval nádherným oblúčikom na zadnú žrď. Padelli sa po jeho hlavičke naťahoval márne a Inter sa tak ujíma vedenia.
     
    28
    Ďalšiu sa snažil pripraviť Hugo Campagnaro, ktorý centroval do vápna z pravej strany. Lopta však skončila iba na Vešovičovej kopačke.
     
    27
    Od rohovej zástavky už pre hostí nebezpečie nehrozilo a naďalej tak hráme bez gólov. Zatiaľ sme videli po jednej nádejnej akcii na oboch stranách.
     
    26
    Pekná, pekná práca od Fredyho Guarína, ktorý sa rozohráva k výbornému výkonu. Na pravej strane si šikovne obhodil brániacu dvojicu Moretti-Kurtič a následne posielal presný center do vápna. Nejakých sedem metrov od bránky si jeho loptu našiel Rodrigo Palacio, ktorý svoju hlavičku orientoval k pravej žrdi. Tak však exportne zasahoval brankár Padelli, ktorý vyráža na rohový kop.
     
    25
    Hernanes si taktiež nachystal loptu na strelu, ale tá sa od Emiliana Morettiho odrazila iba k pripravenému Farnerudovi.
     
    24
    Do dobrej streleckej parkety sa znovu dostal Fredy Guarín, ktorému z ľavej strany servíroval loptu Nagatomo. Z hranice šestnástky však opäť napálil iba Vešoviča.
     
    23
    Gólman Padelli mal drobné problémy s Jonathanovym centrom z pravej strany, ale na dvakrát ho predsa len skrotil.
     
    22
    Inter sa snaží o nátlakovú hru, ale na to zatiaľ nemá dostatočnú paru. Celé to tak pôsobí hodne staticky.
     
    21
    Alessio Cerci sa už ocitol v treťom ofsajde dnešného stretnutia. Riešiť ho však budeme až v čase, kedy sa mu podarí uniknúť.
     
    20
    Turín sa presadzuje o niečo jednoduchšie, no ich snahu tentokrát zastavil postranný rozhodca, ktorý odmával Cerciho ofsajd.
     
    19
    Nezmenil to ani Guarín, ktorý už po tretí či štvrtý raz pálil, no opäť iba do sformovanej defenzívy hostí. Takto sa gólov nedočkáme.
     
    18
    Stále tak platí, že Milánčania sú o niečo aktívnejší, no nebezpečnejším celkom sú turínske Býky v bielych dresoch.
     
    17
    Pokračovali sme ďalej i s Kurtičom a na ťahu boli opäť domáci. Icardiho center ale skončil iba v Padelliho rukaviciach.
     
    16
    Fredy Guarín poriadne vyvetral svoju pravačku, no jeho bomba zasiahla iba Kurtičovu tvár, ktorý sa v momente zrútil k zemi. Po pravde sa mu moc nečudujem.
     
    15
    Rušno bude i na druhej strane, kde sa bude kopať priamy kop. Guarín si rovná loptu nejakých dvadsať metrov od bránky.
     
    14
    Hostia sa po rohovom kope z pravej strany takmer dočkali otvorenia skóre! Po centrovanej lopte vyštartoval Handanovič,ktorý však vyrážal iba pred seba. Na hranici šestnástky sa k nej dostal Ciro Immobile, ktorý ju dokázal i skrotiť, no odkrytú bránku nezasiahol. Jeho halfvolej šiel nejaký meter nad.
     
    13
    Turínčania taktiež budú rozohrávať štandardnú situáciu, keď na pravej strane vybojoval rohový kop agilný Rodríguez.
     
    12
    Guarín pokračuje v nevydarenom predstavení priamym kopom z 25 metrov. Jeho rana však atakovala iba strechu na Stadio Giuseppe Meazza.
     
    11
    Centrovanú loptu si však postrážil dôrazne hrajúci Basha. Hernanesovu pokus jemne nadvihol a Inter bude iba vhadzovať.
     
    10
    Nerazzurri však budú pokračovať rohovým kopom, na ktorý v sklze odvracal stopér Basha. Ten musel reagovať na Hernanesovu kolmicu na Icardiho.
     
    9
    Na druhej strane sme sledovali brejkovú situáciu domácich, ktorú však pokazila Guarínova nepresná prihrávka. Tomu sa úvod zápasu maximálne nepodaril.
     
    8
    Krátko nato sa o slovo hlásil i druhý bomber Turínčanov, keď sprava hrozil Immobile. Na dvakrát si s ním dokázal Campagnaro poradiť.
     
    7
    Na druhej strane sa prebíjal obávaný Cerci, ktorý si však pomáhal v rozpore s pravidlami, keď ťažil z postavenia mimo hru.
     
    6
    Zmenu nepriniesol ani Hernanes, ktorý na ľavej strane zahnal Nagatoma a ten už na jeho prihrávku reagovať nedokázal. Hostia budú vhadzovať.
     
    5
    Úvod stretnutia sa nesie v pomalom tempe, načo sme si však pri posledných zápasoch Interu Miláno už zvykli.
     
    4
    Dobrá práca od Campagnara, ktorý v osobnom súboji pretlačil Darmiana. Argentínec tak mohol pokračovať vpred, ale jeho center do vápna presný nebol.
     
    3
    Guarín sa už postavil a pomaly sa začína zapájať do postupnej rozohrávky Nerazzurri. Na jej konci sa však píska Icardiho postavenie mimo hru.
     
    2
    Zápas nám ani poriadne nezačal a na hracej ploche sa opäť nič nedeje. Na zemi totiž zostáva ležať otrasený Guarín, ktorý neustál súboj s Farnerudom.
     
    1
    Stretnutie nám po obrovských prestojoch konečne začalo. Jeho úvodný výkop obstarali hostia v bielych dresoch. Inter v tradičnej kombinácii zľava-doprava.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    Inter Miláno: Handanovič – Rolando, Ranocchia, Campagnaro – Jonathan, Hernanes, Cambiasso (C), Guarín, Nagatomo – Icardi, Palacio
    Náhradníci: Castellazzi, Carrizo – J. Zanetti, Andreolli, Kovačič, Kuzmanovič, Botta, Taider, Milito, D´Ambrosio

    FC Turín: Padelli – Basha, Vešovič, E. Moretti – D. Rodríguez, Vives (C), Darmian, Farnerud, Kurtič – Immobile, Cerci
    Náhradníci: L. Gomis, Berni – El Kaddouri, Barreto, Gazzi, Meggiorini, Tachtsidis, Aramu, Barreca, Gyasi

    Rozhodca: Giampaolo Calvarese – M. Barbirati, G. Schenone – S. Ghiandai.
     
    Vitajte na Stadio Giuseppe Meazza, kde pokračuje 27 kolo talianskej Serie A.

    Nedeľňajší program nás okrem iného zavedie i do Milána, kde budeme svedkami priameho súboja o Európsku ligu UEFA. Menej slávny turínsky celok je zatiaľ síce deviaty, ale v prípade víťazstva by sa k pohárom mohol priblížiť na rozdiel dvoch bodov. O tom však Inter nechce ani len počuť a rád by sa ešte popasoval so sizyfovskou úlohou vybojovať Ligu majstrov.

    Tabuľkové postavenie:

    5. Inter: 10 – 11 – 5; skóre 43:29; body 41
    9. Turín: 9 – 9 – 8; skóre 39:34; body 36

    Forma:

    Inter: R – R – V – V – P – R
    Turín: P – P – V – P – R – V

    Nerazzurri sa po katastrofálnom vstupe do roku 2014 predsa len začínajú dvíhať. V úvode tohto kalendárneho roka totiž z piatich zápasov vyťažili iba dva body, k čomu pridali i vypadnutie v Coppa Italia (osemfinále: Udinese 1:0).
    Od vtedy je ale Inter štyri stretnutia bez porážky.
    O pohárových ambíciách hovoria predovšetkým posledné dva zápasy vonku, kedy Milánčania ozbíjali Fiorentinu o tri body (2:1) a silné rímske AS o dva (0:0). Nadviazať nato musia i na vlastnom stánku, kde naposledy nestačili na Cagliari (1:1).

    Kým forma domácich je na vzostupe, druhý tím mesta Turín zažíva pravý opak. V posledných štyroch stretnutiach totiž Býci prehrali hneď trikrát. Predovšetkým domáce lapsusy s Bolognou (1:2) a Sampdoriou (0:2) musia mrzieť. Vonku je to však o niečo lepšie.
    Silný Hellas Verona zdolali na jeho pôde 3:1, v mestskom derby s fenomenálnym Juventusom prehrali len 0:1 a posledný výlet do Milána taktiež nedopadol najhoršie (AC Miláno 1:1). S podobným výsledkom by sa Turínčania zrejme uspokojili i dnes, ale ťažko predpokladať, že budú hrať na remízu.

    Vzájomné zápasy:

    20.10.2013; Turín – Inter 3:3
    (Farnerud, Immobile, Bellomo – 2x Palacio, Guarín)

    27.01.2013; Inter – Turín 2:2
    (Chivu, Cambiasso – 2x Meggiorini)

    16.09.2012; Turín – Inter 0:2
    (Milito, Cassano)

    01.02.2009; Inter – Turín 1:1
    (Burdisso – Bianchi)

    21.09.2008; Turín – Inter 1:3
    (Abbruscato – Pisano (VG), Maicon, Ibrahimovič)

    20.04.2008; Turín – Inter 0:1
    (J. Cruz)

    Absencie:

    Domácim dnes bude chýbať dvojica Walter Samuel a Juan Jesus, ktorá si musí odpykať jedno, respektíve dvojzápasový dištanc.
    Na listine „odsúdencov" ich doplní zranená dvojica Chivu a Mariga. Rodrigo Palacio by po drobnom zranení mal nastúpiť.

    Turínčanom bude dokonca chýbať hneď štvorica potrestaných hráčov! Dištanc si budú odpykávať Bovo, Glik, Maksimovič a Gillet.
    Pre zranenie nevycestuje do mesta módy ani dvojica Giovanni Pasquale a Salvatore Masiello. Otázna je i pripravenosť Larronda a Morettiho.

    Vzhľadom na formu, kvalitu a maródku by som do role mierneho favorita staval Inter. Turínčania síce na výletoch dokážu svojich súperov zaskočiť,ale Mazzarriho zverenci dnes podľa môjho názoru budú pokračovať v zlepšených výkonoch z posledných týždňov.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.

    Erik Farkaš

    Góly: 30. Palacio

    Karty:   54. Vives (FCT), 77. Tachtsidis (FCT), 86. Darmian (FCT), 90+3. Moretti (FCT)


    Inter Miláno: Handanovič – Rolando, Ranocchia, Campagnaro – Jonathan, Hernanes, Cambiasso (C), Guarín, Nagatomo – Icardi, Palacio
    Náhradníci: Castellazzi, Carrizo – J. Zanetti, Andreolli, Kovačič, Kuzmanovič, Botta, Taider, Milito, D´Ambrosio

    FC Turín: Padelli – Basha, Vešovič, E. Moretti – D. Rodríguez, Vives (C), Darmian, Farnerud, Kurtič – Immobile, Cerci
    Náhradníci: L. Gomis, Berni – El Kaddouri, Barreto, Gazzi, Meggiorini, Tachtsidis, Aramu, Barreca, Gyasi

    Rozhodca: Giampaolo Calvarese – M. Barbirati, G. Schenone – S. Ghiandai