Carolina – Nashville 2:1 (kon.) | Chicago – San Jose 2:3 (0:2 po s.n.) | Anaheim – Vancouver 4:3 (po pr.)
Edmonton – Tampa Bay 5:3 (kon.)
koniec
Edmonton Oilers
5:3 (3:1, 0:2, 2:0)
Tampa Bay Lightning
cz Pondelok 06.01.2014, 02:10 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    50:10
    Vyloučení na obou stranách. Za domácí putuje na dvě minuty na trestnou lavici Aleš Hemský (EDM) za podražení a za hostující Ryan Malone (TBL) na dvě minuty za nafilmovaný pád. Hrát se tak bude čtyři proti čtyřem.
     
    35:56
    A tak je nakonec vyloučen Eric Brewer (TBL) na dvě minuty za vysokou hůl, a domácí tak budou hrát další přesilovou hru v tomto utkání.
     
    04:39
    Edmonton bude navíc hrát čtyřminutovou přesilovou hru, protože na trestnou lavici zamířil Alex Killorn (TBL), který je vyloučen za vysokou hůl.
     
    00:52
    A máme tu první vyloučení na straně domácích, když na je vyloučen dvě minuty za zdržování hry Justin Schultz (EDM).

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 5. Eberle (Nugent-Hopkins, Hall), 7. Eberle (Gagner, Smyth), 16. Gazdic (J. Schultz, Jones), 49. Gordon (Hemský, Smyth), 51. Hall (Ference, Gagner) – 3. Kucherov (Carle, Gudas), 29. Hedman (Palát, Johnson), 35. Filppula (Carle)


    Edmonton Oilers: Bryzgalov (Dubnyk) – Ference, J. Schultz, N. Schultz, Hunt, Marincin, Petry – Hall, Nugent-Hopkins, Eberle – Yakupov, Gagner, Perron – Smyth, Gordon, Hemský – Gazdic, Arcobello, Jones.
    Tampa Bay Lightning: Bishop (Lindback) – Hedman, Salo, Carle, Gudas, Brewer, Šustr, Cote – Palát, Johnson, St. Louis – Killorn, Filppula, Purcell – Brown, Thompson, Kucherov – Malone, Panik.