Michalovce – Zlaté Moravce 0:1 (kon.) | Č. Budějovice – Táborsko 1:0 (kon.) | Ružomberok – Podbrezová 2:0 (kon.)
Slovan Bratislava – Mattersburg 1:2 (kon.)
koniec
MFK Ružomberok
2:0 (0:0)
FK Železiarne Podbrezová
Piatok 21.02.2014, 15:00 • Národné tréningové centrum, Poprad • Prípravný zápas
     
    89
    Spoza ružomberskej šestnástky tvrdo zakončoval Lukáš Kožička, no jeho projektil napokon skončil len na brvne ružomberskej brány, od ktorého sa lopta odrazila do bezpečia!
     
    87
    Ružomberský tréner poslal na trávnik dve striedania. Do hry nastúpili hráči Miroslav Almaský a Andrej Lovás.
     
    86
    Podbrezovčania sa odhodlali na dve strely po tomto priamom kope, no obe z nich skončili len v chrbtoch ružomberských obrancov.
     
    85
    Hráč Podbrezovej – Michal Pančík bol na pravej strane tvrdo faulovaný Práznovský a na rad prichádza priamy kop pre Podbrezovú vo vzdialenosti približne 19 metrov, mierne vpravo.
     
    83
    Tentokrát sme videli striedania na oboch stranách. Do hry nastúpili hráči Ivan Kotora na strane Ružomberka a Tomáš Čekovský na strane Podbrezovej.
     
    80
    Z hranice ružomberského pokutového územia na ľavej strane tentokrát tvrdo pálil Greško, no jeho delovka smerovala len vysoko nad bránu gólmana Kováča.
     
    78
    Ružomberský tréner posiela na trávnik ďalšie striedanie. Namiesto Tawambu nastupuje do hry Serečin.
     
    73
    Ružomberok dal gól!
    Ružomberskí futbalisti sa po skvele vymyslenom útoku dostávajú do dvojgólového vedenia! Po peknej prienikovej prihrávke sa k lopte na ľavej strane dostal osamotený kapitán TOMÁŠ ĎUBEK, ktorý po samostatnom úniku bez problémov prekonal gólmana Hanáka.
     
    71
    Dvojica hráčov Michal Pančík a Martin Nagy sa dostali do ostrého rozhovoru s hlavným rozhodcom a nespokojné sú aj popradské tribúny. Následne však hra pokračuje útokom Podbrezovej.
     
    70
    Ružomberský tréner poslal na trávnik dvojicu hráčov. Po striedaniach nastupujú do hry futbalisti Lukáš Lupták a Mário Almaský.
     
    65
    Ružomberok dal gól!
    Ružomberčania sa po poriadne kontroverznom góle dostávajú do vedenia. RICHARD BARTOŠ sa dostal k lopte na pravej strane, následne ju strieľaným centrom poslal pred bránu Podbrezovej, kde gólman Hanák zblokoval loptu svojimi rukami len do vlastnej brány.
     
    64
    Tréner Podbrezovej poslal na trávnik dvojstriedanie. Do hry sa zapoja noví hráči – Ležaič a Podio.
     
    63
    Po peknom ďalekom centri od Zošáka sa k hlavičkovému zakončeniu pred bránou gólmana Hanáka dostal Tawamba, no ten napokon zakončoval len tesne nad.
     
    59
    Spoza ružomberskej šestnástky tentokrát tvrdo pálil Kochan, no jeho prízemná delovka skončila len tesne vedľa ružomberskej brány.
     
    51
    Cez stred sa rýchlo presúval Ďubek, ktorý bol faulovaný a následne zahrával aj svoj priamy kop. Jeho strelu však zablokoval múrik hráčov Podbrezovej.
     
    49
    Gerec sa dostal do skvelej gólovej šance na pravej strane, keď si v ružomberskej šestnástke zasekol aj gólmana Kováča, no následne z ťažkého uhla trafil len ľavú žŕdku ružomberskej brány!
     
    38
    Po peknom centri z pravej strany od Greška sa k hlavičkovému zakončeniu v centrálnej časti dostal Gerec, no jeho projektil napokon skončil len tesne nad bránou gólmana Kováča.
     
    31
    Juraj Pančík sa dostal k lopte na ľavej strane, následne si chcel urobiť sťahovačku, no pozorný Kružliak jeho úmysel vystihol a loptu odkopol na rohový kop.
     
    27
    Tento priamy kop odišiel strelecky zahrávať ružomberský kapitán Ďubek, ktorý pálil tvrdo, no gólman Hanák bol v strehu a loptu dokázal svojimi rukami vyraziť na rohový kop.
     
    26
    Tawamba sa dostal k lopte po nepresnej prihrávke od jedného z Podbrezovčanov na pravej strane a následne bol faulovaný. Na rad prichádza priamy kop pre Ružomberok vo vzdialenosti približne 20 metrov, mierne vpravo!
     
    16
    Z veľkej vzdialenosti tentokrát loptu odcentroval aktívny Zošák, no jeho projektil gólman Hanák videl veľmi dobre a loptu zachytil vo svojej moci.
     
    13
    Z pravej strany tvrdo pálil Juraj Pančík, no jeho delovku napokon obetavo zblokoval pozorný Kružliak, ktorý sa hodil do streleckej dráhy!


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Železiarne Podbrezová. Viac informácií tu.

    Góly: 65. Bartoš, 73. Ďubek


    MFK Ružomberok: Kováč – Grešák, Práznovský, Kružliak, Maslo, Nagy, Bartoš, Tawamba, Ďubek ("C"), Zošák, Zrelák
    Náhradníci: Nikoič – M. Almaský, Lovás, Serečin, Lupták, Mi. Almaský, Kotora

    FK Železiarne Podbrezová: Hanák – Andrič, Kupčík, Minčič, Greško, Kochan, Kožička, J. Pančík, Vaščák, M. Pančík
    Náhradníci: Baláž – Snitka, Gajdošík, Morháč, Podio, Čekovský, Harvilko, Ležaič

    Rozhodca: Peter Vrtich – František Glos, Ján Rojček