Buffalo – Edmonton 2:3 (kon.) | Pittsburgh – Ottawa 2:1 (po pr.) | Detroit – Vancouver 2:0 (kon.)
NJ Devils – Colorado 1:2 (po pr.) | Anaheim – Columbus 2:4 (kon.) | LA Kings – Chicago 3:5 (kon.)
San Jose – Philadelphia 2:5 (kon.)
koniec
San Jose Sharks
2:5 (2:1, 0:0, 0:4)
Philadelphia Flyers
cz Utorok 04.02.2014, 04:40 • SAP Center, San Jose • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:31
    Sharks budou hrát další přesilovou hru, protože Flyers špatně střídali, a tak dostává hostující střídačka dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odsedí Downie (PHI).
     
    44:43
    Wayne Simmonds (PHI) oslabuje svůj tým, když ve středním pásmu vyseknul hůl Wingelse z jeho ruk, a tak dostává hostující útočník dvouminutový trest.
     
    38:45
    Flyers budou hrát přesilovou hru, protože je vyloučen domácí Desjardins (SJS) na dvě minuty za hákování.
     
    35:44
    Andrej Meszároš (PHI) je vyloučen na dvě minuty za hru vysokou holí, a Sharks tak budou hrát svou třetí přesilovou hru v utkání.
     
    19:19
    Erik Gustafsson (PHI) je vyloučen na dvě minuty za hákování, a Sharks tak budou hrát svou druhou přesilovou hru v utkání.
     
    06:14
    První přesilovou hru v utkání si zahrají také domácí Sharks, protože je vyloučen na dvě minuty hostující Nicklas Grossman (PHI), který se provinil nedovoleným bráněním.
     
    03:44
    Máme tu první vyloučení v utkání, když je na trestnou lavici poslán domácí Matt Nieto (SJS), který dostal dvouminutový trest za hákování.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 8. Nieto (Wingels, Irwin), 13. Nieto (Burns, Thornton) – 5. Streit (Giroux, Hartnell), 42. Read (Downie, Couturier), 43. Raffl (Gustafsson, Hall), 44. Giroux, 58. Voráček (Giroux, Hartnell)


    San Jose Sharks: Niemi (44. Stalock) – Vlasic, Braun, Irwin, Doyle, Hannan, Stuart – Nieto, Thornton, Burns – Marleau, Pavelski, Wingels – Sheppard, Kearns, Havlát – Kennedy, Desjardins, Brown.
    Trenér: Todd McLellan.

    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Streit, Meszároš, Coburn, Grossman, L. Schenn, Gustafsson – Hartnell, Giroux, Voráček – Lecavalier, B. Schenn, Simmonds – Downie, Couturier, Read – Raffl, Hall, Rinaldo.
    Trenér: Craig Berube.

    Rozhodca: Heber, Sutherland – Cvik, Nansen.

    Diváci: 17 562