Miškovec – Nové Zámky 1:7 (kon.)
koniec
DVTK Miškovec
1:7 (0:1,0:3,1:3)
HC MIKRON Nové Zámky
Pondelok 03.03.2014, 18:30MOL play-off
Partner:
     
    55:10
    HC Nové Zámky dali gól!
    100% úspešnosť presiloviek dnes zdobí hru Nových Zámkov, ktoré zvyšujú stav stretnutia na 1:7. Weissmann v presilovke nabil na modrú BARONOVI , ten sa nemýlil strelou do horného rohu zvyšuje stav.
     
    49:50
    Miškolc dal gól!
    Stefanka sa tam dlho nezdržal, Miskolc strieľa prvý svoj gól v tomto zápase a znižuje aspoň symbolicky stav stretnutia na 1:6. Do akcie sa zapojili dnes tí lepší z domáceho mužstva, ktorých nie je veľa Knox nabil FAITHOVI a ten skóruje.
     
    46:26
    HC Nové Zámky dali gól! Gól strelil RUZICKA. Asistencie Kowalczyk, Rodstavek.
     
    41:18
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak toto je pre domácich ako zo zlého sna, namiesto gólu v sieti hostí, dostávajú 5 gól. Dubec prihral STEFANKOVI, ten už vedel čo s pukom.
     
    36:18
    HC Nové Zámky dali gól!
    Následne ďalší gól z hokejky SISKU, ktorý zvyšuje po prihrávke Polcika stav zápasu na 0:4
     
    36:04
    HC Nové Zámky dali gól!
    Prvé vylúčenie v zápase končí gólom. V prvých sekundách sa hostia dostali do pásma, prvá strela na bránu, končí v sieti. Domáci budú mať problém, ale v hokeji je možné všetko, musia sa pokúsiť o senzáciu.Strelcom gólu HRUDIK
     
    30:19
    HC Nové Zámky dali gól!
    Znova platí, nedáš dostaneš, snaha domácich nakoniec končí gólom v ich sieti. Do dvojgólového vedenia sa dostávajú hostia. Weissmann posunul puk CALADIMU, ten potiahol puk do útočného pásma vystrelil a puk skončil za chrbátom Duscheka.
     
    13:05
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nenápadná akcia hostí, vyšli z ulity a strieľajú prvý gól tohto zápasu. Strelu Suchardu, dorazil do brány POLCIK

    Miro Prusak

    Góly a asistencie: 50. FAITH (Knox) – 14. POLCIK (Sucharda, Uhnak), 31. CALADI (Weissmann, Sucharda), 37. HRUDIK (Kowalczyk, Rodstavek), 37. SISKA (Polcik, Caladi), 42. STEFANKA (Dubec), 47. RUZICKA (Kowalczyk, Rodstavek), 56. BARON (Weissmann)


    DVTK Miškovec: Duschek (Gyenes) – Boyle, De Bruyn, Knox, Dubek, Faith – Durco, Budai, Miskolczi, Fliszár, Roczanov – Hegyi, Láda, Hajós, Popovics, Rafaj – Ritó, Tóth
    HC MIKRON Nové Zámky: Chovan (Krajcovic) – Hrudik, Kowalczyk, Rodstavek, Stefanka, Frolik – Baron, Kames, Hurtaj, Dubec, Weissmann – Sucharda, Siska, Caladi, Uhnák, Polcik – Král, Pavesic, Korytko, Ruzicka

    Rozhodca: Halassy, Babic – Abonyi, Soós