B. Bystrica – Žilina 5:1 (kon.) | Martin – Trenčín 2:1 (kon.) | Nitra – Piešťany 3:4 (0:2 po s.n.)
Košice – Skalica 5:2 (kon.) | Poprad – Zvolen 4:0 (kon.)
koniec
HK Poprad
4:0 (3:0, 0:0, 1:0)
HKM Zvolen
Nedeľa 02.03.2014, 16:30 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:26
    Poprad dal gól!
    Popradskí "kamzíci" dokázali skórovať aj poštvrtýkrát v dnešnom zápase! Lapšanský zaviezol puk po ľavom krídle pred zvolenskú bránu, následne svojou dobrou prihrávkou našiel Drábeka, ten prihrával na MARTINA BELLUŠA a ten už v centrálnej časti nemal problém skórovať. Asistencie si pripisujú hráči Jakub Drábek a Adam Lapšanský.
     
    19:10
    Poprad dal gól!
    Popradskí "kamzíci" využili svoju presilovú hru expresne rýchlo a dostávajú sa už do trojgólového vedenia. Po skvelej prihrávke od Vaica z ľavej strany sa k zakončeniu v medzikruží dostal TOMÁŠ SÝKORA, ktorý svojou delovkou k pravej žŕdke zvolenskej brány nedal gólmanovi Šimkovi žiadnu šancu. Asistenciu si pripisuje Ľubomír Vaic.
     
    14:30
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti sa po skvelej útočnej akcii dostávajú do dvojgólového vedenia. Matúš Paločko sa dostal k puku na ľavom kruhu, následne ho potiahol za bránu gólmana Šimka, skvelou prihrávkou do centrálnej časti našiel ĽUBOMÍRA VAICA a ten sa svojou peknou strelou švihom už nemýlil. Asistenciu si pripisuje Matúš Paločko.
     
    06:02
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti dokázali využiť početnú výhodu o dvoch mužov a napokon sa dostávajú do vedenia! Po skvelej prihrávke od Fabiana z ľavej strany sa k puku na hranici pravého kruhu dostal popradský kapitán ARNE KROTÁK, ktorý svojou delovkou do protipohybu gólmana Šimka nedal zvolenskej defenzíve žiadnu šancu. Asistencie si pripisujú hráči Štefan Fabian a Samuel Mlynarovič.

    Góly a asistencie: 7. Kroták (Fabian, Mlynarovič), 15. Vaic (Paločko), 20. Sýkora (Vaic), 55. Belluš (Drábek, Lapšanský)


    HK Poprad: Masalskis (Sidor) – D. Brejčák, Malina, Kurali, Fabian ("A"), Makovský, Látal, Dinda, Gaborčík – Sýkora, Stals, Lapšanský – Jabrocký, Mlynarovič, Kroták ("C") – Paločko, Vaic ("A"), S. Takáč – M. Nagy, Belluš, Drábek
    HKM Zvolen: Šimko (Cibuľa) – Juraško ("C"), Hraško, Pokovič, Hertl, Pichnarčík, Safronov, Ďaloga, Ťavoda – Chovan, Brabenec ("A"), P. Zuzin – Podkonický ("A"), Hebar, Škvaridlo – Síkela, Jurík, Ľ. Zuzin – Koren, Srnka, Čanky

    Rozhodca: Peter Jonák – Jozef Tvrdoň, Roman Výleta

    Diváci: 1225