Omsk – Dinamo Minsk 7:2 (kon.) | Barys – Doneck 2:6 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Záhreb 1:4 (kon.)
Jekaterinburg – S.Moskva 2:0 (kon.) | Ufa – Metallurg Magnitogorsk 2:5 (kon.) | Čeljabinsk – Nižnekamsk 3:5 (kon.)
koniec
Avangard Omsk
7:2 (4:1, 3:1, 0:0)
HC Dinamo Minsk
Sobota 18.01.2014, 11:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    39:39
    Avangard Omsk dal gól!
    Lalande nechápavo krúti hlavou. Je to tak, Avangard pridáva veľmi rýchlo aj siedmy zásah. Stredom klziska sa do pásma prebojoval DENIS KAZIONOV, ktorý nastrelil puk na zadný mantinel. Ten sa k nemu odrazil na pravej strane a pred ním už len zívala prázdna časť Lalandeho svätyne. Nemal problém skórovať. Bez asistencie.
     
    39:08
    Avangard Omsk dal gól!
    Zo svojej prevahy vyťažili domáci šiesty gól. Na modrej sa dostal ku strele Ivan Baranka a pred bránkou jeho pokus šikovne tečoval do siete KIRILL RASSKAZOV. Asistencia: Ivan Baranka.
     
    33:14
    Dinamo Minsk dal gól!
    Lenže sú to práve hostia, ktorí strieľajú gól. V strednom pásme vypichol domácim puk JEVGENIJ NOGAČEV, upaľoval dopredu a z otočky elegantne prekonal Karlssona. Bez asistencie.
     
    29:25
    Avangard Omsk dal gól!
    A je tu piaty gól v bránke hostí. Na pravej strane odviedol penzum práce Perežogin, následne prihral pred bránku, kde ŠTEFAN RUŽIČKA nemal najmenší problém usmerniť puk do siete. Asistencia: Alexander Perežogin.
     
    17:53
    Dinamo Minsk dal gól!
    Bielorusom sa predsa len podarilo ešte v prvej tretine znížiť. V tej istej minúte ako padol štvrtý gól Omsku sa presadil po pekne strele ALEXANDER MATERUCHIN. Bez asistencie.
     
    17:03
    Avangard Omsk dal gól!
    Tak toto je už na uterák. Po krátkej rotácii pri mantineli prihrával z pravej strany Popov na úplne voľného MIROSLAVA BLAŤÁKA a ten poslal puk bez problémov za Lalandeho.Asistencie: Alexander Popov, Štefan Ružička.
     
    15:34
    Avangard Omsk dal gól!
    A už je to 3:0! Po ľavej strane unikol DENIS KAZIONOV a po strele z uhlu prekvapil Lalandeho.
     
    09:10
    Avangard Omsk dal gól!
    A viac ako minútu pridáva domáci celok aj druhý gól. Po pravej strane potiahol celú akciu Sjomin, puk prenechal do tandemu SERGEJOVI KOSTICYNOVI a ten svojou strelou prekvapil Šelepjova. Asistencie: Nikita Pivcakin, Dmitrij Sjomin.
     
    07:46
    Avangard Omsk dal gól!
    Avangard doslova zovrel svojho súpera v pásme a po individuálnom prieniku MAXIMA GONČAROVA sa dostávajú do vedenia. Spomínaný Gončarov získal na prvom kruhu puk a po nakorčuľovaní pred Šelepjova presne zakončil. Asistencie: Sergej Širokov.

    Martin Platko

    Góly a asistencie: 8. Gončarov (Širokov), 10. Kosticyn (Pivcakin, Sjomin), 16. Kazionov, 18. Blaťák (Popov, Ružička.), 30. Ružička (Perežogin), 40. Rasskazov (Baranka), 40. Kazionov – 18. Materuchin, 34. Nogačev


    Avangard Omsk: Karlsson – Pivcakin, Kuljaš, Blaťák, Baranka, Ljamin, Gončarov, Poliščuk, Berdnikov – Kalinin, Semin, Kosticyn- Ružička, Popov, Perežogin – Širokov, Kurjanov, Ivanov – Rasskazov, Kazionov, Machanovský.
    HC Dinamo Minsk: Šelepjov – Goroško, Krajíček, Lintner, Nogachev, Usenko, Kaznadej, Filčkin, Zacharov – Kaljužnij, Stas, Materuchin – Surový, Kitarov, Irgl – Jefimenko, Osipov, Gavrus – Drozd, Kirjušenko, Dadonov.

    Rozhodca: Beljaev, Komarov – Alexej, Pronškich