Vítkovice – Bohemians 8:3 (kon.) | Chodov – Ostrava 15:7 (kon.) | Tatran – Liberec 10:4 (kon.)
koniec
1. SC TEMPISH Vítkovice
8:3 (1:0, 2:3, 5:0)
FbŠ Bohemians
cz Nedeľa 26.01.2014, 17:15 • SC Dubina Ostrava • Livesport Superliga (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    58:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    LUKÁŠ HRUBÝ zachytil výhoz Mücka a pelášil s míčkem na branku. Míček pak přesně umístil pod levou ruku hostujícího brankáře. Bez asistence.
     
    57:40
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Podobná akce jako při předchozím gólu. Tentokrát se do útoku dostal Hájek, který na druhé straně hřiště našel přesnou přihrávkou LUKÁŠE VELTŠMÍDA. Ten poté střílel do odkryté branky. Asistence: Lukáš Hájek.
     
    56:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice využívají přesilovou hru. Jelínek se po pravém mantinelu dostal na útočnou polovinu, poté míček nasměroval před branku, kde stál JAN ŠEBESTA, otočil se s míčkem a zamířil do horní části branky. Asistence: Jan Jelínek.
     
    54:12
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Pohlednou akci teď předvedli Hrubý s MARKEM BRÄUEREM. Hrubý na sebe stáhl dva hráče a přitom se na druhé straně uvolnil Bräuer. Poté dostal přesnou přihrávku a z první trefil odkrytou branku. Asistence: Lukáč Hrubý.
     
    52:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hubálek poslal z vlastní poloviny dlouhou přihrávku na MATĚJE KOŇAŘÍKA. Ten si vytáhl míček až k brance hostů a naprosto osamocený měl čas na svou střelu, kterou umístil do levého horního rohu branky Mücka. Asistence: Jakub Hubálek.
     
    34:22
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hosté rychle odpovídají a z bleskového protiútoku se prosadil po individuální akci DAVID ŠIMEK, který tak srovnává stav utkání. Bez asistence.
     
    34:04
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hájek nejdříve nastřelil konstrukci branky hostů, míček potom putoval na hůl Šebesty, ten prodloužil na LUKÁŠE VELTŠMÍDA, který se nemýlil. Asistence: Jan Šebesta.
     
    29:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po rozehrávce z rohu hřiště se ke střele dostal Bräuer, ale trefil jen tyč. Míček se následně odrazil k nabíhajícímu ZDEŇKU ŽÁKOVI, a ten měl před sebou jen prázdnou branku bez brankáře. Asistence: Marek Bräuer.
     
    27:47
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Další brejková šance hostů, kterou využívají. Ze středu hřiště propálil MARTIN ŠIMEK vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Vojtěch Bagin.
     
    22:47
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Hostům stačí jedna střela, aby vyrovnali stav utkání. Po nenápadné akci překonal domácího Ciompu VOJTĚCH BAGIN. Asistence: Martin Šimek.
     
    18:47
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice se v závěru první třetiny ujímají vedení, když se z levého křídla po přesné přihrávce prosadil MAREK BRÄUER. Asistence: Lukáš Hrubý.

    Zuzana Košťálová

    Góly a asistencie: 19. Bräuer (Hrubý), 30. Žák (Bräuer), 35. Veltšmíd (Šebesta), 53. Koňařík (Hubálek), 55. Bräuer (Hrubý), 57. Šebesta (Jelínek), 58. Veltšmíd (Hájek), 59. Hrubý – 23. Bagin (M. Šimek), 28. M. Šimek (Bagin), 35. D. Šimek


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Ciompa (Souček) – Hrubý, Pe.Jankulár, Brus, Žák, Heczko, Gurkovský, Bräuer, Žydel, Šebesta, Koňařík, Jelínek, Hájek, Hubálek, Veltšmíd, Pa. Jankulár, Matúš
    FbŠ Bohemians: Mück (Rytych) – Kisugite, M. Šimek, Bagin, Forman, Kopecký, Kordoš, Zapletal, D. Šimek, Poláček, Zezulka, Čihák, Chlumský, Höffer, Kozák, Kuncman, Růžek, Šárka

    Rozhodca: Libor Gavlas, Lukáš Mikula