Boston – Montreal 1:4 (kon.) | Columbus – Washington 5:2 (kon.) | Toronto – Florida 6:3 (kon.)
Ottawa – Tampa Bay 5:3 (kon.) | Dallas – NJ Devils 2:3 (po pr.) | Colorado – Minnesota 5:4 (kon.)
Arizona – Buffalo 2:3 (kon.) | Calgary – San Jose 4:1 (kon.) | Anaheim – Philadelphia 5:3 (kon.)
LA Kings – Pittsburgh 1:4 (kon.)
koniec
Colorado Avalanche
5:4 (1:1, 3:0, 1:3)
Minnesota Wild
cz Piatok 31.01.2014, 03:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    46:49
    Tak už je to jasné. Spolu s Langeskogem, který dostal dvě plus dvě minuty a desetiminutový trest za nesportovní chování, odchází na trestnou lavici Colorada také Nate Guenin (COL) za nesportovní chování. Z pohledu Minnesoty dostává dvě minuty Matt Cooke (MNS) za napadení + desetiminutový osobní trest. Posledním vyloučeným je Kyle Brodziak (MNS) za hru vysokou holí.
     
    46:49
    Gabriel Landeskog (COL) dostává dvě minuty za napadení Kyle Brodziaka. Byl v šarvátce nejaktivnější, je vyloučen po zásluze. Čekal jsem však, že i někdo z Minnesoty usedne za vrátka na trestnou lavici. Na vyloučení: 4-4.
     
    42:54
    Sledujeme druhou rvačku na ledě, kterou znovu vyhrává hráč Minneosty. Jamie McGinn (COL) se nakonec neubránil rychlým rukám Nateho Prossera (MNS). Oba dostávají pět minut za bitku, čemuž nadšeně a zjevně i hrdě přihlíží otec Jamie McGinna v hledišti s celou svojí početnou rodinou.
     
    36:48
    Dvě minuty za hákování Nicka Holdena dostává Torrey Mitchell (MNS). Na vyloučení: 2-4.
     
    22:15
    Stejně jako v první třetině i nyní bude mít Minnesota šanci hned vyrovnat. Tyson Barrie (COL) dostává za hákování dvě minuty. Na vyloučení: 2-,3.
     
    15:47
    Třetí přesilová hra pro Colorado v krátkém časovém sledu. Dvě minuty si půjde odsedět Clayton Stoner (MNS) za podražení. Na vyloučení: 1-3.
     
    13:37
    Vyloučení na straně Minnesoty. Za podražení dostává dvě minuty Jonas Brodin (MNS). Na vyloučení: 1-2.
     
    10:09
    Krátce po polovině první třetiny dostává dvouminutový trest za nedovolené bránění Eric Haula (MIN). Na vyloučení: 1-1.
     
    05:50
    Gabriel Landeskog (COL) zahákoval finského šikulu Mikaela Granlunda a dostává dvě minuty za hákování. Čeká nás tak první přesilová hra zápasu. Na vyloučení: 1-0.
     
    05:40
    Po zákroku Kuempera se za jeho brankou strhla menší mela, ze které vyplynula dvojička rváčů, domácí Cody McLeod (COL) a Clayton Stoner (MNS) za hosty. Oba dostávají za pěstní souboj pět minut.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 4. O´Reilly (Duchene, McGinn), 22. Mitchell (Guenin, Duchene), 30. Stastny (Johnson, Landeskog), 36. Talbot (Mitchell, MacKinnon), 58. MacKinnon (Benoit) – 7. Parise (Heatley, Suter), 49. Parise (Pominville, Granlund), 53. Granlund (Parise, Ballard), 58. Pominville (Granlund, Parise)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – Hejda, Johnson, Guenin, Benoít, Holden, Barrie – Landeskog, Stastny, Tanguay – O´Reilly, Duchene, McGinn – Talbot, Mitchell, MacKinnon – McLeod, Cliche, Bordeleau.
    Minnesota Wild: Kuemper (37. Bäckström) – Suter, Brodin, Scandella, Prosser, Ballard, Stoner – Parise, Coyle, Niederreiter – Heatley, Granlund, Pominville – Cooke, Brodziak, Fontaine – Rupp, Haula, Mitchell.

    Rozhodca: 15 Jean Habert, 4 Wes McCauley – 78 Brian Mach, 65 Pierre Racicot

    Diváci: 14697