Marseille – Valenciennes 2:1 (kon.)
koniec
Olympique Marseille
2:1 (1:1)
Valenciennes FC
cz Streda 29.01.2014, 19:00 • Stade Vélodrome, Marseille • Ligue 1 Uber Eats
Predzápasové kurzy
     
    63
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Tak s kuriózními góly ještě není konec! Ani Penneteau si nepohlídal bližší tyč. Valbuena vyslal vpřed nabíhajícího FLORIANA THAUVINA, který si po převzetí míče ještě pospritntoval ai 10 metrů do šestnáctky soupeře a na bližší tyči překvapil hostujícího brankáře.
     
    37
    Valenciennes právě vstřelilo branku!
    Tak předchozí již neplatí. Steve Mandanda udělal na brankové čáře velkou chybu, když si nepohlídal svoji bližší tyč. Původně chtěl ARTHUR MASUAKU centrovat před branku. Míč se mu svezl po kopačce a skončil za zaskočeným Mandandou.
     
    31
    Marseille právě vstřelilo branku!
    Tak nakonec se přeci jen domácí dočkali. Z jejich nevýhody se stala velká výhoda. Hosté na vlastní polovině vhazovali, Medjani dostal míč na hranici vápna a chtěl si pomoci malou domů. Tu vystihl ANDRÉ-PIERRE GIGNAC, udělal kličku brankáři a otevřel brankový účet dnešního utkání.

    David Sochor

    Góly: 31. Gignac, 63. Thauvin (Valbuena) – 37. Masuaku (Doumbia)

    Karty:   81. Ciss (VLN), 90+2. Ducourtioux (VLN)


    Olympique Marseille: Mandanda (C) – Fanni, N´Koulou, Mendes, Mendy – Thauvin (88. Abergel), Romao (63. Imbula Wanga), Valbuena (71. Khalifa), Lemina, Payet – Gignac.
    Náhradníci: Samba – Diawara, Abergel, Tuiloma, Imbula Wanga, Khalifa, Bangoura.

    Valenciennes FC: Penneteau (C) – Mater (84. Néry), Medjani, Kagelmacher, Ciss – Ducourtioux, Enza-Yamissi (77. Pujol), Doumbia, Masuaku – Waris, Dossevi (60. Melikson).
    Náhradníci: Novaes – Angoua, Néry, da Silva, Melikson, Massampu, Pujol.

    Rozhodca: Varela – Benech, Lombard