Livorno – Parma 0:3 (kon.) | Bologna – Lazio 0:0 (kon.)
koniec
Bologna FC
0:0 (0:0)
Lazio Rím
Sobota 11.01.2014, 20:45Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Je koniec a diváci pískajú. Majú prečo, ak by som ja mala platiť za takýto futbal, určite by som tiež nebola spokojná. V stretnutí sme nevideli ani jeden presný zásah a tímy sa rozišli po bezgólovej remíze. Hra bola nezáživná a divácky neatraktívna.

    S týmto konštatovaním sa už s vami pre dnešok lúčim a želám príjemný zvyšok večera. za pozornosť ďakuje Veronika Pancuráková. (22:44:50)
     
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    A v podobnom duchu prebieha aj absolútny záver stretnutia. Pri lopte už síce hostia, ale stále bez streleckého zakončenia.
     
    90+1
    Rozhodca nadstavuje dve minúty. Tá úvodná je už takmer za nami. Pri lopte boli počas nej domáci, ale tradične to bolo bez streleckého zakončenia.
     
    90
    V závere deväťdesiatminútovky tu máme ešte posledné striedanie hostí. Gonzáleza nahradil Onazi.
     
    89
    Azda najlepší hráč stretnutia Diamanti mal teraz po faule k dispozíciu štandardku. Po nej mohol konečne potešiť divákov, ale minul priestor bránky a nič podobné sa nekoná.
     
    88
    Teraz už ale hlavný arbiter kartu vytiahnuť musel. Biava poslal protihráča Bianchiho k zemi veľmi tvrdo.
     
    87
    Emócie sa vyostrujú. Ederson poslal k zemi Diamantiho, ale aj napriek protestom domácich žiadna karta použitá nebude.
     
    86
    Dimanti mal už všetkého zjavne plné zuby a tak to skúsil strelou z polovice ihriska! Jeho pokus pre Berishu neznamenal nebezpečenstvo a skončil na hornej sieti.
     
    85
    Hernanes to skúsil prudkou prihrávkou na spoluhráča, ale ten sa do zakončenia dostať nemohol. Domáci futbalisti mu loptu vypichli.
     
    84
    V samom závere sa teda hra rozprúdila a my sme videli najväčšiu šancu v jej doterajšom priebehu. Domáci ostávajú v útoku a uvidíme, či sa im ešte podarí niečo vymyslieť.
     
    83
    Nemožné! Diamanti z ľavej strany centroval loptu priamo pred bránku, kde našiel nabeihajúceho Konea, ktorý v behu ranou z prvej poslal loptu pár centimetrov od pravej žrde Berishovej bránky.
     
    82
    Diamanti sa nevzdáva a skúša to strelecky. Z pravej strany spoza šestnástky vypálil, lenže jeho pokus letel úplne mimo priestoru troch žrdí.
     
    81
    V útoku sa ale hostia neudržali dlho. Medzičasom sa nám začala záverečná desaťminútovka stretnutia, ktoré si jednoznačne pýta gól, ktorý by konečne oživil hru.
     
    80
    Berisha si opäť siahol na loptu, ale tentokrát nešlo o nič nebezpečná. Rýchla rozohrávka pomohla jeho spoluhráčom dostať sa na útočnú polovicu.
     
    79
    Striedanie v domácom tíme. Odišiel Morleo, nahradil ho Krhin.
     
    78
    Z pravej strane sa domáci pokúšali centrovať do vápna. Lopta síce mala dobrý smer, ale prílišnú rýchlosť a skončila mimo územia, kde na ňu čakali hráči.
     
    77
    Bologna sa stále drží na útočnej polovici. Chcelo by to ďalšie strelecké zakončenie, ale dnes ich zrejme veľa neuvidíme rovnako, ako v doterajšom priebehu stretnutia.

    Veronika Pancuráková

    Góly:

    Karty:   26. Kone (BOL), 61. Pezienza (BOL) – 69. Ledesma (LAZ), 88. Biava (LAZ)


    Bologna FC: Curci – Antonsson, Natali, Cherubin – Garics, Pazienza, Christodoulopoulos, Kone, Morleo – Diamanti (C), Bianchi
    Náhradníci: Agliardi, Stojanović – Radaković, Čech, Crespo, Krhin, Laxalt, Pérez, Moscardelli, Acquafresca, Cristaldo

    Lazio Rím: Berisha – Cavanda, Biava, Dias, Lulić – Candreva, González, Ledesma (C), Hernanes, Anderson (46. Keita) – Klose
    Náhradníci: Strakosha – Ciani, Pereirinha, Freitas, Stankevičius, Novaretti, Biglia, Ederson, Onazi, Keita, Perea, Floccari

    Rozhodca: D. Celi – S. Longo, L. Manganelli