Plzeň – Litvínov 4:2 (kon.) | Chomutov – Třinec 3:4 (kon.) | Zlín – Pardubice 1:4 (kon.)
Hradec Králové – Kladno 4:0 (kon.) | Liberec – Kometa Brno 0:3 (kon.) | Sparta Praha – K. Vary 5:0 (kon.)
koniec
Berani Zlín
1:4 (0:1, 1:1, 0:3)
HC Dynamo Pardubice
cz Piatok 31.01.2014, 17:30 • ZS Luďka Čajky • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Dnešní výhře Pardubic přihlíží 4303 diváků.
     
    57:43
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Kolářovi se trefit odkrytou klec trefit nepodařilo, ale následně pojistil vedení trefou do opuštěné klece TOMÁŠ ZOHORNA Asistence: Jan Kolář, Radoslav Tybor.
     
    56:59
    Kašík jde ven z branky a Zlín to zkusí v šesti. Vhazuje se před brankou Pardubic.
     
    56:59
    Domácí si vyžádali oddechový čas. Moc času na vyrovnání už domácím nezbývá.
     
    51:48
    Ďaloga si nabruslil do slušné šance, když Kašík vyrazil jeho střelu a moc nechybělo k tomu, aby odražený puk uklidil do branky Somík.
     
    50:47
    Hudáček neudržel střelu Tesaříka a Balaštík se málem dopracoval k odraženému kotouči. Zlín obstřeluje pardubickou svatyni a obránci mají co dělat.
     
    49:53
    Holík si posunul kotouč rukavicí a našel před brankou volného Čajánka, kapitán domácích nedokázal zkrotit skákavý kotouč a v obrovské šanci tak selhal.
     
    48:57
    Šance pro Zlín ještě něco udělat s nepříznivým výsledkem. Jiří Vašíček (PCE) 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    42:48
    Kotouč se po nahození Jiřího Marušáka otřel o břevno.
     
    41:38
    Nahozený kotouč Holíkem Hudáček neudržel a na Kubiše se usmívala zcela prázdná branka. Slovenský brankář ale fantasticky zasáhl a na poslední chvíli zneškodnil dorážku zlínského útočníka.
     
    41:08
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté okamžitě proměnují přesilovou hru. Dělovka Petra Sýkory se odrazila od zadního mantinelu přímo na hokejku RADOVANA SOMÍKA pro kterého nebyl problém zasunout kotouč do odkryté branky. Asistence: Petr Sýkora, Aleš Píša.
     
    41:03
    Pardubice si zahrají přesilovku. Kapitán Zlína Petr Čajánek (ZLN) vyfasoval dvě minuty za napadení.
     
    38:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že se domácí rychle oklepali a přichystali si snížení. Hudáček stačil vyrazit ostrý pokus Řezníčka pouze před sebe, kde se kotouče ujal ANTONÍN HONEJSEK a poslal jej za záda pardubického brankáře. Asistence: Dalibor Řezníček.
     
    36:42
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Aktivita v předbrankovém prostoru se Pardubicím vyplatila. Vašíček našel před brankou RADOSLAVA TYBORA, který se štěstím prostřelil Kašíka mezi betony. Asistence: Jiří Vašíček, Radovan Somík
     
    21:39
    Pardubice budou mít výhodu přesilové hry. Pavel Kubiš (ZLN) 2 minuty podražení.
     
    19:54
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Zlínští už byli v plném počtu, ale Pardubičtí to přecijenom stihli. TOMÁŠ NOSEK až na druhý pokus dorazil kotouč za Kašíkova záda po vyražené střele Tybora. Asistence: Radoslav Tybor.
     
    17:54
    Libor Kašík (ZLN) 2 minuty za podražení.
     
    17:54
    Brankář Kašík vyjel pro kotouč za branku a málem se mu to stalo osudným. Dotírající Radil získal kotouč, ale do odkryté branky ho díky podražení zlínského brankáře dostat nestihl. Počet hráčů na ledě se na chvíli srovná.
     
    16:53
    Vyražený puk Hudáčkem se odrazil před volného Lešku, který nastřelil pouze boční síťku.
     
    16:30
    Potrestán je Tomáš Zohorna (PCE) dvěma minutami za podražení.
     
    13:26
    Kašík opět předvedl jeden ze zákroků z vyšší kategorie. Petr Sýkora si obehrál zlínskou obranu a měl před sebou odkrytou část zlínské branky. Pardubický útočník si stáhl kotouč na bekhend a při zakončen narazil na hbitý beton zlínského brankáře.
     
    10:48
    Cetkovský našel příhrou z rohu kluziště na brankovišti osamoceného Petra Sýkoru. Pardubický střelec to zkoušel z první mezi Kašíkovy betony, kde ale neuspěl. Kašík si připisuje další z výborných zákroků.
     
    8:38
    Kašík se zaskvěl dvěma parádními zákroky proti střele Cetkovského a dorážce Petra Sýkory. Pardubice jsou stále na kotouči.
     
    7:52
    Leška našel příhrou zpoza branky na brankovišti Balaštíka, kterému kotouč jen těsně projel mezi oběma bruslemi. Tohle byla největší šance domácích.
     
    6:39
    Píša vyslal do jízdy rychlíka Noska, který zkusil proti Kašíkovi kličku mezi betony, kterou mu ale brankář domácích dokonale přečetl. Nosek je zatím nejaktivnějším hráčem Pardubic.

    Ivo Raiskub

    Góly a asistencie: 39. Honejsek (Řezníček, Čajánek) – 20. Nosek (Tybor), 37. Tybor (Vašíček, Somík), 42. Somík (Sýkora, Píša), 58. Zohorna (Kolář, Tybor)


    Berani Zlín: Kašík – Tesařík, Řezníček, Marušák, Matějíček, Urbanec, Zámorský, Kotvan – Köhler, Čajánek, Leška – Ondráček, Kubiš, Honejsek – Melenovský, Holík, Veselý – Okál, Sedláček, Balaštík.
    HC Dynamo Pardubice: Hudáček – Ďaloga, Benák, Kočí, Píša, Vašíček, Gregorc – Zohorna, Nosek, Radil – Sýkora, Somík, Kolář – Tybor, Cetkovský, Moučka – Číp, Mozer, Pianov.

    Rozhodca: Kubuš, Baluška – Podrazil, Zavřel

    Diváci: 4303