Vítkovice – Třinec 6:3 (kon.) | Zlín – Liberec 3:4 (kon.) | Chomutov – Kladno 1:2 (0:1 po s.n.)
Litvínov – Slavia 4:2 (kon.) | Kometa Brno – K. Vary 2:3 (kon.) | Hradec Králové – Plzeň 3:0 (kon.)
Pardubice – Sparta Praha 2:6 (kon.)
koniec
HC Kometa Brno
2:3 (1:0, 0:1, 1:2)
HC Energie Karlovy Vary
cz Piatok 17.01.2014, 18:00 • Kajot Aréna • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen nás ještě čeká drama. Kometa se čtyřicet sekund před koncem prosazuje a má ještě relativně dost času na vyrovnání. Autorem branky je JAKUB SVOBODA, jehož střelu tečoval do brány jeden z hostí. Asistence: Jan Káňa.
     
    48:52
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak tohle je neuvěřitelné! Karlovy Vary se prosazují těsně před vypršením Dlouhého trestu. Hanzlík si vzadu nerozuměl s Čiliakem a dokonale toho využil Micka, který našel nekrytého MICHALA VACHOVCE, jenž byl napřažený na vrcholu kruhu a trefil se přesně do šibenice. Tohle je hodně studená sprcha pro Brňany. Asistence: Tomáš Micka.
     
    44:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici se radují z vedoucí branky, byť nejvíce překvapeným je asi střelec branky TOMÁŠ MICKA. Ten totiž získal puk u mantinelu a vykroužil s ním před bránu, kde jen tak nastřelil puk na Čiliaka. Ten si ale pravděpodobně nepohlídal skulinku mezi betonem a tyčkou a puk mu tudy proklouzl až do sítě. Asistence: Jan Dresler.
     
    27:04
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno. Aktivnější Kometa inkasuje z velice podobného místa, jako se poprvé trefila ona. Kverka si našel puk v útočném pásmu, a nahrál před bránu zcela osamocenému DAVIDU ZUCKEROVI, jenž touš pouze uklidil do odkryté Čiliakovy klece. Asistence: Jaromír Kverka.
     
    19:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen se Kometa dočkala. Jedenáct sekund před koncem první třetiny se po špatném vyhození hostů zmocnil puku Jan Káňa, který si vybruslil mezi kruhy a našel zcela volného VOJTĚCHA NĚMCE. Ten měl čas i na zpracování puku a přesného zamíření mimo Závorkův dosah. Krásná přihrávka od brněnského mladíka a nejproduktivnější komeťák otevírá dnešní skóre. Asistence: Jan Káňa.

    Adam Havel

    Góly a asistencie: 20. Němec (Káňa), 60. J. Svoboda (Káňa) – 28. Zucker (Kverka), 45. Micka (Dresler), 49. Vachovec (Micka)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Trvaj) – Hanzlík, Dujsík, Kempný, Kováčik (A), Žižka (C), Kuboš, Dlapa – J. Svoboda, Hruška (A), Novotný – Káňa, V. Němec, T. Svoboda – Burian, Zohorna, Dočekal – Wasserbauer, Koreis, Jenyš.
    Trenér: Vladimír Kýhos, Martin Pešout, Karel Beran.

    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Řehoř) – Bičánek (A), Rýgl, Drtina, Kubka, Gulaši (A), Dresler, Schusser – Zaťovič (C), Balán, Pohl – Dlouhý, Vachovec, Hovorka – Kytnár, Kverka, Zucker – Micka, R. Hruška, Tomeček.
    Trenér: Karel Mlejnek, Jaromír Kverka, Pavel Kněžický.

    Rozhodca: Radek Husička, Pavel Mikula – Marek Hlavatý, Rudolf Tošenovjan

    Diváci: 7015