NY Islanders – Boston 3:6 (kon.) | Carolina – Columbus 3:2 (kon.) | Pittsburgh – Buffalo 3:0 (kon.)
Dallas – Colorado 3:4 (kon.) | Vancouver – Edmonton 2:4 (kon.) | San Jose – LA Kings 0:1 (kon.)
koniec
Vancouver Canucks
2:4 (1:2, 1:0, 0:2)
Edmonton Oilers
cz Utorok 28.01.2014, 04:10 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:55
    Edmonton právě vstřelil branku!
    DAVID PERRON kompletuje druhý hattrick ve své kariéře, když získal puk ve středním pásmu, odkud jej poslal přesně do branky domácích, kterou krátce předtím opustil domácí brankář Luongo! Bez asistence.
     
    42:20
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Hosté jdou opět do vedení poté, co Smyth dokázal vrátit před branku odražený kotouč, který usměrnil mezi betony domácího brankáře JESSE JOENSUU! Asistence: Ryan Smyth, Taylor Hall.
     
    22:39
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Večer dvougólových střelců je zatím k vidění v Rogers Areně, po hostujícím Perronovi se totiž podruhé v zápase prosazuje i domácí JORDAN SCHROEDER, který převzal pas od Bieksy za modrou a zpoza pravého kruhu vypálil na Bryzgalova, jenž pouští za svá záda kotouč, který pravděpodobně tečoval ještě některý z jeho spoluhráčů! Asistence: Kevin Bieksa, Ryan Stanton.
     
    17:34
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Jakupov si sjel z pravého křídla za branku Vancouveru, zadovkou poslal puk před domácí klec, kde jej tečoval DAVID PERRON a připisuje si tak již druhý zásah tomto utkání! Asistence: Nail Jakupov.
     
    12:33
    Vancouver právě vstřelil branku!
    JORDAN SCHROEDER oslavuje návrat do sestavy Canucks stylově, když za brankou hostů vybojoval kotouč a z ostrého úhlu jej odrazem o hokejku Bryzgalova poslal mezi betony hostujícího brankáře! Asistence: David Booth.
     
    09:11
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí přišli o puk ve středním pásmu, čehož využili k rychlému protiútoku hosté, na jehož konci přihrával Gagner zleva na DAVIDA PERRONA, který z první poslal puk za Luongova záda! Asistence: Sam Gagner, Nail Jakupov.

    Daniel Kubelka

    Góly a asistencie: 13. Schroeder (Booth), 23. Schroeder (Bieksa, Stanton) – 10. Perron (Gagner, Jakupov), 18. Perron (Jakupov), 43. Joensuu (Smyth, Hall), 59. Perron


    Vancouver Canucks: Luongo (Lack) – Hamhuis, Tanev, Weber, Bieksa (A), Edler, Garrison, Stanton – Burrows, Kesler (A), Higgins – Kassian, Dalpe, Sedin D. (A) – Sestito, Schroeder, Hansen – Booth, Richardson.
    Edmonton Oilers: Bryzgalov (Scrivens) – Scjultz J., Schultz N., Potter, Bělov, Marinčin, Petry – Eberle, Nugent-Hopkins (A), Hall (A) – Perron, Gagner (A), Jakupov – Jones, Gordon, Hendricks – Joensuu, Gazdic, Smyth.

    Rozhodca: Leggo, Burchell – Henderson, Sharrers

    Diváci: 18.910