Buffalo – Edmonton 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Ottawa 2:1 (po pr.) | Detroit – Vancouver 2:0 (kon.)
NJ Devils – Colorado 1:2 (po pr.) | Anaheim – Columbus 2:4 (kon.) | LA Kings – Chicago 3:5 (kon.)
San Jose – Philadelphia 2:5 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
2:5 (2:1, 0:0, 0:4)
Philadelphia Flyers
cz Utorok 04.02.2014, 04:40 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:44
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Máme tu nepopulárního "búra", když Giroux našel svým pasem zpoza brány JAKUBA VORÁČKA, jenž svou střelou do levé šibenice domácí brány vstřeluje pátý gól Flyers. Asistence: Claude Giroux, Scott Hartnell.
     
    43:56
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers jsou na začátku třetí třetiny k nezastavení! CLAUDE GIROUX dokázal získat puk ve středním pásmu, kde se s ním následně dostal až na hranici levého kruhu, odkud svou střelou nad beton prostřeluje Niemiho. Bez asistence.
     
    42:29
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers vybojovali puk v rohu kluziště, kde se následně dostal na modrou ke Gustafssonovi, který vystřelil a Niemi jeho střelu vyrazil přímo na hůl MICHAELA RAFFLA, jenž svou střelou k pravé tyči otáčí vývoj utkání. Asistence: Erik Gustafsson, Adam Hall.
     
    41:11
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers dokázali udeřit z rychlého protiútoku, když Downie přistrčil puk na pravou stranu MATTU RIEDOVI, jenž vypálil směrem na Niemiho, který zřejmě jeho střelu podcenil a puk končí v bráně Sharks. Asistence: Steve Downie, Sean Couturier.
     
    12:32
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak to byla nádherná akce Sharks! Burns dokázal ubránit puk u mantinelu, kde jej následně poslal před bránu přesně na hůl MATTA NIETA, který si nikým nehlídaný ještě vymíchal Masona, a vstřelil tak svůj druhý gól v utkání. Asistence: Brett Burns, Joe Thornton.
     
    07:33
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks využívají přesilovou hru! Tak i ve velice nevydařené přesilovce může padnout gól. Irwin nahodil puk do útočného pásma, kde si pro něj sjel Wingels, a ten následně poslal kotouč před bránu Flyers, kde jej tečoval do odkryté části brány MATT NIETO. Asistence: Tommy Wingels, Matt Irwin.
     
    04:23
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers využívají přesilovou hru! MARK STREIT dostal na modrou čáru nabito od Girouxe a svou tvrdou ránou propálil Niemiho, kterému blokoval výhled Simmonds, a domácí brankář tak měl zcela zakrytý výhled. Asistence: Claude Giroux, Scott Hartnell.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 8. Nieto (Wingels, Irwin), 13. Nieto (Burns, Thornton) – 5. Streit (Giroux, Hartnell), 42. Read (Downie, Couturier), 43. Raffl (Gustafsson, Hall), 44. Giroux, 58. Voráček (Giroux, Hartnell)


    San Jose Sharks: Niemi (44. Stalock) – Vlasic, Braun, Irwin, Doyle, Hannan, Stuart – Nieto, Thornton, Burns – Marleau, Pavelski, Wingels – Sheppard, Kearns, Havlát – Kennedy, Desjardins, Brown.
    Trenér: Todd McLellan.

    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Streit, Meszároš, Coburn, Grossman, L. Schenn, Gustafsson – Hartnell, Giroux, Voráček – Lecavalier, B. Schenn, Simmonds – Downie, Couturier, Read – Raffl, Hall, Rinaldo.
    Trenér: Craig Berube.

    Rozhodca: Heber, Sutherland – Cvik, Nansen.

    Diváci: 17 562