Getafe – Rayo Vallecano 0:1 (kon.) | Real Betis – Osasuna 1:2 (kon.) | Espanyol – Real Madrid 0:1 (kon.)
Levante – Malaga 1:0 (kon.)
koniec
Getafe CF
0:1 (0:1)
Rayo Vallecano
Nedeľa 12.01.2014, 12:00 • Coliseum Alfonso Pérez • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 12:00.
     
    Pekné nedeľné poludnie Vám prajem a vítam Vás pri prenose zo zápasu 19. kola najvyššej španielskej Primera División. V dnešnom zápase si sily zmerajú Getafe CF a Rayo Vallecano.

    Getafe CF

    Po relatívne dobrých výkonoch zo začiatku tejto sezóny to v posledných kolách ide s Getafe dole vodou. Z posledných piatich zápasov sa víťazstvom skončil iba jediný a to proti Levante. Ostatné štyri sa žiaľbohu pre fanúšikov Getafe skončil prehrou ich obľúbeného tímu. Najprv prišiel výprask od Atlética Madrid v podobe sedemgólovej nádielky, nasledovala prehra proti tesná prehra v Málage, domáca prehra s Barcelonou 2:5 a prehra rozdielom triedy na pôde Sevilly 0:3. Aj preto momentálne patrí Getafe až 10. miesto v tabuľke, no Granada a Valencia majú rovnaký počet bodov, tieto tímy sú lepšie len o skóre. Naopak, Espanyol stráca na Getafe už len jediný bod. Domáci fanúšikovia by sa už určite radi dočkali ďalšieho bodového zápisu, v dnešnom zápase bude Getafe určite favoritom.

    Rayo Vallecano

    Dnešný súper Getafe je na tom podstatne horšie. Vallecanu momentálne patrí predposledná 19. priečka za 13 bodov. To je za 18 zápasov naozaj málo. Horší je už len Real Betis, ktorý má 11 bodov. O 3 body viac majú Real Valladolid a Celta de Vigo, o 4 nováčik Elche. Z posledných piatich meraní síl Rayo Vallecano nevyhralo ani jedno stretnutie. Jediný bod získalo za remízu s najslabším tímom Realom Betis. Ostatné zápasy proti Espanyolu, Granade, Athletic Clubu a Villarrealu sa skončili prehrou. Práve tá bola zrejme najbolestivejšia, nakoľko súperovi na domácej pôde podľahli 2:5. Tento tím teda dnes určite favoritom nebude, navyše sa bude musieť zaobísť bez Larriveyho, ktorý pauzuje pre zlomeninu prstu, Fernándeza a Josého Carlosa, ktorí majú problémy s kolenami.
     
    História vzájomných zápasov:

    Getafe 1-2 Rayo Vallecano
    Rayo Vallecano 3-1 Getafe
    Rayo Vallecano 2-0 Getafe
    Getafe 0-1 Rayo Vallecano
    Rayo Vallecano 1-2 Getafe
     
    Úvodné zostavy:

    Getafe CF: Moyá – Sergio Escudero, Rafa, López, Juan Valera – Borja, Lacen, – Pablo Sarabia, Lafita, Pedro León – Marica
    Náhradníci: Codina – Gavilán, Alexis, Adrián Colunga, Diego Castro, Roberto Lago, Juan Rodríguez

    Rayo Vallecano: Rubén – Nacho Martínez, Galeano, Gálvez., Tito – Saúl, Roberto Trashorras – Jonathan Viera, Castillo, Bangoura – Bueno
    Náhradníci: Cobeño – Raúl Baena, Iago Falqué, Adri Embarba, Rubén Ramiro, Adrián, Mario Gómez

    Rozhodca: Clos Gómez – Javier Aguilar, Luis Marco.
     
    Hráči obidvoch tímov sa už nachádzajú na trávniku, domáci tím dnes nastúpi v modrých dresoch, zatiaľ čo hostia budú hrať v bielo-červenom.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Úvodnú rozohrávku si nastarosti zobrali domáci hráči, tí sa ale stiahli až pred vlastného gólmana, odkiaľ budú zakladať prvú útočnú akciu.
     
    2
    Zatiaľ sa im to však nedarí, hostia veľmi dobre napádajú rozohrávku súpera, čím mu dozaista znepríjemňujú život.
     
    2
    Teraz ale prišiel faul na Maricu, domáci hráči tak zostanú pri lopte aj naďalej.
     
    3
    Už od začiatku stretnutia si hráči na trávniku nič nedarujú, videli sme už viacero nedovolených zákrokov na obidvoch stranách.
     
    4
    V prvých minútach zápasu sledujeme opatrný futbal na obidvoch stranách, no aktívnejším dojmom pôsobí domáci celok.
     
    5
    Videli sme aj prvý pokus o ohrozenie brány, strela Lafitu však bola nepresná.
     
    6
    Na opačnej strane sa snažil o nabehnutie si za obrannú líniu súpera Castillo, ocitol sa však v postavení mimo hry.
     
    7
    Lafita a Sergio Escudero rozbehli peknú kombináciu na ľavom krídle, k pokutovému územiu sa ale nedostali, zastavila ich defenzíva Vallecana.
     
    8
    Hostia to znova skúšali dlhou prihrávkou za obranné rady Getafe, ani tentoraz z toho nič nebude, lopta skončila na kopačkách Moyu.
     
    9
    Uvidíme prvý rohový kop v zápase, postaral sa oň Sergio Escudero, ktorý sa dostal až do šestnástky súpera, v nej však bol odzbrojený.
     
    10
    Hostia sa museli spoľahnúť na svojho gólmana, ten dokázal loptu vyboxovať do bezpečia. Po chvíli sa však lopta opäť vrátila pred bránu, obranca hostí šiel na istotu takže si celú situáciu zopakujeme.
     
    10
    Rubén tentoraz chytil loptu do svojich rukavíc a vyslal svojich spoluhráčov do útoku.
     
    11
    A takmer sme mali možnosť sledovať pokutový kop! Po tom ako z rohu šestnástky vystrelil Castillo, trafil súpera v oblasti ruky. Hlavný rozhodca okamžite ukázal na značku pokutového kopu, no po následnej konzultácii s postranným rozhodcom ukazuje iba na rohový kop. Postranný rozhodca videl situáciu správne, Castillo trafil súpera do tváre a nie do ruky.
     
    12
    Hra teda pokračovala zahrávaním rohového kopu, ktorý však neznamenal najmenšie nebezpečenstvo pre domácu bránu.
     
    13
    Na štadióne Alfonsa Peréza nepanuje zrovna futbalové počasie, v Madride je 7°C, hráčom hru komplikuje najmä hustá hmla, kvôli ktorej je často problém vôbec na trávniku rozoznať hráčov.
     
    14
    Hra sa presťahovala do strednej časti ihriska, stále pokračuje kúskovanie hry, nedovolené zákroky máme možnosť vidieť na obidvoch stranách.
     
    15
    Prvá štvrťhodina nám veľa futbalového umenia nepriniesla, ani jeden z tímov zatiaľ nemal príležitosť, ktorá by priniesla čo i len trošku vzrušenia.
     
    16
    Hra sa prerušuje, po vzdušnom súboji Maricu a brankára Rubéna vybieha na trávnik aj lekársky tím, ošetrenie potrebuje aj Rubén aj útočník Getafe.
     
    17
    Po kratšom prerušení sa v hre opäť pokračuje.
     
    18
    Hneď po tom ako sa znova začalo hrať v útoku pohrozili hostia, konkrétne to bol Bueno. Ten z ľavej strany nepríjemne vystrelil, Moyá musel prvý raz v zápase zasahovať.
     
    19
    Hostia preberajú iniciatívu, Bangoura posielal pred Moyu ďalšiu prihrávku, tú si ale domáci gólman postrážil a loptu skryl vo svojom náručí.
     
    20
    Hra sa presťahovala do strednej časti ihriska, kde sa dnes hrá najviac. Takýmto tempom sa dnes zrejme gólu nedočkáme.
     
    21
    Pri lopte sú hostia, no tí sa nikam neponáhľajú, zdržiavajú sa na vlastnej polovici, kde si pohodlne vymieňajú loptu.
     
    22
    Snažia sa o vylákanie stredopoliarov Getafe, čo sa im aj darí, výsledný efekt v rýchlejšom prechode do útoku to ale neprináša.
     
    23
    Getafe získava ďalší rohový kop po tom ako v šestnástke operoval Pedro León. Ten istý hráči napokon bude aj exekútorom rohového kopu.
     
    24
    Hostia sa bez väčších problémov ubránili a znova posielajú hru do okolia stredového kruhu.
     
    25
    Dnes je to s kvalitou hry naozaj biedne, veľa sa však ani nedalo očakávať, obidva tímy sa nachádzajú v druhej polovici tabuľky.
     
    26
    Šancu niečo vymyslieť získavajú hostia, tí získali priamy kop na polovici súpera.
     
    26
    Center našiel v pokutovom území Saúla, ten sa loptu snažil do brány usmerniť hlavou, no jeho pokus sa medzi tri žrde nevmestil.
     
    27
    Hra sa rýchlo presunula na opačnú stranu, kde Getafe získalo rohový kop.
     
    28
    Ten nebol nebezpečný, no v šestnástke sa zrazili Borja a Raúl Baena, druhý menovaný zostal ležať na trávniku, no po malej chvíli sa aj on zapojil do hry.
     
    29
    Rayo Vallecano dalo gól! Hostia získali rohový kop, ten sa síce podarilo hráčom Getafe odvrátiť, no po chybe v rozohrávke sa k lopte na ľavom krídle dostal Jonathan Viera, ten presnom prihrávkou našiel pred bránou nikým nebráneného ALBERTA BUENA a ten už nemal problém loptu poslať do siete.
     
    30
    Pre Getafe je to tvrdý úder, pretože až doteraz mali domáci hráči na ihrisku prevahu, uvidíme ako sa s touto situáciou dokážu hráči vysporiadať.
     
    31
    Hra je opäť prerušená, na trávniku tentoraz leží Pablo Sarabia, ten inkasoval úder lakťom do tváre, úmysel v tom ale určite nebol.
     
    32
    V hre sa znova pokračuje, domáci hráči sa zdajú byť inkasovaným gólom rozhodení, naopak strelený gól očividne dodal vietor do plachiet Vallecana.
     
    33
    Lafita vybojovall ďalší rohový kop pre svoj tím, na ľavej strane jeho prihrávku zablokoval Saúl.
     
    34
    Rohový kop sa nepodaril, naopak do kontry sa pustila až trojica hráčov v bielom. Hráčom ale protiútok nevyšiel, nepresnou prihrávkou sa o šancu streliť druhý gól sami obrali.
     
    35
    Getafe získalo priamy kop a takmer z toho bol vyrovnávajúci gól. López zakončoval z bezprostrednej vzdialenosti, Rubén však predviedol veľmi pekný zákrok a aj s pomocou obrancu poslal loptu na ďalší rohový kop pre domáci celok.
     
    36
    Rubén si šiel po loptu, ktorá naňho letela z rohu ihriska, tá mu ale vypadla, no na druhý raz ju už zaľahol a nedovolil súperovi zakončiť.
     
    37
    Hra sa znova preťahovala do strednej časti ihriska, do útoku sa tentoraz púšťajú hostia.
     
    38
    Tí v útoku zostanú aj naďalej, po faule bude Vallecano zahrávať priamy kop. Domáca brána je však v nedohľadne, na strelu to určite nebude.
     
    39
    Domáca obrana teraz poriadne "zabaranila". Rafa Na ľavom krídle zazmätkoval, prihrával Moyovi, jeho prihrávku ale takmer zachytil Bueno, toho Moyá poslal k zemi čisto. Lopta sa ešte dostala k Jonathanovi Vierovi, ten ale nedokázal zakončiť do prázdnej brány.
     
    40
    Marica sa okamžite pustil do protiútoku v strede ihriska bol ale faulovaný, zatiaľ to žltá karta nebude, aj keď by mohla.
     
    41
    Hostia sa opäť nasťahovali pred súperovu šestnástku, pramení z toho iba rohový kop pre Vallecano.
     
    42
    Celá akcia napokon končí ďalekonosný pokusom Vieru, avšak ani tento pokus nebol presný a letí mimo domácej brány.
     
    43
    Hra sa opäť presunula do strednej časti ihriska, zdá sa, že v riadnom hracom čase už ďalší gólový zápis neuvidíme.
     
    44
    Rubénovi sa pri rozohrávke pošmyklo, čo sa okamžite snažil využiť Pedro León, gólman hostí napokon nedovolil aby sa lopty zmocnil súper a s menšími problémami ale predsa rozohral.
     
    45
    Hostia to ešte skúšali po pravom krídle, Bangoura bol odzbrojený pozornou defenzívou.
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca signalizuje, že nad rámec riadnej hracej doby sa bude hrať ešte jedna minúta.
     
    45+1
    V nej sa ešte za defenzívne rady snažil dostať Castillo, ocitol sa však v ofsajde.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Viac sa toho už neudeje, rozhodca Gómez ukončuje prvú polovicu zápasu za stavu 0:1. O jediný gólový zápis sa v doterajšom priebehu postaral Bueno, ktorý zúžitkoval presnú prihrávku Gálveza v 29. minúte. Inak sme nesledovali zrovna najkrajší futbal, šancí na skórovanie bolo ako šafranu. Uvidíme, čo nám prinesie druhý polčas, ktorý začne zhruba o 13:02.
     
    Obidva tímy dnes po druhý raz opúšťajú svoje šatne, už o malú chvíľu pokračujeme.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Počasie sa cez prestávku umúdrilo, hmla už takmer celkom ustúpila, dúfajme že v druhom polčase to pôjde smerom hore aj s kvalitou futbalu.
     
    47
    Sergio Escudero bojoval s Bangourom o loptu pri rohovej zástavke, postranný rozhodca signalizuje, že hostia budú zahrávať rohový kop, čo sa domácemu hráčovi vôbec nepáči.
     
    48
    Protesty boli zbytočné, rohový kop napokon neznamenal najmenšie nebezpečenstvo pre Moyovu svätyňu.
     
    49
    Borja nám predviedol niečo zo svojej kopacej techniky, španielsky stredopoliar vystrelil z cca dvadsiatich metrov poriadnu delovku, ktorá tesne minula pravú šibenicu brány.
     
    50
    Spoluhráča chcel napodobiť aj Pedro León, jeho strela z veľkej diaľky bola zrazená na rohový kop.
     
    51
    Pedro León ho napokon aj zahrával, lopta sa dostala až k Lópezovi, ktorý si šikovne obohral trojicu obrancov hostí, no k zakončeniu sa napokon nedostal.
     
    52
    Getafe do druhého polčasu vstúpilo s cieľom čo najskôr vyrovnať, čo je vidieť aj na zvýšenej aktivite domácich hráčov. Lafita sa takmer dostal k zakončeniu po prihrávke Pedra Leóna. Na zakončenie chýbali Lafitovi centimetre.
     
    53
    Prvý raz v zápase sa bude žltiť, za nepekný zákrok sklzom zo zadu uvidí žltú kartu Sergio Escudero.
     
    54
    Vallecano síce zostalo pri lopte, do útoku sa už hráčom dostať nepodarilo.
     
    55
    Hostia to skúšal opäť na Castilla, ten sa dnes ocitol v postavení mimo hry už minimálne tretí raz.
     
    56
    Jonathan Viera si v útoku veril, pustil sa do pokutového územia sám proti dvojici obrancov, tá mu nedala na prienik najmenšiu šancu.
     
    57
    Nedovolené zákroky sa znova začínajú stávať bežnou záležitosťou, tentoraz trošku zbytočne v útoku fauloval Borja.
     
    58
    Brankárovu pozornosť otestoval Marica, ktorý vystrelil z hranice pokutového územia, jeho strele však chýbala nielen razancia ale aj lepšie umiestnenie.
     
    59
    Na opačnej strane získali hostia priamy kop, ten sa snažili využiť pomocou nacvičeného signálu. Ten sa vôbec nevydaril, do útoku postupuje Getafe.
     
    60
    Hlavný rozhodca začína s hráčmi strácať trpezlivosť, za ďalší faul vidí žltú kartu tentoraz hráč Vallecana, konkrétne sa jedná o Nacha Martíneza.
     
    61
    Hráči si nedajú povedať, za nedovolený zákrok vidí žltú kartu aj Pedro León.
     
    62
    Na zemi skončil aj Juan Valera, ten opúšťa hraciu plochu v bolestiach za spoločnosti lekárov. Vyzerá to tak, že dnes si už nezahrá.
     
    63
    Tréner Luis García nechce nič riskovať, sťahuje zraneného Juana Valeru z hry, na jeho miesto príde Diego Castro.
     
    64
    Iniciatívu preberá Vallecano, hostia sa zdržujú pred pokutovým územím súpera, k strele sa ale nedostávajú.
     
    65
    Getafe sa úspešne bráni aj naďalej, v momentálnej situácii by však domáci hráči potrebovali skôr útočiť.
     
    66
    Po pravej strane postupoval Bangoura, ten bol čisto zastavený, Getafe sa bude môcť konečne pustiť do útoku.
     
    67
    Ten sa ale končí predčasne, Pedro León fauloval súpera pri rohovej zástavke, domáci hráč sa tak sám obral o loptu.
     
    68
    Getafe strieda po druhý raz v zápase, z ihriska odchádza Lafita, jeho miesto zaujme Adrián Colunga. Tréner sa tak bude spoliehať na jeho zakončovateľské schopnosti.
     
    69
    Hostia po dlhšej dobe v útoku pohrozili, Nacho Martínez hľadal pred brankárom Buena, tomu na strelenie druhého gólu chýbali centimetre.
     
    70
    Do konca riadnej hracej doby zostáva približne 20 minút, zatiaľ to na tlak zo strany Getafe nevyzerá, naopak, druhý raz mohli udrieť hostia.
     
    71
    Tí udržujú loptu na polovici Getafe, kde sa im hrá určite dobre, základom je držať hru čo najďalej od vlastnej brány.
     
    72
    A práve Bueno, strelec zatiaľ jediného gólu odchádza z trávnika, na jeho miesto príde Adrián.
     
    73
    Hneď na to prichádza aj druhé striedanie na strane Vallecana, z ihriska tentoraz odíde Castillo, opačným smerom vybieha Adri Embarba.
     
    74
    Hra sa stále zdržiava najmä v okolí stredového kruhu, čas na vyrovnanie sa veľmi rýchlo kráti.
     
    75
    Domáci tréner využíva poslednú možnosť striedania, zápas končí pre Pedra Leóna, na štvrť hodinku si zahrá Gavilán.
     
    76
    Striedajúci Embarba sa dostal za defenzívu Getafe, pokúsil sa zakončiť z pravého rohu šestnástky, bránu sa mu ale trafiť nepodarilo.
     
    77
    Rayo Vallecano zostane pred domácou bránou o niečo dlhšie, Bangoura vybojoval rohový kop.
     
    78
    Ten si hráči zopakujú, obrana odvracala na istotu.
     
    78
    Lopta sa v pokutovom území viackrát nebezpečne odrazila, po chabej strele napokon končí v rukaviciach Moyu.
     
    79
    Hra sa rýchlo presunula na opačnú stranu hracej plochy, tam si jeden z hráčov Getafe vypýtal faul a Gavilán bude zahrávať priamy kop.
     
    80
    Ten obrana hostí rýchlo odvrátila, Adrián a Jonathan Viera sa pustili do okamžitého protiútoku. Pri lopte zotrval prvý menovaný, ktorý napokon aj vystrelil, ale Moyá vytiahol výborný zákrok a udržuje tak svoj tím nad vodou.
     
    80
    Gavilán v snahe zastaviť prenikajúcich hráčov hostí fauloval, za čo dodatočne vidí žltú kartu.
     
    81
    Na rohový kop si ešte budeme musieť počkať, pri obrannom zákroku sa zrejme zranil Bangoura, ten na trávniku čaká na príchod lekárskeho tímu.
     
    82
    Bangoura už opustil hraciu plochu, nič nám nebráni v pokračovaní v hre.
     
    83
    Rohový kop bol bez väčších problémov odvrátený, no hra je opäť prerušená, v pokutovom území sa hlavami zrazili Borja a Gálvez, na ihrisku sú opäť lekári.
     
    83
    Bangoura sa už do hry nezapojí, ihrisko opúšťa v bolestiach, na jeho miesto príde Rubén Ramiro.
     
    84
    Hra stále pokračuje na polovici Getafe, momentálne sú paradoxne nebezpečnejším tímom hostia, tí si už zrejme tesné vedenie ustrážia a domov si odvezú veľmi cenné tri body.
     
    85
    Rubén Ramiro protestuje, nepáči sa mu verdikt rozhodcu, je presvedčený o tom, že súpera nefauloval. V závere stretnutia začínajú na ihrisku zohrávať svoju úlohu aj nervy.
     
    86
    Tie dochádzajú najmä domácim hráčom, ktorí sa stále nevedia vymaniť spod tlaku hostí, hra tak stále pokračuje pred šestnástkou Getafe.
     
    87
    Domáci tím ešte predsa len bude môcť udrieť. Gálvez odvrátil rodiacu sa príležitosť na rohový kop.
     
    88
    A takmer bolo vyrovnané! Po centri do šestnástky hostí nastal pred brankárom Rubénom zmätok, ktorý sa snažil zúžitkovať López. Jeho hlavičku však z bránkovej čiary vykopol jeden z obrancov Vallecana.
     
    89
    Hra sa opäť presunula na polovicu Getafe, hostia sa s hrou nikam neponáhľajú. Z pravej strany preletela popred Moyu prudká prihrávka, no ani jeden z hráčov Vallecana na ňu nedokázal zareagovať.
     
    90
    Domáci hráči získavajú ešte jeden rohový kop, ktorý bude zahrávať Pablo Sarabia.
     
    90+1
    Domáci hráči získavajú na vyrovnanie extra 5 minút.
     
    90+1
    Obrana hostí na čele s Rubénom sa teraz musela riadne zapotiť. Už sa zdalo, že nebezpečenstvo je zažehnané, zvnútra šestnástky prišla strela, ktorú dokázal Rubén len tak-tak vyraziť na ďalší roh.
     
    90+2
    Takmer rovnaká situácia nastala znova, tentoraz však Rubéna na bránkovej čiare zastúpil jeden z obrancov. Hráčom Getafe takto Baen pokazil radosť už druhý raz.
     
    90+3
    Obrana hostí si môže vydýchnuť, hra sa opäť presunula na súperovu polovicu, kde hostia navyše získali priamy kop.
     
    90+4
    S jeho rozohrávkou sa pochopiteľne hráči príliš nenáhlili, Jonathan Viera sa zo zeme zdvíha veľmi pomaly.
     
    90+5
    Hráči bojovali pri rohovej zástavke, tam loptu hostia napokon stratili, do konca stretnutia však zostávajú už len sekundy a vyzerá to tak, že už si tesné vedenie ustrážia.
     
    90+6
    Domáci hráči sa odhodlali na posledný útok, strieľali z každej pozície, všetky strely však boli zablokované a lopta sa znova nachádza v strede ihriska.
     
    Koniec zápasu.
     
    Je dobojované, hostia záverečný nápor ustáli a tak sa tešia z trošku prekvapivého víťazstva. O jediný gól stretnutia sa v 29. minúte postaral Bueno. Druhý polčas bol od toho prvého o niečo kvalitnejší, remíza by dnes bola možno trošku spravodlivejšia. Nič to však nemení na tom, že Vallecano si z ihriska súpera odváža tri body, ktoré budú veľmi dôležité v bojoch o záchranu.

    Po dnešnom zápase zostane Getafe na 10. priečke v tabuľke. Predbehnúť ho ešte môže Espanyol, ten však dnes čaká ťažký súboj proti Realu Madrid. Ani Rayo Vallecano sa nebude v tabuľke pohybovať smerom nahor alebo nadol, bodovo sa však dotiahne na 18. Real Valladolid.

    Odomňa je to všetko, ďakujem Vám za pozornosť a niekedy nabudúce dovidenia. (13:57:34)

    Andrej Marienka

    Góly: 29. Bueno

    Karty:   53. Escudero (GET), 61. León (GET), 80. Gavilán (GET) – 60. Martínez (VAL)


    Getafe CF: Moyá – Sergio Escudero, Rafa, López, Juan Valera – Borja, Lacen, – Pablo Sarabia, Lafita, Pedro León – Marica
    Náhradníci: Codina – Gavilán, Alexis, Adrián Colunga, Diego Castro, Roberto Lago, Juan Rodríguez

    Rayo Vallecano: Rubén – Nacho Martínez, Galeano, Gálvez., Tito – Saúl, Roberto Trashorras – Jonathan Viera, Castillo, Bangoura – Bueno
    Náhradníci: Cobeño – Raúl Baena, Iago Falqué, Adri Embarba, Rubén Ramiro, Adrián, Mario Gómez

    Rozhodca: Clos Gómez – Javier Aguilar, Luis Marco