Prievidza – SR 18 4:6 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Pov. Bystrica 8:2 (kon.) | Trnava – Spišská N. Ves 1:0 (kon.)
Prešov – Bardejov 1:0 (kon.) | Detva – Topoľčany 6:1 (kon.) | Senica – Michalovce 4:1 (kon.)
koniec
HC Prešov 07
1:0 (1:0, 0:0, 0:0)
HK Bardejov
Piatok 31.01.2014, 17:00 • ICE Arena • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:00
    Po súboji na mantineli padá Roman Kohutiar a teraz naozaj zaujímave je, že práve on ide na trestnú lavicu. Filmovanie. Presilovka Bardejova.
     
    50:28
    Tkáč teraz v strede krásne narazil Hričinu na mantinel a ten stráca puk. Tento pekný hit je ale obmenený dvoma minútami pre Martina Tkáča, najužitočnejšieho obrancu Prešova.
     
    50:05
    Následne to po buly výborne skúšal Kramár, jeho tvrdá strela do rohu je ale vyrazená na šiel Martonovým betónom!
     
    44:20
    Hájnik dostal kruh ku modrej čiare a mohol ísť sám na bránu, za ním bol hneď Slávik a vďaka jeho zákroku Hájnik padá, podrazenie.
     
    41:05
    Hosťujúci Ščurko dostal puk do útoku, po točení puku na mantineli dostal na hokejku ho medzi kruhy Vaško, jeho strelu ale Marton pohotovo vyráža betónom!
     
    38:30
    To bola šanca, ktorú mal na hokejke Halás, spoza brány dostal puk, šiel na to bekhendom, v prvom pokuse vidíme betón a aj dorážke zabraňuje znova ten istá betón Blažíčeka.
     
    37:17
    A Polaček v snahe doraziť aj fauloval. Nedovolené bránenie.
     
    35:35
    Veľká šanca pre Bardejov, puk dostal pred bránou na hokejku Marcel Baláž, jeho strela ale končí na brankárovi! Skvelo bol Marton postavený.
     
    32:20
    Ďalšia obrovská šanca, Sabol poslal puk do stredu, kde vystrelil Kohutiar z medzikruhov, jeho strelu vyráža Blažíček pred Halása, ktorý ale poloprázdnu bránku trestuhodne netrafia!
     
    31:50
    Teraz ale Prešov dobre zachytil prihrávku Bardejova, do útoku šiel Halás, bol v kruhu, poslal ale puk voľnému Kohutiarovi, ktorý ihneď z druhej strany vystrelil a strieľa vo veľkej šanci tesne mimo!
     
    27:15
    A tá bola parádna, Bardejov sa ľahko dostal medzi kruhy, vystrelil a vyrazený puk Martonom dorážal Boltún, jeho puk ale zlikvidoval brankár, hodil sa do strely a puk prikrýva.
     
    24:00
    Bardejov nahodil a Marton iba vyrazil, následne jednu dorážku z rohu znova vyrážal pred seba, kde bol Mihálik, no aj jeho Marton pred bránkou znemožnil!
     
    22:10
    Domáci teraz dosť váhali ale nakoniec veľká šanca, Prokop si počkal a nakoniec sa dostal pred bránku, jeho strelu Blažíček vyrazil iba pred Slávika, ktorý trafil tyčku! už sa tešil ale gól to nie je.
     
    20:18
    Ani sme sa nenazdali a vylučuje sa. Prvý tvrdý zákrok Bardejova síce potrestaný nebol, druhé zastavenie v snahe domácich dostať sa z obrany už ale áno. Na trestnú putuje Boltún za podrazenie.
     
    17:45
    To boli milimetre! Od modrej si nakorčuľoval Tkáč, jeho strela vypadla Blažíčekovi, dorážal ju Sabol, už to bol skoro gól, no v poslednej sekunde prišla hokejka obrancu a puk ide mimo!
     
    16:45
    A vylučuje sa, na trestnú ide Poláček. Domáca presilovka.
     
    16:45
    Bardejov v útoku neuspel a tak šiel dopredu domáci Halás, ten ale padá cez dvojicu obrancov a naráža do brány. Následne vidíme rozhorčenie hráčov Bardejova, ktorý sa chceli s Halásom "porozprávať" a ten pred nimi doslova uteká.
     
    16:16
    Po veľkom rozhorčení domácich hráčov sa bude vylučovať na ich strane po súboji pri mantineli. Na trestnú ide Tartaľ. Na druhej strane bude ale tiež vylúčenie, Česelka si odsedí tiež dve minúty a hrá sa 4 na 4.
     
    15:05
    Po buly sa dostal pred bránu k puku Kohutiar, ten na prvý pokus netrafil a ten druhý už bol z uhla a mimo brány.
     
    13:22
    Prešov dal gól!
    Teraz to domáci dobre zahrali a nakoniec využívajú presilovku. Pred tým pálil Malina, čo Blažíček vyrazil, následne Podsedlý nedorážal a kombinoval a puk dostal na hokejku znova ĽUBOMÍR MALINA a delovkou prestrtelil všetko!

    Asistencie: Juraj Prokop, Filip Podsedlý
     
    12:42
    A Ščurko vidí aj dve minúty za hákovanie. Presilovka 5 na 3 pre Prešov.
     
    12:04
    Presilovka Prešova. Na dve minúty si posedí Slimák za nedovolené bránenie.
     
    12:00
    Prešov v ďalšej šanci, tentokrát medzi kruhmi sa po skrumáži dostal k puku Kivader, otočil sa ku bránke a vypálil, no Blažíček vyráža jeho strelu.
     
    10:30
    A znova Prešov v šanci, Krempaský dokorčuľoval vyhodený puk a snažil sa zakončiť bekhendom, puk ale nenadvihol nad betón brankára.
     
    09:12
    Ďalšia presilovka Bardejova. Posedí si Jakub Guntáš za podrazenie.
     
    06:19
    Renčok si posedí dve minúty za hákovanie. Presilovka hostí.
     
    05:30
    Veľká šanca aj pre Bardejov, Chovan šiel do útoku a dostal sa až cez celú obranu, strieľal pred brankárom a po tom, ako sa Marton hodil po puku prišiel ďalší hráč HC 46, ktorý ale netrafil puk vďaka dobrej obrane domácich.
     
    04:20
    Výborná šanca Prešova, na modrú dostal puk Prokop, ten videl za sebou Kivadera, poslal mu puk, Kivader bol voľný a vypálil švihom, jeho strelu ale brankára parádna vytesnil ramenom.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Lukáš Rusňák

    Góly a asistencie: 14. Malina (Prokop, Podsedlý)


    HC Prešov 07: Marton (Kmeť) – Malina, Tkáč, Slávik, Ejem, Ružička, Ivančo "A", Guntáš, Tartaľ – Kohutiar, Sabol "A", Halás – Krempaský, Prokop "C", Podsedlý – Kivader, Tomčák, Horvát – Tahotný, Knap, Renčok
    HK Bardejov: Blažíček (Andreanin) – Krčula, Takáč, Kramár, Hopkovič, Polaček, Valentín, Gajdoš, Slimák – Boltún, Mihálik, Baláž – Vaško, Ščurko, Hričina – Hajnik, Dancsák, Šimčák – Česelka, Belušak, Chovan

    Rozhodca: Štefik – Šoltes, Vyoral