Sociedad – Villarreal 0:0 (kon.) | Rayo Vallecano – Levante 0:0 (kon.) | Real Madrid – Osasuna 2:0 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
0:0 (0:0)
Villarreal CF
cz Štvrtok 09.01.2014, 19:30 • Anoeta, San Sebastián • Španielsky pohár
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Na druhé straně se do vápna San Sebastianu dostal Pereira, který skvělým pohybem získal potřebný prostor a před malým vápnem z úhlu po zemi také vypálil. Díky skvělému Zubikaraimu ale ani tady branka nepřichází. Kopat se bude roh.
     
    82
    Velká šance byla k vidění před brankou hostů. Tam po centru ze strany v podání Ángela vypálil Vela z hranice 7 metrů. Jenže skvělá práce v podání dua Gabriel – Carlos si s jeho pokus e mna brankové čáře poradila a kulatému nesmyslu zabránila v letu.
     
    76
    Také Villarreal CF naposledy vystřídá: Giovani dos Santos dnes neměl svůj den. Nyní ho nahradí jiný útočník Perbet. Ten o víkendu vstřelil dvě branky.
     
    74
    Real Sociedad San Sebastian naposledy střídá: Elsutondo dohrál, místo něj na trávník přichází Pardo.
     
    73
    Novic na hřišti Gómez se po pravé straně dobře uvolnil, odkud také vymyslel fikanou přihrávku před bránu, kde se zjevil nikým neobsazený dos Santos. Jemu ale v dnešním utkání není přáno a na míč nedosáhl. Ten pak v poklidu sebral do své náruče brankář Zubikarai.
     
    67
    Také na druhé straně Real Sociedad podruhé v utkání střídá: Další hráč s číslem 18 na dresech Castro zanechává své místo. Přichází Vela.
     
    66
    Villarreal CF podruhé v utkání střídá: Costu nahradí Trigueros.
     
    63
    Villarreal CF střídá: Aquino má dohráno, místo něj přichází Moi Gómez.
     
    61
    Griezmann se dostal sám před brankáře Carlos a tváří v tvář jej mohl překonat! To se ovšem nestalo, když mu brankář Villarrealu zmařil jeho snahu a skvělým zákrokem udržel jeho tým na nule!
     
    59
    Real Sociedad San Sebastian střídá: Agirretxe má dohráno, místo něj přichází hru rozhýbat Prieto.
     
    58
    G. dos Santos našel jen připraveného obránce domácích, který mu míč vrátil. Na další zablokovaný centr pak přispěchal Musacchio. Obránce Villarrealu vypálil nebezpečně z voleje a tyčku minul jen o kousek. Slibná šance..
     
    41
    K vidění je první žlutá karta utkaní. Tu vidí Jokić po faulu na unikající Castra.
     
    36
    Krásný pas ze středu pole vyslal Bruno na Pereiru, ten sebral míč na malém vápně a z otočky vypálil; brankář Zubikarai se ale znovu vytáhl a ránu poslal na roh.
     
    33
    Krásným zákrokem se nyní blýsknul brankář domácích! Zubikarai musel čelit nájezdu unikajícího Pereiry, kterého enchala obrana Sociedadu zcela neobsazeného. Ten pak na hranici 11 metrů vypálil střelu po zemi, kterou brankář vyrazil.
     
    23
    Ale pozor. Konečně přichází oživení! Castro z levé strany vyslal střílený centr, který Carlos raději vyboxoval před sebe až na druhé křídlo Griezmanna. Ten pod sebe našel lépe postaveného Seferoviće, jenž z velkého vápna mířil mimo.

    Jakub Martiňák

    Góly:

    Karty:   41. Jokić (VLR)


    Real Sociedad San Sebastian: Carlos – Pantić, Musacchio, Gabriel, Jokić – Aquino, Pina, Bruno, Costa – Pereira, Giovani.
    Náhradníci: Bravo – Prieto, Vela, Pardo, Ansotegi, Ros, C. Martinez

    Villarreal CF: Zubikarai – Zaldúa, González, I. Martínez, Ángel; Castro, Elustondo, Bergara, Griezmann – Agirretxe, Seferović.
    Náhradníci: Asenjo – Perbet, Uche, Trigueros, Moisés, Ramos, Mario

    Rozhodca: Alberto Undiano
    Štvrtok 16.01.2014