Cagliari – Udinese 3:0 (kon.) | Hellas Verona – Bologna 0:0 (kon.) | CFC Janov – Catania 2:0 (kon.)
Bergamo – Chievo 2:1 (kon.) | Sassuolo – Parma 0:1 (kon.) | Turín – Sampdoria 0:2 (kon.)
Livorno – Neapol 1:1 (kon.) | AC Miláno – Juventus 0:2 (kon.) | Fiorentina – Lazio 0:1 (kon.)
koniec
ACF Fiorentina
0:1 (0:1)
Lazio Rím
Nedeľa 02.03.2014, 20:45Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    90+1
    Nastavujú sa tri minúty!
     
    90
    Lazio streida posledný raz v dnešnom zápase: ihrisko opúšťa Perea a nahrádza ho Keita.
     
    83
    Tlak domácich pokračuje! Na center z pravej strany vyskočil najvyššie Alberto Aquilani a svoju hlavičku nasmeroval ku vzdialenejšej žrdi, no Marchetti predvádza jeden skvelý zákrok za druhým!
     
    82
    Skvelý Marchetti drží svoj tým nad vodou! Anderson dostal prihrávku krížom cez šestnástku a vypálil bez prípravy, no brankár hostí predviedol perfektný zákrok a loptu vyrazil na rohový kop.
     
    80
    Manuel Pasqual sa okrem dobrého výkonu uvádza aj žltou kartou.
     
    75
    Ogenyi Onazi mal dobrú príležitosť nato, aby zvýšil na 2:0 a dodal tak svojmu tímu patričný pokoj na kopačky! Rýchly protiútok hostí ťahal po pravom krídle Candreva, ktorý poslal loptu do stredu vápna, kde sa ku lopte dostal práve Onazi, no ten ju usmernil presne do stredu brány a Neto predviedol istý zákrok.
     
    73
    Posledné striedanie Fiorentiny: ihrisko opúšťa Alessandro Matri, na jeho miesto putuje Rafal Wolski.
     
    63
    Druhé striedanie Rimanov: Abdoulay Konko má odpracoané, na trávnik prichádza Diego Novaretti.
     
    61
    Tomović vidí za svoj faul žltú kartu. Lazio bude zahrávať priamy kop zo strednej vzdialenosti, takže môžeme očakávať center.
     
    57
    Dvojnásobné striedanie domácich: ihrisko opúšťa Joaquín, nahrádza ho bývalý kanonier Bayernu Mníchov Mario Gómez. V dnešnom zápase končí aj Ambrosini, ktorý svoje miesto prepúšťa Andersonovi.
     
    55
    Hostia mohli zvýšiť na 2:0! Brayan Perea sa podarenou individuálnou akciou dostal až do vápna, kde sa dostal aj ku strele, no tú v poslednej chvíli zblokoval jeden z brániacich hráčov vo fialovom drese.
     
    53
    Obrovská príležitosť domácich! Cuadrado vystihol rozohrávku súpera, vrútil sa s ňou až do vápna, kde ju posunul Joaquínovi, no ten z dobrej pozície prestrelil!
     
    46
    Do druhého polčasu už nezasiahne hosťujúci Ledesma, ktorého nahrádza Onazi.
     
    43
    Lazio takmer zvýšilo na 2:0! Na center z pravej strany si nabehol Konko, ktorý sa do lopty oprel svojou pravačkou a opečiatkoval brvno Netovej svätyne! Na štadióne chvíľu panovalo hrobové ticho!
     
    39
    Domácim teraz chýbala patričná dávka šťastia ku tomu, aby dokázali vyrovnať! Rodríguez si dokázal naskočiť na center z rohového kopu skvele, no jeho hlavička letela nad a dopadla na začiatok hornej siete!
     
    36
    Kapitán hostí Lulić poslal k zemi jedného z domácich hráčov nedovolene a hlavný arbiter posúdil jeho zákrok na žltú kartu.
     
    18
    Juan Cuadrado teraz spálil sľubnú šancu! Síce si dokázal vyskočiť na loptu najvyššie, no na Marchettiho poslal len slabú hlavičku.
     
    13
    Ciani zastavil nedovoleným zákrokom Ambrosiniho, za čo ho rozhodca potrestal žltou kartou.
     
    8
    Ambrosini si chcel u hlavného rozhodcu vymodliť pokutový kop. Jeho pád v pokutovom území Lázia však bol ocenený len žltou kartou.
     
    5
    Lazio dalo gól! Hosťom sa podarilo v samom úvode zápasu dostať do vedenia. Lazio malo k dispozícii rohový kop, po ktorom sa lopta poodrážala až ku LORIKOVI CANOVI, ktorý sa nachádzal na zadnej žrdi a akrobatickým spôsobom prekonal Neta v domácej svätyni.

    Roland Hric

    Góly: 5. Lorik Cana

    Karty:   8. Ambrosini (FIO), 61. Tomović (FIO), 80. Pasqual (FIO) – 13. Cani (LAZ), 36. Lulić (LAZ)


    ACF Fiorentina: Neto – Tomović, Rodríguez, Pasqual (C) – Fernández, Ambrosini (57. Anderson), Savić, Cuadrado, Aquilani – Joaquín (57. Gómez), Matri
    Náhradníci: Lupatelli, Rosati – Roncaglia, Compper, Bakić, Wolski, Anderson, Iličič, Ryder, Vargas, Gómez

    Lazio Rím: Marchetti – Konko, Cana, Ciani, Radu – González, Ledesma (C) (46. Onazi), Biglia – Candreva, Perea, Lulić
    Náhradníci: Berisha, Strakosha – Biava, Cavanda, Anderson, Keita, G. Kakuta, Pereirinha, Novaretti, Mauri, Onazi, Lombardi

    Rozhodca: Banti – Vuoto, Parovan