Bohemians – Liberec jun. 2:2 (kon.) | Senec – Žilina 1:2 (kon.) | Jablonec – Příbram 2:0 (kon.)
Žilina – Slovácko 1:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Dubnica 3:1 (kon.) | Dukla Praha – Ružomberok 1:1 (kon.)
Roudnice – Teplice 1:2 (kon.) | Chomutov – Varnsdorf 0:5 (kon.) | Prešov – Slovan Bratislava 1:4 (kon.)
Poprad – Slovan Bratislava 0:3 (kon.) | Vlašim – Benešov 2:2 (kon.)
koniec
FK Poprad
0:3 (0:2)
ŠK Slovan Bratislava
Streda 22.01.2014, 15:45 • NTC Poprad, Poprad (Slovensko) • Prípravný zápas
     
    90
    V závere zápasu z ľavej strany tvrdo pálil domáci Michlík, no jeho delovka napokon smerovala len vysoko nad bránu Slovana Bratislava!
     
    86
    Raus sa dostal k lopte na pravej strane, následne dobre prihrával na Stromčeka, no ten loptu prenechal len Slovanistovi Hudákovi.
     
    84
    Po dobrom centri z ľavej strany od Rausa sa pred bratislavskou bránou dostal k lopte Jozef Trop, ktorý sa snažil páliť, no hosťujúci Hudák hona hranici faulu od lopty odstavil.
     
    81
    Hosťujúci Hutta po spracovaní centra z rohového kopu na pravej strane tvrdo zakončoval, no jeho delovka napokon skončila len tesne vedľa popradskej brány.
     
    78
    Popradčania vymenili gólmana Haszárika za gólmana Rušina a do hry nastúpil taktiež obranca Tomáš Gajan.
     
    77
    Gólman Haszárik si na svoje konto pripísal ďalší dobrý zákrok, keď po dobrej strele od Soumaha z centrálnej časti odkopol loptu do bezpečia!
     
    72
    Slovan dal gól!
    Bratislavčania pridávajú gól aj v druhom polčase! Po skvelom centri od Gašparoviča z ľavej strany sa k zakončeniu v centrálnej časti dostal BORIS TURČÁK, ktorý svojou delovkou prekonal gólmana Haszárika.
     
    58
    Lukáš Hutta sa dostal do zakončenia v popradskom pokutovom území, no jeho delovka napokon neprekvapila gólmana Haszárika, ktorý aj tentokrát skvele zasiahol.
     
    55
    Z pravej strany tvrdo zakončoval hosťujúci Hutta, no jeho projektil napokon gólman Haszárik dokázal končekmi svojich prstov vytesniť na rohový kop.
     
    45
    Popradčania mali v závere prvého polčasu k dispozícii rohový kop na ľavej strane, ktorý odišiel zahrávať Monka. Následne sa k zakončeniu na ľavej strane dostal Bendík, no gólman Polaček jeho streli úspešne zachytil!
     
    40
    Po parádnej prihrávke z pravej strany od Hlohovského sa k zakončeniu tesne pred popradskou šestnástkou dostal Soumah, no prekopol priestor Haszárikovej svätyne.
     
    37
    Slovan dal gól!
    Bratislavský Slovan sa po obrovskom zaváhaní v popradskej defeníve dostáva do dvojgólového vedenia. LESTER PELTIER unikol popradskej defenzíve po pravej strane, následne si zasekol gólmana Haszárika a strelou do prázdnej brány ho prekonal.
     
    30
    Slovan dal gól!
    Po skvelom vysunutí lopty v znení Peltiera sa k nej na pravej strane dostal Soumah, ktorý ju nakopával pred popradskú bránu. Tam sa najlepšie zorientoval LUKÁŠ GAŠPAROVIČ, ktorý svojou strelou z tesnej blízkosti prekonal gólmana Haszárika.
     
    29
    Monka zahrával priamy kop vo vzdialenosti približne 22 metrov, mierne vľavo, no jeho tvrdý center napokon skončil len v moci bratislavských obrancov.
     
    23
    Popradský gólman Huszárik si na svoje konto pripísal fantastický zákrok, keď po tvrdej strele od Soumaha z pokutového kopu sa skvele hodil na ľavú stranu a loptu zachytil pred bránkovou čiarou!
     
    22
    Domáci Bendík fauloval v pokutovom území Soumaha a na rad prichádza pokutový kop Slovana Bratislava!
     
    21
    Raus sa s loptou rýchlo presúval po ľavej strane, následne dobrou prihrávkou našiel Kubusa, ktorý pálil a bol dobre bránený, no svojou delovkou prekopol bránu Slovana.
     
    19
    Michlík sa rýchlo presúval cez stred, následne však narazil na Gorosita, ktorý ho svojimi nohami na hranici faulu, ale napokon čisto odstavil.
     
    13
    Po dobrej prihrávke z centrálnej časti od Monku sa k zakončeniu na pravej strane dostal Raus, no jeho delovka skončila len tsne vedľa Polačekovej brány.
     
    11
    Gorosito nekompromisne pálil zo vzdialenosti približne 30 metrov, no jeho delovka skončila len tesne nad bránou gólmana Haszárika.
     
    7
    Domáci Kubus sa po skvelom centri od Rausa mohol dostať do zakončenia v centrálnej časti, no gólman Polaček skvele vybehol a loptu bez problémov odkopol do bezpečia.
     
    Začiatok tohto zápasu sa mierne posunie, keďže len pred malou chvíľou sa ukončil zápas ŠK Slovan Bratislava vs. 1. FC Tatran Prešov!

    Góly: 30. Gašparovič, 37. Peltier, 72. Turčák

    Nepremenená penalta: 23. Soumah (PPD), brankár Huszárik zneškodnil


    FK Poprad: Huszárik (78. Rušin) – Ondruš, Bendík, J. Trop, Raus, M. Trop, Janigloš, Monka, Ferenc, Michlík, Kubus
    Náhradníci: Rušin – Stromček, Bolcár, Orenič, Markulík, Korenko, Gajan, A. Trop

    ŠK Slovan Bratislava: Polaček – Vrablec, Gorosito, Kolčák, Josimov, Meszáros, Augustin, Bagi, Gašparovič, Soumah, Peltier
    Náhradníci: Hlohovský, Sabo, Molnár, Turčák, Hutta, Hudák, Jackuliak