Michalovce – Zlaté Moravce 0:1 (kon.) | Č. Budějovice – Táborsko 1:0 (kon.) | Ružomberok – Podbrezová 2:0 (kon.)
Slovan Bratislava – Mattersburg 1:2 (kon.)
koniec
MFK Ružomberok
2:0 (0:0)
FK Železiarne Podbrezová
Piatok 21.02.2014, 15:00 • Národné tréningové centrum, Poprad • Prípravný zápas
     
    Je dobojované!
    V druhom polčase tohto zápasu zabrali hráči Ružomberka na plné obrátky a dostali sa do dvojgólového vedenia, keď najskôr center od Bartoša skončil prekvapivo v Hanákovej bráne a následne po samostatnom úniku skóroval kapitán Ďubek. Podbrezovčania nastrelili dvakrát konštrukciu ružomberskej brány, no dnes odchádzajú len s prehrou.

    Po Zlatých Moravciach teda na popradskej pôde víťazí aj ďalší corgoňligový celok – MFK Ružomberok, ktorý sa moho naladiť na víťaznú vlnu pred blížiacou sa jarnou časťou.

    Dovidenia pri ďalších online prenosoch z NTC Poprad.
    Lúči sa s Vami Tomáš Kovalský. (16:46:39)
     
    Koniec zápasu.
     
    90
    V závere tohto zápasu majú loptu na svojich kopačkách hráči Ružomberka, ktorí už len udržujú svoju výhru.
     
    89
    Spoza ružomberskej šestnástky tvrdo zakončoval Lukáš Kožička, no jeho projektil napokon skončil len na brvne ružomberskej brány, od ktorého sa lopta odrazila do bezpečia!
     
    88
    Obrancovia Ružomberka majú loptu vo svojej moci a očividne si už len chcú udržať svoj náskok v tomto zápase.
     
    87
    Ružomberský tréner poslal na trávnik dve striedania. Do hry nastúpili hráči Miroslav Almaský a Andrej Lovás.
     
    86
    Podbrezovčania sa odhodlali na dve strely po tomto priamom kope, no obe z nich skončili len v chrbtoch ružomberských obrancov.
     
    85
    Hráč Podbrezovej – Michal Pančík bol na pravej strane tvrdo faulovaný Práznovský a na rad prichádza priamy kop pre Podbrezovú vo vzdialenosti približne 19 metrov, mierne vpravo.
     
    84
    Grešák sa dostal do šprintérskeho súboja proti Michalovi Pančíkovi na ľavej strane, no napokon bol úspešnejší Ružomberčan, ktorý odkopol loptu za postrannú čiaru.
     
    83
    Tentokrát sme videli striedania na oboch stranách. Do hry nastúpili hráči Ivan Kotora na strane Ružomberka a Tomáš Čekovský na strane Podbrezovej.
     
    82
    Hráč Ružomberka – Maslo nepríjemne spadol na trávnik pri rohovej vlajočke na pravej strane a následne musí byť ošetrovaný. Po krátkej chvíli zahrali hráči Podbrezovej rohový kop, no lopta skončila len v náručí gólmana Kováča.
     
    81
    Podbrezová pridáva v závere tohto zápasu na ofenzívnej aktivite, no zatiaľ sa jej nedarí prejsť cez skvele brániaci Ružomberok.
     
    80
    Z hranice ružomberského pokutového územia na ľavej strane tentokrát tvrdo pálil Greško, no jeho delovka smerovala len vysoko nad bránu gólmana Kováča.
     
    79
    Po ľavom krídle si rýchlo zbiehal Greško, no ten napokon nedokázal nič zaujímavé vymyslieť, keďže ho pozorný Lupták od lopty bez problémov odstavil.
     
    78
    Ružomberský tréner posiela na trávnik ďalšie striedanie. Namiesto Tawambu nastupuje do hry Serečin.
     
    77
    Lopta sa nachádza v strede ihriska, kde ju majú v moci hráči Ružomberka. Tí sa snažia ofenzívne presadiť, no zatiaľ sa im v tom veľmi nedarí.
     
    76
    Podbrezová sa snažila zaútočiť, no nepodarilo sa jej to. Tentokrát sa aktívny Ležaič previnil zbytočným útočným faulom.
     
    75
    Kochan sa rýchlo presúval po ľavej strane, no následne bol napádaný dvojicou ružomberských hráčov, ktorí ho prinútili poslať loptu za bránkovú čiaru mimo ružomberskej brány.
     
    74
    Futbalisti Ružomberka sa snažia svoj náskok navýšiť aj v týchto chvíľach. Tentokrát sa strelecky presadil Maslo, no jeho projektil smeroval len poriadne mimo Hanákovej brány.
     
    73
    Ružomberok dal gól!
    Ružomberskí futbalisti sa po skvele vymyslenom útoku dostávajú do dvojgólového vedenia! Po peknej prienikovej prihrávke sa k lopte na ľavej strane dostal osamotený kapitán TOMÁŠ ĎUBEK, ktorý po samostatnom úniku bez problémov prekonal gólmana Hanáka.
     
    72
    Po peknom centri z ľavej strany od Michala Pančíka sa k lopte na ľavej strane dostal pozorný Bartoš, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    71
    Dvojica hráčov Michal Pančík a Martin Nagy sa dostali do ostrého rozhovoru s hlavným rozhodcom a nespokojné sú aj popradské tribúny. Následne však hra pokračuje útokom Podbrezovej.
     
    70
    Ružomberský tréner poslal na trávnik dvojicu hráčov. Po striedaniach nastupujú do hry futbalisti Lukáš Lupták a Mário Almaský.
     
    69
    Grešák sa dostal k lopte v strede ihriska, následne poslal pred bránu gólmana Hanáka strieľaný center. Podbrezovský gólman si tentokrát počínal dobre a loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    68
    Po nepresnej prihrávke od Tawambu sa k lopte na ľavej strane dostal Michal Pančík, ktorý sa snažil pred ružomberskou bránou nájsť jedného zo svojich spoluhráčov, no Nagy loptu odhlavičkoval do bezpečia.
     
    67
    Po ďalekom centri od Nagya sa k lopte pred podbrezovskou bríánou dostal pozorný Minčič, ktorý upokojil tempo hry.
     
    66
    Podbrezová je pri lopte v strede ihriska a kombinačnou hrou sa snaží niečo vymyslieť. Ružomberok sa však veľmi dobre bráni.
     
    65
    Ružomberok dal gól!
    Ružomberčania sa po poriadne kontroverznom góle dostávajú do vedenia. RICHARD BARTOŠ sa dostal k lopte na pravej strane, následne ju strieľaným centrom poslal pred bránu Podbrezovej, kde gólman Hanák zblokoval loptu svojimi rukami len do vlastnej brány.
     
    64
    Tréner Podbrezovej poslal na trávnik dvojstriedanie. Do hry sa zapoja noví hráči – Ležaič a Podio.
     
    63
    Po peknom ďalekom centri od Zošáka sa k hlavičkovému zakončeniu pred bránou gólmana Hanáka dostal Tawamba, no ten napokon zakončoval len tesne nad.
     
    62
    Ružomberčania sa s loptou opäť usadili na súperovej polovici ihriska, kde sa snažia niečo vymyslieť. Podbrezová sa však dobre bráni.
     
    61
    Tawamba vybojoval loptu na pravej strane, následne si ju vymenil s Grešákom, ktorý ju centroval pred podbrezovskú bránu, no tam hlavičkoval Ďubek, ktorý minul Hanákovu svätyňu.
     
    60
    Po peknej prihrávke od Nagya sa k lopte v centrálnej časti dostal Tawamba, no ten bol napokon odstavený pozorným Kupčíkom.
     
    59
    Spoza ružomberskej šestnástky tentokrát tvrdo pálil Kochan, no jeho prízemná delovka skončila len tesne vedľa ružomberskej brány.
     
    58
    Po ľavom krídle sa rýchlo presúval aktívny Kružliak, no jeho dobrý center napokon gólman Kováč videl veľmi dobre a loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    57
    Po peknom centri z ľavej strany od Zošáka sa k zakončeniu v centrálnej časti dostal Práznovský, no ten bol dobre bránený a jeho volej skončil len vysoko nad podbrezovskou bránou.
     
    56
    Tawamba tvrdo pálil z pravej strany, no jeho delovku napokon pozorný Andrič dokázal zblokovať na rohový kop na pravej strane.
     
    55
    Ružomberčania si vybojovali rohový kop na pravej strane, ktorý odišiel zahrávať Ďubek. Jeho pekný center však pozorní Podbrezovčania odkopli do bezpečia.
     
    54
    Po pravom krídle sa rýchlo presúval Grešák, no napokon ho pozorný Kochan dokázal od lopty bez problémov odstaviť.
     
    53
    Po nepresnej prihrávke od Vaščáka na Gereca sa k lopte dostal gólman Kováč, ktorý predvedie ďalší odkop od svojej brány.
     
    52
    O loptu sa tvrdo bojovalo v strede ihriska, no úspešnejší boli napokon hráči Podbrezovej, ktorí sa rozhodli založiť rýchly útok.
     
    51
    Cez stred sa rýchlo presúval Ďubek, ktorý bol faulovaný a následne zahrával aj svoj priamy kop. Jeho strelu však zablokoval múrik hráčov Podbrezovej.
     
    50
    Po peknom centri z pravej strany od Grešáka sa k lopte dostal pozorný Andrič, ktorý ju odkopol do bezpečia. Ružomberčania však stále útočia.
     
    49
    Gerec sa dostal do skvelej gólovej šance na pravej strane, keď si v ružomberskej šestnástke zasekol aj gólmana Kováča, no následne z ťažkého uhla trafil len ľavú žŕdku ružomberskej brány!
     
    48
    Futbalisti Ružomberka majú loptu vo svojej moci na podbrezovskej polovici ihriska a snažia sa kombinačne presadiť.
     
    47
    Po ľavom krídle si dobre zbiehal podbrezovský hráč Vaščák, ktorý následne loptu krížne odcentroval, no jeho projektil skončil len na kopačkách ružomberských obrancov.
     
    46
    V úvode druhého polčasu sa k lopte po výkope dostali hráči Podbrezovej, ktorí sa okamžite snažili zaútočiť. Ružomberská defenzíva však prvý útok Podbrezovej zvládla.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas tohto zápasu bol z pohľadu Ružomberka veľmi aktívny, keďže si hráči písaný v dnešnom zápase ako domáci dokázali vytvoriť niekoľko pekných gólových šancí. Defenzíva Podbrezovej na čele s gólmanom Hanákom bola však v strehu a loptu prevažne odkopla do bezpečia. Aj Podbrezovčania mali niekoľko zaujímavých gólových šancí, no napokon skórovať nedokázali.

    Podarí sa jednému z tímov vsietiť gól v druhom polčase a svoj náskok si následne aj udržať?
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Maslo sa rýchlo presúval po ľavej strane, následne ho však pozorní podbrezovskí obrancovia od lopty bez problémov odstavili.
     
    44
    Ružomberčanom sa rysovalo rýchle prečíslenie, no napokon im po nepresnom centri od Nagya mierne nevyšlo. Gólman Hanák dobre vybehol zo svojej brány a loptu zachytil vo svojej moci.
     
    43
    Po dobre myslenej prihrávke do behu od Grešáka z pravej strany sa k lopte mohol dostať Bartoš, no ten nebol rozbehnutý a loptu už stihnúť nedokázal.
     
    42
    Rohový kop Ružomberka z ľavej strany odišiel zahrávať Zošák, no jeho projektil napokon jeden z pozorných podbrezovských obrancov dokázal vyhlavičkovať do bezpečia.
     
    41
    Po peknej prienikovej prihrávke od Tawambu sa k lopte na ľavej strane dostal Maslo, no ten bol napokon odstavený pozorným Kožičkom, ktorý poslal loptu na rohový kop.
     
    40
    Po nepresnej prihrávke od Masla na Ďubeka sa k lopte dostal pozorný Andrič, ktorý okamžite zakladá rýchly útok Podbrezovej. Ružomberčania sa však stihli vrátiť.
     
    39
    Po nepresnej prihrávkovej kombinácii v znení Podbrezovej sa k lopte dostal opäť pozorný Práznovský, ktorý dobrou prihrávkou na gólmana Kováča upokojil tempo hry.
     
    38
    Zrelák sa dostal do zakončenia v centrálnej časti, no napokon sa na hranici podbrezovskej šestnástky pošmykol a gólman Hanák dobre vybehol po lopte.
     
    38
    Po peknom centri z pravej strany od Greška sa k hlavičkovému zakončeniu v centrálnej časti dostal Gerec, no jeho projektil napokon skončil len tesne nad bránou gólmana Kováča.
     
    37
    Po rýchlom prieniku cez pravé krídlo v znení Vaščáka sa k lopte pred ružomberskom bránou mohol dostať Gerec, no nepodarilo sa mu to. Ružomberčania loptu odhlavičkovali na rohový kop.
     
    36
    Po peknej prienikovej prihrávke z centrálnej časti od Andriča sa k lopte na ľavej strane dostal aktívny Gerec, no ten stál v ofsajde a loptu napokon musel odovzdať svojim súperom.
     
    35
    Po ľavom krídle sarýchlo presúval Juraj Pančík, no pozorní ružomberskí obrancovia ho napokon od lopty odstavili a snažia sa zaútočiť.
     
    34
    Zo vzdialenosti približne 22 metrov tentokrát tvrdo pálil Bartoš, no jeho delovka skončila zblokovaná len v náručí gólmana Hanáka, ktorý upokojuje tempo hry.
     
    33
    Kožička sa rýchlo presúval po ľavej strane, zbavil sa brániaceho Kružliaka, no následne si k nemu zbehol pozorný Nagy, ktorý odkopol loptu do bezpečia k stredu ihriska.
     
    32
    Z ľavej strany loptu do podbrezovského pokutového územia odcentroval aktívny Ďubek, no následne sa k nej dostal len pozorný obranca Podbrezovej – Andrič.
     
    31
    Juraj Pančík sa dostal k lopte na ľavej strane, následne si chcel urobiť sťahovačku, no pozorný Kružliak jeho úmysel vystihol a loptu odkopol na rohový kop.
     
    30
    Z hranice ružomberského pokutového územia na ľavej strane tentokrát pálil Kochan, no pozorný Práznovský bol v strehu a loptu zblokoval za postrannú čiaru.
     
    29
    Po dobrom centri z rohového kopu od Ďubeka sa k zakončeniu pred gólmanom Hanákom mohol dostať Tawamba, no ten sa previnil útočným faulom, po ktorom sú pri lopte Podbrezovčania.
     
    28
    Rohový kop hráčom Ružomberka veľmi nevyšiel, no napokon sa tím vedený ako domáci dostal k lopte a vybojoval si ďlaší rohový kop, tentokrát z ľavej strany.
     
    27
    Tento priamy kop odišiel strelecky zahrávať ružomberský kapitán Ďubek, ktorý pálil tvrdo, no gólman Hanák bol v strehu a loptu dokázal svojimi rukami vyraziť na rohový kop.
     
    26
    Tawamba sa dostal k lopte po nepresnej prihrávke od jedného z Podbrezovčanov na pravej strane a následne bol faulovaný. Na rad prichádza priamy kop pre Ružomberok vo vzdialenosti približne 20 metrov, mierne vpravo!
     
    25
    Po peknej prienikovej prihrávke od Kochana sa k lopte pred gólmanom Kováčom mohol dostať Gerec, no ten nedokázal strieľanú prihrávku do behu dostatočne spracovať.
     
    24
    Po ľavom krídle sa rýchlo presúval Michal Pančík, no pozorný Bartoš bol v strehu a loptu pred ním dokázal odkopnúť za postrannú čiaru.
     
    23
    Ružomberčania sa opäť museli stiahnuť na vlastnú polovicu ihriska, no zatiaľ sú práve oni tí, ktorí kombinujú a usilujú sa otvoriť gólový účet tohto stretnutia.
     
    22
    Rohový kop hráčom Ružomberka veľmi nevyšiel, keď po dobrom centri z kopačiek Zošáka sa k lopte dostali len obrancovia Podbrezovej, ktorí upokojili tempo hry.
     
    21
    Ofenzívny tlak Ružomberka pokračuje, no Podbrezová sa stále nevzdáva a bráni so všetkými hráčmi. Na rad prichádza rohový kop pre Ružomberok z pravej strany.
     
    20
    Zrelák odcentroval loptu z pravej strany, no jeden z pozorných hráčov Podbrezovej dobre zapracoval svojou hlavou a loptu zblokoval za postrannú čiaru.
     
    19
    Gólman Kováč si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď tentokrát po tvrdej strieľanej prihrávke od Michala Pančíka z ľavej strany dokázal loptu zblokovať do bezpečia na kopačky svojich obrancov.
     
    18
    Po peknej krížnej prihrávke z pravej strany od Tawambu sa k zakončeniu na hranici podbrezovskej šestnástky dostal Maslo, no jeho delovka smerovala len poriadne veľa Hanákovej brány.
     
    17
    Podbrezová sa snaží postupným prienikom na ružomberskú polovicu ihriska, no zatiaľ sa jej v tom veľmi. Ružomberčania intenzívne napádajú rozohrávku svojich súperov.
     
    16
    Z veľkej vzdialenosti tentokrát loptu odcentroval aktívny Zošák, no jeho projektil gólman Hanák videl veľmi dobre a loptu zachytil vo svojej moci.
     
    15
    Futbalisti Podbrezovej sú pri lopte na súperovej polovici ihriska, no zatiaľ si loptu len takticky prihrávajú a majú problém prejsť cez pozornú defenzívu Podbrezovej.
     
    14
    Futbalisti Podbrezovej sú pri lopte na vlastnej polovici ihriska, kde si ju veľmi dobre prihrávajú. Ružomberčania sú však pozorní a atakujú rozohrávku svojich súperov.
     
    13
    Z pravej strany tvrdo pálil Juraj Pančík, no jeho delovku napokon obetavo zblokoval pozorný Kružliak, ktorý sa hodil do streleckej dráhy!
     
    12
    Po nepresnom ďalekom centri od Andriča sa k lopte dostal pozorný Kružliak, ktorý dobrými prihrávkami s gólmanom Kováčom upokojujú tempo hry.
     
    11
    Vaščák sa snažil presadiť rýchlym únikom po pravom krídle, no pozorný Maslo ho od lopty bez problémov odstavil a následne upokojuje tempo hry.
     
    10
    Maslo hľadal dobrou prihrávkou z ľavej strany svojho spoluhráča Zošáka, no nepodarilo sa mu to. Pozorný Andrič veľmi dobre čítal hru a loptu zachytil na svojich kopačkách.
     
    9
    Po ďalekom centri z ľavej strany od Kupčíka sa k lopte pred ružomberskou bránou dostal Vaščák, no ten už zakončovať nedokázal, keďže ho zastavil jasný ofsajdový verdikt.
     
    8
    Podbrezová má loptu vo svojej moci pred vlastnou bránou, kde si ju hráči v zelených dresoch veľmi dobre kombinujú. Ružomberčania sa snažia napádať rozohrávku svojho súpera, no zatiaľ sa im v tom veľmi nedarí.
     
    7
    Po skvelej prienikovej prihrávke od Kochana z ľavej strany sa k zakončeniu dostal Gerec, no jeho zblokovanú strelu gólman Kováč videl veľmi dobre a loptu zachytil vo svojom náručí.
     
    6
    Po dobrom centri zo stredu ihriska od Práznovského sa k lopte dostal pozorný Kupčík, ktorý ju odhlavičkoval za postrannú čiaru na ľavej strany.
     
    5
    Lopta sa momentálne nachádza v strede ihriska, kde ju majú v moci hráči Ružomberka. Tí sa snažia ofenzívne presadiť, no Podbrezová je dobre naladená a intenzívnenapáda rozohrávku svojich súperov.
     
    4
    Vaščák sa dostal k lopte na ľavej strane, následne sa dostal do šprintérskeho súboja proti gólmanovi Kováčovi, no ružomberský brankár bol úspešný a loptu zachytil na svojich kopačkách.
     
    3
    Hráčom Podbrezovej tento rohový kop nevyšiel, keď po dobrm centri od Juraja Pančíka sa k zakončeniu dostal Vaščák, ktorý však poriadne prestrelil priestor ružomberskej brány.
     
    2
    Z pravej strany poslal pred ružomberskú bránu dobrý center aktívny Juraj Pančík, no jeho projektil odkopol na rohový kop jeden z ružomberských obrancov.
     
    1
    V úvode prvého polčasu mali výkop k dispozícii hráči Ružomberka, ktorí sa na krátku chvíľu stiahli na vlastnú polovicu ihriska a následne sasnažia zaútočiť.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Na striedačkách sú pripravení títo hráči:

    MFK Ružomberok: Nikoič – M. Almaský, Lovás, Serečin, Lupták, Mi. Almaský, Kotora

    ŽP Šport Podbrezová: Baláž – Snitka, Gajdošík, Morháč, Podio, Čekovský, Harvilko, Ležaič
     
    Úvodné zostavy:

    MFK Ružomberok: Kováč – Grešák, Práznovský, Kružliak, Maslo, Nagy, Bartoš, Tawamba, Ďubek ("C"), Zošák, Zrelák

    ŽP Šport Podbrezová: Hanák – Andrič, Kupčík, Minčič, Greško, Kochan, Kožička, J. Pančík, Vaščák, M. Pančík

    Rozhodca: Peter Vrtich – František Glos, Ján Rojček.
     
    Srdečne Vás vítam pri ďalšom z prípravných zápasov slovenských klubov vrámci zimnej prípravy!
    V tomto online prenose Vám budem zmenami stavu približovať aktuálne dianie z Národného tréningového centra v Poprade, kde proti sebe od 15:00 nastúpia tímy MFK Ružomberok a ŽP Šport Podbrezová.

    Futbalisti Ružomberka sa po 19 odohraných zápasoch v corgoňligovej jesennej časti usadili na peknej tretej priečke so ziskom 31 bodov a gólovým skóre 38:31 za 9 výhier, 4 remízy a 6 prehier. Na vedúci Slovan Bratislava strácajú Ružomberčania momentálne už jedenásť bodov.
    Ružomberčania majú svoju zimnú prípravu vo finálnej fáze, keďže odohrali už 13 prípravných zápasov a ten dnešný je ich posledný pred začiatkom jarnej časti Corgoň ligy. Futbalistom Ružomberka sa však počas ich prípravných stretnutí veľmi nedarilo, keďže dosiahli bilanciu 2 výhry – 4 remízy – 7 prehier. Najskôr sa predviedli v dvojzápase proti klubu MŠK Žilina, kde najskôr prehrali 2:1 a následne 1:0. Hneď potom sa vydali na púť po Českej republike, kde ich najskôr zdolala Zbrojovka Brno tesne 2:1, následne s Duklou Praha remízovali 1:1, no vrámci dvojzápasu s dobre známou Spartou Praha sa im až tak veľmi nedarilo. Najskôr prehrali jasne 3:0, no následne si Ružomberčania vybojovali na svoje konto cennú remízu 1:1. O štyri dni neskôr hráči Ružomberka absolvovali dvojzápas proti Podbrezovej, s ktorou najskôr remízovali výsledkom 1:1, no následne prehrali 0:3. Posledné štyri prípravné zápasy odohrali Ružomberčania mimo svojej pôdy, keď najskôr vyhrali proti rumunskému klubu FC Botosani tesne 2:1, následne ich zdolal srbský Partizán Belehrad tesne 1:0, do tretice remízovali s výberom MTC Budapešť výsledkom 1:1 a napokon prehrali proti ruskému PFC Spartak Nalchik v pomere 0:2.

    Druholigový celok ŽP Šport Podbrezová sa po 20 odohraných zápasoch v jesennej časti usadil na čele tabuľky so 45 bodmi a skvelým gólovým skóre 38:12 za 14 výhier, 3 remízy a len 3 prehry. Druhý Partizán Bardejov stráca na Podbrezovú doposiaľ už šesť bodov.
    Futbalisti druholigovej Podbrezovej odohrali vrámci zimnej prípravy už sedem prípravných zápasov s bilanciou jedna výhra, päť remíz a jedna prehra.
    Najskôr sa predviedli v dvojzápase proti klubu MFK Ružomberok, ktorý v prvom zápase zdolali 3:0, no v druhom zápase sme videli remízu 1:1. Následne sa Podbrezovčania predviedli v Senci proti Spartaku Trnava a proti tomuto corgoňligovému celku dokázali remízovať 1:1. Hneď v ďalšom zápase však hráči Podbrezovej prehrali, keď nestačili na výber MŠK Žilina po prehre 2:4. Podbrezová mala na programe hneď ďalší corgoňligový celok, ktorý poriadne potrápila – FK Dukla Banská Bystrica a remíza 2:2. Remízovo sa skončil hneď aj ďalší zápas, keď futbalisti Podbrezovej remízovali proti klubu MŠK Fomat Martin výsledkom 2:2. V poslednom zápase Podbrezovčania remízovali v pomere 1:1 aj proti corgoňligovému ViOn-u Zlaté Moravce.

    Podarí sa Ružomberčanom zabrať na plné obrátky a vylepšiť si tak chuť pred jarnou časťou Corgoň ligy alebo Podbrezovčania svojho súpera potrápia aj tentokrát?
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:00.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Železiarne Podbrezová. Viac informácií tu.

    Góly: 65. Bartoš, 73. Ďubek


    MFK Ružomberok: Kováč – Grešák, Práznovský, Kružliak, Maslo, Nagy, Bartoš, Tawamba, Ďubek ("C"), Zošák, Zrelák
    Náhradníci: Nikoič – M. Almaský, Lovás, Serečin, Lupták, Mi. Almaský, Kotora

    FK Železiarne Podbrezová: Hanák – Andrič, Kupčík, Minčič, Greško, Kochan, Kožička, J. Pančík, Vaščák, M. Pančík
    Náhradníci: Baláž – Snitka, Gajdošík, Morháč, Podio, Čekovský, Harvilko, Ležaič

    Rozhodca: Peter Vrtich – František Glos, Ján Rojček