Livorno – Parma 0:3 (kon.) | Bologna – Lazio 0:0 (kon.)
koniec
Bologna FC
0:0 (0:0)
Lazio Rím
Sobota 11.01.2014, 20:45Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    90
    V závere deväťdesiatminútovky tu máme ešte posledné striedanie hostí. Gonzáleza nahradil Onazi.
     
    88
    Teraz už ale hlavný arbiter kartu vytiahnuť musel. Biava poslal protihráča Bianchiho k zemi veľmi tvrdo.
     
    83
    Nemožné! Diamanti z ľavej strany centroval loptu priamo pred bránku, kde našiel nabeihajúceho Konea, ktorý v behu ranou z prvej poslal loptu pár centimetrov od pravej žrde Berishovej bránky.
     
    79
    Striedanie v domácom tíme. Odišiel Morleo, nahradil ho Krhin.
     
    76
    Diamantiho pokus o strelu skončil iba na telách hráčov tiesniacich sa vo vápne. Následne sa ale odrazil na kopačku Christodoulopoulosa, ktorý zakončil do miest, kde bol pripravený Berisha.
     
    72
    Striedanie na oboch stranách. Z hostí odchádza Candreva a nahradí ho Ederson. V domácom tíme Slovák Marek Čech strieda Cherubina.
     
    71
    Tak toto bolo rýchle prenesenie hry s najnebezpečnejším zakončením v stretnutí! Na prelome 70. a 71. minúty sa do útoku dostala až trojica hosťujúcich hráčov, výsledkom čoho bol center do vápna, kde bol v ideálnej pozícii Klose. V rýchlosti však prepálil priestor troch žrdí.
     
    69
    Keita sa po pravej strane pokúšal predrať do zakončenia, ale bol zastavený dovoleným spôsobom. Dovolené nebolo vzápätí to, čo predviedol Ledesma v súboji kapitánov a za zrazenie protihráča k zemi inkasuje žltú kartu.
     
    61
    Pazienza to teraz poriadne prehnal so šľapákom na Ledesmu. Rozhodca mu právom udeľuje žlúp kartu.
     
    46
    Úvodný výkop mali domáci futbalisti. Do druhého polčasu vstupujeme s jedinou zmenou. Hosťujúceho Andersona vystriedal Keita.
     
    28
    Veľká šanca domácich! Po rýchlom priamočiarom útoku sa do zakončenia dostal Bianchi, ale pri zakončení sa nešťastne a hlavne tvrdo zrazil s brániacim hráčom a ostal ležať na zemi. Loptu smerujúcu do siete zachytil Bericha.
     
    26
    Za tento faul už ale rozhodca udeľuje žltú kartu. Domáci Kone si kolenom vo výskoku vrazil do Ladesmu a následne mu venoval aj šľapák a inkasuje za to kartový trest.
     
    4
    Pazienza však bude v poriadku. Po niekoľkých desiatkách sekúnd sa z ihriska postavil a pokračuje v hre. Následne DIamanti predviedol opäť svoje umenie! Domáci kapitán znovu pálil tesne spoza šestnástky a opäť do stredu bránky, Berisha musel už druhýkrát zasahovať.
     
    2
    Ale domáci sa nenechali dlho presviedčať! Vybojovali loptu na vlastnej útočnej polovici a spoza šestnástky vypálil Dimanti. Strela kapitána letela po zemi do stredu bránky, s čím Berisha nemal žiaden problém.

    Veronika Pancuráková

    Góly:

    Karty:   26. Kone (BOL), 61. Pezienza (BOL) – 69. Ledesma (LAZ), 88. Biava (LAZ)


    Bologna FC: Curci – Antonsson, Natali, Cherubin – Garics, Pazienza, Christodoulopoulos, Kone, Morleo – Diamanti (C), Bianchi
    Náhradníci: Agliardi, Stojanović – Radaković, Čech, Crespo, Krhin, Laxalt, Pérez, Moscardelli, Acquafresca, Cristaldo

    Lazio Rím: Berisha – Cavanda, Biava, Dias, Lulić – Candreva, González, Ledesma (C), Hernanes, Anderson (46. Keita) – Klose
    Náhradníci: Strakosha – Ciani, Pereirinha, Freitas, Stankevičius, Novaretti, Biglia, Ederson, Onazi, Keita, Perea, Floccari

    Rozhodca: D. Celi – S. Longo, L. Manganelli