LA Kings – Philadelphia 0:2 (kon.) | Toronto – Ottawa 6:3 (kon.) | Columbus – Florida 4:1 (kon.)
St. Louis – Nashville 4:3 (2:1 po s.n.) | Arizona – Pittsburgh 3:1 (kon.) | Anaheim – Dallas 0:2 (kon.)
Calgary – Minnesota 4:3 (po pr.) | San Jose – Chicago 2:1 (3:1 po s.n.) | Washington – Detroit 6:5 (po pr.)
Montreal – Winnipeg 1:2 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Pittsburgh Penguins
cz Nedeľa 02.02.2014, 02:00 • Jobing.com Arena, Glendale • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    44:13
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Za svou aktivitu jsou nakonec domácí odměněni gólem! Hanzal vystihl rozehrávku Pittsburghu ve středním pásmu a vyslal na zteč RADIMA VRBATU, který situaci dvou na jednoho vyřešil střelou, kterou překvapil Fleuryho v brance! Asistence: Martin Hanzal.
     
    35:51
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci se přeci jen dočkali branky! Jokinen vybojoval puk u levého hrazení, předal ho Nealovi, který přihrávkou napříč celým pásmem uvolnil na pravé straně JEVGENIJE MALKINA, který si počkal až si Smith lehne a poté zavěsil přesně pod víko! Asistence: James Neal a Jussi Jokinen.
     
    30:50
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají druhou branku! Po krátkém obléhání hostující branky se puk přes několik hráčů dostal až ke ZBYŇKU MICHÁLKOVI, který od modré čáry prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Skvělou práci odvedl na brankovišti Rob Klinkhammer. Asistence: Oliver Ekman-Larsson a Mike Ribeiro.
     
    12:43
    Phoenix právě vstřelil branku!
    Niskanen už byl sice na ledě, domácí ale pokračovali v tlaku v útočném pásmu. MIKE RIBEIRO na levé straně dlouho hledal, komu přihraje až se nakonec rozhodl vypálit a puk si našel cestu do sítě u bližší tyče! Pro Ribeira je to 200. gól v kariéře v NHL! Asistence: David Schlemko a Antoine Vermette.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 13. Ribeiro (Schlemko, Vermette), 31. Michálek (Ekman-Larsson, Ribeiro), 45. Vrbata (Hanzal) – 36. Malkin (Neal, Jokinen)


    Arizona Coyotes: Smith (Greiss) – Ekman-Larsson, Michálek, Morris, Yandle, Schlemko, Murphy – Klinkhammer, Hanzal, Vrbata – Korpikoski, Vermette, Boedker – Doan, Ribeiro, Moss – Bissonnette, Halpern, Chipchura
    Trenér: Dave Tippett.

    Pittsburgh Penguins: Fleury (Zatkoff) – Orpik, Martin, Scuderi, Bortuzzo, Maatta, Niskanen – Kunitz, Crosby, Gibbons – Jokinen, Malkin, Neal – Glass, Sutter, Megna – Pyatt, Adams, Ebbett
    Trenér: Dan Bylsma.

    Rozhodca: Watson, Kimmerly – Lazarowich, Sharrers

    Diváci: 17362