Chievo – Cagliari 0:0 (kon.) | Fiorentina – Livorno 1:0 (kon.) | Juventus – AS Rím 3:0 (kon.)
koniec
Juventus Turín
3:0 (1:0)
AS Rím
Nedeľa 05.01.2014, 20:45 • Juventus Stadium (Turín) • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.
     
    Vitajte v Turíne, kde nás čaká TOP šláger doterajšieho priebehu Serie A. Na seba totiž narazia dva fenomény tohoto ročníka.

    Hneď v prvom jarnom kole nás čaká pekelná bitka medzi vedúcim Juventusom a nezdolaným rímskym AS. V nasledujúcich riadkoch sa dozviete, prečo by ste si túto konfrontáciu nemali nechať ujsť.

    Tabuľkové postavenie:

    1. Juventus: 15 – 1 – 1; skóre 39:11; body 46
    2. AS Rím: 12 – 5 – 0; skóre 35:7; body 41

    Forma:

    Juventus: V – V – V – P – V – V
    AS Rím: V – R – V – R – R – R

    No nebola by to rozprávka? Ligové vedenie so stratou piatich bodov, postup do štvrťfinále národného pohára a osemfinálová miestenka v Lige majstrov. Poslednú položku si však Antonio Conte „odfajknúť" nemôže. Stará Dáma totiž umrzla v istanbulskej fujavici (Galatasaray 0:1) a na Juve zostala iba Európska liga UEFA.
    O to viac sa môže Vecchia Signora sústrediť na taliansku futbalovú scénu. Tu ťahá famóznu deväťzápasovú víťaznú šnúru, ktorá sa tiahne od prehry s Fiorentinou (2:4). Okrem Fialiek vyzrel na Conteho zverencov iba milánsky Inter (1:1). V Turíne sú Bianconeri dokonca bez straty kytičky.

    Zmeniť to príde neuveriteľný úkaz z Ríma. Nový tréner Rudi Garcia nakopol rímsku vlčicu k nepredstaviteľným výšinám. Po období sucha sa Rimania opäť pohybujú medzi talianskou smotánkou. Rešpekt si vybudovali predovšetkým fenomenálnou sériou v úvode ročníka, kedy pozbierali všetkých 30 dostupných bodov.
    Prišla však novembrová nočná mora, počas ktorej Giallorossi zremizovali všetky tri zápasy. Nadviazali na to i počas decembra, kedy stratili ďalšie 4 body (Atalanta 1:1 a AC Miláno 2:2). Vlci inkasovali na cudzích ihriskách zatiaľ iba 5 gólov. Udržia však na uzde Téveza a spol.?

    Vzájomné zápasy:

    16.02.2013; AS Rím – Juventus 1:0
    (Totti)

    29.09.2012; Juventus – AS Rím 4:1
    (Pirlo, Vidal, Matri, Giovinco – Osvaldo)

    22.04.2012; Juventus – AS Rím 4:0
    (2x Vidal, Pirlo, Marchisio)

    24.01.2012; Juventus – AS Rím 3:0 (Coppa Italia)
    (Giaccherini, Del Piero, Kjaer/VG)

    12.12.2011; AS Rím – Juventus 1:1
    (De Rossi – Chiellini)

    03.04.2011; AS Rím – Juventus 0:2
    (Krasič, Matri)

    Signora Omicidi je vo vzájomnej konfrontácii jednoznačne úspešnejšia. Z posledných 6 zápasov prehrala len raz. Ovládla i posledné tri, ktoré sa hrali v Turíne.
    AS Rím tu v lige naposledy vyhral 23. januára 2010. V 93. minúte vtedy o výhre 2:1 rozhodol John Arne Riise.

    Absencie:

    Stará Dáma prežila krušnú zimu, kedy sa musela strachovať o pripravenosť niekoľkých svojich hráčov. Zdá sa však, že by všetci otázni hráči (Pirlo, Vučinič, Pepe) mali byť k dispozícii.
    Naopak, o dnešný šláger môže prísť Andrea Barzagli, ktorého trápia svalové problémy.

    Hostia zas vítajú späť Gianlucu Caprariho. Na listine zranených tak zrejme zostane iba Federico Balzaretti.
    Otáznik visí ešte nad brankárskym náhradníkom Lobontom a zranený členok trápi Marca Borriella.

    Súboj zápasu:

    Andrea Pirlo – Francesco Totti: V Turíne budeme sledovať i jeden z posledných súbojov starej dobrej generácie. Proti sebe by totiž mali nastúpiť uzdravené legendy talianskeho futbalu. Špílmacher Pirlo nie je takým ťahúňom, akým bol v minulej sezóne. V doterajšom priebehu Serie A sa síce presadil trikrát, ale ku gólovým zásahom nepridal žiadnu asistenciu. To bolo v predchádzajúcich ročníkoch nemysliteľnou záležitosťou.
    To rímsky cisár Totti pod novým trénerom doslova pookrial. Škoda len, že jeho rozlet zastavilo svalové zranenie. Napriek tomu už stihol v tomto ročníku pridať k trom gólom i šesť asistencií a to strávil na trávniku iba 688 minút.

    Verím, že Vám predzápasový aperitív zachutil a že sa spoločne pustíme do hlavného chodu.
    Pred vypredaným turínskym publikom začíname už o 20:45.
    Zápasom Vás bude sprevádzať Erik Farkaš.
     
    -30
    Úvodné zostavy:

    Juventus Turín: Buffon (C) – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Lichsteiner, Vidal, Pogba, Pirlo, Asamoah – Llorente, Tévez
    Náhradníci: Storari, Rubinho – Cáceres, Ogbonna, Marchisio, Vučinič, De Ceglie, Giovinco, Peluso, Padoin, Quagliarella, Isla

    AS Rím: De Sanctis – Maicon, Benatia, Castan, Dodô – Strootman, De Rossi – Gervinho, Pjanič, Ljajič – Totti (C)
    Náhradníci: Lobont, Skorupski – Bradley, Caprari, Destro, Burdisso, Borriello, Marquinho, Florenzi, Jedvaj, Ricci, Romagnoli

    Rozhodca: Nicola Rizzoli – R. Faverani, A. Stefani – L. Manganelli.
     
    -15
    Pri pohľade na súpisky oboch tímov môžeme vidieť, že domácim napokon chýba iba Simone Pepe. Trio Pirlo, Vučinič a Barzagli je späť!
    Hostia postrádajú iba obrancu Federica Balzarettiho. Otázna dvojica Borriello a Lobont sa nachádza na lavičke Rimanov.
     
    -10
    K videniu bude i množstvo hráčskych minisúbojov. Okrem legendárnej dvojice Pirlo-Totti, ktorú som Vám už pripomenul v preview, nás čaká i súboj ofenzívnych ťahúňov Tévez-Gervinho či brankárskych mazákov Buffon-De Sanctis.

    Očakávaný zápas začína už za desať minút!
     
    -5
    Hráči už vybiehajú pred nadšené publikum v Turíne. Zápas je bezpochyby vypredaný a štartujeme nádherným choreom v podaní domácich priaznivcov.
     
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Veľký šláger odštartovali výkopom domáci hráči. Oba tímy nastupujú v tradičných kombináciách. Juventus začína zľava-doprava.
     
    2
    Pri lopte sú v úvode častejšie hostia. Ich kombinácie sprevádza hromový hukot z tribún. Zatiaľ sa však Rimania k ničomu nedostali.
     
    3
    Snahu hosťujúceho celku zastavil faulom Strootman, ktorý zasiahol Vidala. Juventus bude rozohrávať z polovice ihriska.
     
    4
    Zatiaľ sledujeme nesmierne rozvážnu a taktickú bitku. Obe mužstvá sa zatiaľ iba oťukávajú a nikto sa nechce dopustiť výraznejšej chyby.
     
    5
    Chiellini sa však chyby dopustil, keď si v súboji s Tottim musel pomôcť faulom. AS bude zahrávať priamy kop z 25 metrov.
     
    6
    Exekútorom štandardky bol Miralem Pjanič, ktorý však poslal loptu iba do štvorčlenného múru. Dobrá štandardka tak v príležitosť nerezultovala.
     
    7
    V stredovej fáze prepadol rozohrávajúci Vidal a dopredu okamžite vyštartovalo duo Ljajič-Totti. Buffon však vybehol z bránkovej čiary včas a za pomoci vracajúceho sa Bonucciho hasia na rohový kop.
     
    8
    Ten navyše neprináša pre hostí žiadnu príležitosť, pretože Kevin Strootman nedokázal prehlavičkovať pozorného Bonucciho.
     
    9
    Hráči AS sú však podstatne aktívnejší a loptu držia častejšie. Ich ofenzívne chúťky tentokrát uhasil postranný rozhodca, ktorý odmával Tottiho ofsajd.
     
    10
    Juve sa prezentovalo vysokým pressingom, ktorý vytiahol až na súperovu šestnástku. Jeho odhodlanie však skončilo na Lichsteinerovom faule.
     
    11
    Gervinho mal problémy so spracovaním lopty od Tottiho, ale mrzieť ho to nemusí. Nachádzal sa totiž v postavení mimo hru.
     
    12
    Z tribún sa už ozýva i piskot. Rímska vlčica je zatiaľ hladnejšia po futbale a Juventus zatiaľ iba takticky vyčkáva.
     
    13
    Všetkých jedenásť domácich hráčov je zatiahnutých za poliacim kruhom a loptu si tak môže v pokoji vymieňať dvojica De Rossi-Pjanič.
     
    14
    Krátko nato však hostia zakopávajú loptu, pretože Miralem Pjanič sa potýka so zdravotnými problémami. Bosniak bude musieť podstúpiť rýchle ošetrenie.
     
    15
    Na ľavej strane kombinovalo duo Pogba-Asamoah, ktoré sa dostalo k dvojitému centru. Oba však pokryl stopér Leandro Castan.
     
    16
    Dirigentskú paličku teraz prebral Juventus, ale i Stará Dáma kombinuje ďaleko od súperovej bránky. Aktuálne sa lopta nachádza v rohu ihriska.
     
    17
    Juventus Turín dal gól!
    Po nasledovnom outovom vhadzovaní však zaspala ľavá strana hostí, ktorá dopriala Tévezovi až príliš veľa priestoru. Carlitos poľahky prestrčil loptu na ARTURA VIDALA, ktorý zblízka prekonáva De Sanctisa.
     
    18
    Rimania sa snažili odpovedať rýchlym protiútokom, ale jeho úspech padol na nepresnom centri Adema Ljajiča.
     
    19
    Miralem Pjanič je už po ošetrení späť a okamžite sa snažil prekonať Buffona. Jeho obstrel spoza šestnástky však donútil domáceho kapitána iba k rekreačnému zákroku.
     
    20
    Na druhej strane sa opäť pretláčal nezastaviteľný Tévez, ktorého nedokázal zastaviť Castan. Argentínčanova prihrávka na Llorenteho však končí iba u De Sanctisa.
     
    21
    Pohoda z úvodu zápasu sa už hosťom vytráca z kopačiek a ich kombinácie už nie sú tak presné. AS sa potrebuje rýchlo spamätať.
     
    22
    Teraz sa im to takmer podarilo. Po šikovnom Ljajičovom obstrele musel ísť Buffon na zem a Srbov pokus vyráža do strany. Tam už loptu odpratáva Barzagli.
     
    23
    Rímska vlčica sa však teraz poriadne zahryzla do svojho súpera a predvádza poriadne živý futbal. Šikovne to teraz myslel Dodo, ktorý však z uhla Buffona neprestrelil.
     
    24
    Juventus sa musí vrátiť k taktickému výkonu zo začiatku zápasu. Snaží sa o to postupnou rozohrávkou z vlastnej polovice.
     
    25
    Šikovná výmena lopty medzi Lichsteinerom a Tévezom, ktorú však dokázal Strootman zastaviť. Rohovému kopu však nezabránil a loptu si stavia Andrea Pirlo.
     
    26
    Jeho center však s prehľadom chytá brankár De Sanctis. Ten môže založiť ďalší útok hostí. Tí hrajú zatiaľ sympaticky, ale napriek tomu prehrávajú.
     
    27
    Gervinho je veľmi prísne strážený a nedostáva sa do svojich povestných výpadov. Tentokrát nevybojoval ani rohový kop a rozohrávať bude Buffon.
     
    28
    Pogba nezvykle kazí rozohrávku a využiť to mohol rímsky cisár Totti. Jeho postup však nedovolene zastavil Vidal. Rozohrávať bude AS.
     
    29
    Voľný kop rozohrával sám faulovaný Totti, ale jeho dlhú loptu dokázal De Rossi iba mierne podvihnúť. Odkopávať sa bude od domácej bránky.
     
    30
    Máme za sebou polhodinku zápasu. Rimania sa ocitli v dvoch-troch náznakoch, ale o jediný gól sa postarali domáci.
     
    31
    Hostia teraz disponovali výhodou rohového kopu, ktorý im však opäť nevyšiel. Castan sa previnil nedovoleným zákrokom a domáca šestnástka sa tak rýchlo vyprázdni.
     
    32
    Tévez sa síce s loptou často nestretáva, ale keď sa tak stane, tak hosťom poriadne motá hlavu. Tentokrát ho však Benatia zastavil a lopty sa tak zmocnil De Sanctis.
     
    33
    Tévez sa prezentoval ostrým zákrokom na Maicona, ktorý sprevádzal i nejaký ten vulgarizmus. Rizzoli ťahá prvú žltú kartu.
     
    34
    Po hosťujúcej rozohrávke nakrátko prichádza ostrá kosa v podaní Chielliniho a v priebehu niekoľkých sekúnd vidia domáci druhú žltú kartu.
     
    35
    Štandardku však sprevádzali typické talianske prestoje a aktuálne sledujeme dôrazný dohovor od hlavného rozhodcu. V šestnástke si totiž ešte Chiellini niečo vybavoval.
     
    36
    Naťahovaná štandardka sa konečne rozohrala, ale Tottiho center znamenal iba rýchly protiútok domácich. Tí sa však na druhej strane nepresadili.
     
    37
    Krátko nato si však dvadsať metrov od bránky pomáha Gervinho rukami a žltú kartičku tak vidia i hostia.
     
    38
    Pirlo rozohrával pod seba na Vidala, ktorý sa postaral o poriadnu pumelicu. Tú vyrazil De Sanctis iba k Tévezovi, ktorý predkladal pred prázdnu bránku Bonuccimu. Ten sa však k jeho prihrávke nedokĺzal.
     
    39
    Konečne sa nám pripomenul i Fernando Llorente, ktorý vyslal tvrdú strelu z hranice šestnástky. Jeho pokus však letel iba tesne nad.
     
    40
    Juventus síce útočí iba zriedka, ale keď sa tak stane, tak to pred De Sanctisovov bránkou poriadne horí.
     
    41
    De Sanctis po dlhšom čase môže ukľudniť hru, ale nevyužíva to. Rimania idú do rýchleho protiútoku, ktorý však končí Gervinhov ofsajd.
     
    42
    Domáci fanúšikovia teraz búria, pretože sa dožadujú pokutového kopu. Po Tévezovom centri mal hrať rukou Dodô.
     
    43
    Brazílčan však mal ruku pri tele a penalta sa nepíska. Píska sa až po Dodôvom faule na okraji šestnástky. Voľný kop pre Juve.
     
    44
    Pirlo rozohrával na zadnú žrď, kde lopta prepadla cez Pogbu k Asamoahovi. Ten neotáľal a z prvej vystrelil. Jeho pokus však zablokoval Benatia.
     
    45
    V nepríjemnej polohe sa ocitol Francúz Pogba, ktoré najskôr poslal Benatia k zemi a následne ho zasiahol kopačkou. Po chvíli však vstáva.
     
    45+1
    Hlavný rozhodca pridáva k prvému polčasu ešte dve nadstavené minútky. Začíname ich odkopom od domácej svätyne.
     
    45+2
    No a po Vidalovom zákroku na Ljajiča tu ešte bude jedna štandardná situácia pre hostí. Loptu si stavia Pjanič. Bosniakov center však odvrátil Chiellini.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    V prvom polčase sme videli predovšetkým taktický prístup z oboch strán. Zápas má vyrovnaný priebeh, v ktorom sú zatiaľ šťastnejší domáci. AS však ukázalo cestu, ktorou by sa mohli a mali poberať v druhom polčase.

    Či to však bude na výborný Juventus stačiť, to sa dozvieme od 22:49.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Tréneri v polčasovej prestávke nestriedali a pokračujeme tak bez personálnych zmien. Druhý polčas rozohrávajú Rimania.
     
    47
    Hostia začali i druhú polku aktívne, ale opäť to k ničomu neviedlo. Miralema Pjaniča totiž dokázal odzbrojiť Pogba.
     
    48
    Po rýchlom protiútoku domácich sa zahrával i rohový kop, ktorý však koncovku nepriniesol. Na kraji šestnástky však následne fauluje Pjanič a nasledovať bude voľný kop.
     
    49
    Juventus Turín dal gól!
    Pirlo rozohrával voľný kop na zadnú tyč, kde svoju defenzívnu prácu absolútne nezvládol Castan. LEANDRO BONUCCI sa ocitol pred De Sanctisom sám a v sklze zvyšuje na 2:0!
     
    50
    Juventus však stále nemá dosť a v krátkom slede bude nasledovať ďalšia štandardná situácia. Od rohovej zástavky bude rozohrávať Pirlo.
     
    51
    Domáci špílmacher hľadal opäť Bonucciho, ktorý si však tentokrát pomáhal útočným faulom. Rozohrávať bude De Sanctis.
     
    52
    Adem Ljajič sa trochu utrhol na Chielliniho, ktorého poslal v rohu ihriska k zemi. Domáci zadák reaguje prekvapivo pokojne.
     
    53
    De Sanctisov výkop preletel celé ihrisko a skončil až pri Buffonovi. Rimania sa stále nevedia nadýchnuť.
     
    54
    Pred striedačkami je už pripravený na naskočenie Mattia Destro. Rizzoli si ho však zatiaľ nevšíma a pokračujeme ďalej.
     
    55
    Rudi Garcia predvádza po desiatich minútach hneď dvojstriedanie. Trávnik opúšťa Dodô a zranený Pjanič. Na ich miesto príde Torosidis a Destro.
     
    56
    Hostia tak budú musieť preskupiť rady. Totti sa zrejme posunie na Pjaničov post tvorcu a na hrot tak príde Destro.
     
    57
    Rimania majú k dispozícii voľný kop, ktorý bude rozohrávať z 35 metrov Totti. Jeho center však preletel celou šestnástkou bez zásahu. Rozohrávať bude Buffon.
     
    58
    V dobrom výkone pokračuje i agilný Tévez, ktorý sa zbavil Castana a tvrdo vypálil. Jeho pokus spoza šestnástky však letí nad.
     
    59
    Carlitos sa navyše pri svojom streleckom pokus zranil a bude musieť striedať. Vypadá to na natiahnutý stehenný sval.
     
    60
    Zraneného Téveza vyprevádza potlesk domácich tribún. Na jeho miesto príde Mirko Vučinič, ktorého budúcnosť v Turíne je neistá.
     
    61
    Opäť sa však nachádzame pred De Sanctisom, ktorý bude musieť so svojimi spoluhráčmi čeliť rohovému kopu.
     
    62
    Pirlova čarovná pravačka však tentokrát zlyhala a k lopte sa dostal iba Benatia, ktorý ju posiela mimo vlastnej šestnástky.
     
    63
    Rimania pokračovali ďalšou štandardkou, ktorú musel Buffon vyrážať. Následne sa však hostia dopustili útočného faulu a ich oheň pre domácou bránkou tak uhasol.
     
    64
    Famózna defenzívna práva v podaní Chielliniho, ktorý vložil kopačku do Destrovho prieniku a postup striedajúceho hráča tak bol zastavený.
     
    65
    Totti vybojoval ďalší rohový kop, ktorý i sám rozohral. Na prvej žrdi však dominoval strelec druhého gólu Bonucci.
     
    66
    Ostrie rímskej vlčice je výrazne otupené a za dvojgólového deficitu sa už dostáva dopredu ťažšie. Juventus pokračuje v taktickom majstrovstve.
     
    67
    Stará Dám si však musí odfrknúť a preto môžu tvoriť i hostia. Akúkoľvek ich snahu však zboril Gervinho, ktorý sa dopustil útočného faulu na Asamoaha.
     
    68
    Juve už ďaleko priamočiarejší a dlhou loptou hľadal Llorenteho na hrote Vidal. Jeho hĺbková prihrávka však končí iba u De Sanctisa.
     
    69
    Nepresnosťou sa prezentuje i striedajúci Grék Torosidis, ktorý centruje iba do Buffonovho náručia. Gigi tak okamžite upokojuje svojich spoluhráčov.
     
    70
    Hostia pripravujú i posledné striedanie, keď sa do dresu vyzliekol Alessandro Florenzi. Tipol by som si stiahnutie Ljajiča.
     
    71
    Striedaniu však predchádza ešte štandardka, ktorá príde po Strootmanovom faule. Z 18 metrov môže strielať majster Pirlo.
     
    72
    Domáci génius síce prestrelil múr, ale jeho pokus letí iba do stredu bránky, kde si to postrážil skúsený De Sanctis.
     
    73
    Ihrisko však neopúšťa Adem Ljajič, ale kapitán Totti. Rímskeho cisára nahradí spomínaný Alessandro Florenzi.
     
    74
    Pjanič sa snaží zaslúžiť dôveru trénera Garciu. Jeho postup však zastavil nedovolene Vidal. Po jeho zákroku bude rozohrávať AS.
     
    75
    Do vzduchu teraz vzlietol Daniele De Rossi a jeho dopad sprevádza ostrá kosa na Chielliniho achilovku. Po jeho dedinskom zákroku nasleduje červená karta!
     
    76
    Tak toto je neuveriteľné! Po voľnom kope, ktorý nasledoval po De Rossiho červenej karte, vracal Pirlov center do ohňa Chiellini a nad Bonuccim, ktorý hlavičkoval z bránkovej čiary, zasiahla ruka Leandra Castána. Penaltu tak nasleduje automatická červená karta pre brazílskeho stopéra!
     
    78
    Juventus Turín dal gól!
    Loptu si na biely bod postavil MIRKO VUČINIČ, ktorý poslal De Sanctisa do druhej strany a penaltu s prehľadom premieňa. Rimania budú nakoniec radi, ak nedostanú v Turíne debakel.
     
    80
    Za veľkého potlesku opúšťa trávnik i Arturo Vidal, ktorý otváral skóre stretnutia. Na ihrisku ho nahradí Claudio Marchisio.
     
    81
    Domáci striedajú i do tretice, keď ihrisko opustí urastený Llorente. Na jeho miesto príde žolík Fabio Quagliarella.
     
    82
    Uvidíme, či budú ešte sypať soľ do hosťujúcej rany. Marchisio naznačuje, že domáci nápor by mohol pokračovať. Pokus striedajúceho hráča však letí do stredu bránky.
     
    83
    Adem Ljajič si vybil svoju frustráciu na Pogbovi a po jeho neskorej dohrávke mohla prísť ďalšia červená karta. Rizzoli však hostí tentokrát ušetril.
     
    84
    Pogba bude navyše pokračovať ďalej. Ljajič však dostáva výrazný otcovský dohovor od dvojice Benatia-Chiellini.
     
    85
    AS dokáže po dlhšom čase aspoň na chvíľu podržať loptu. Predchádzajúce minúty však boli na ich psychiku doslova devastujúce.
     
    86
    Pripomínam, že AS Rím bol pred týmto zápasom jediným neporazeným celkom v lige. To už však platiť nebude.
     
    87
    Destro si pekne obhadzoval Barzagliho, ktorý ho však poslal telom k zemi. Barzagli mu nastavil klasický strom a kartu tak vidí po dlhom čase i domáci hráč.
     
    88
    Hostia svoju poskytnutú šancu pokazili a prezentovali sa iba nepresným pokusom nad. Pre Buffona by bola škoda, keby si teraz pokazil čisté konto.
     
    89
    Na druhej strane pritlačila dvojica striedajúcich útočníkov, ale po Vučiničovej prihrávke sa Quagliarella k strele nedostal.
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    Hlavný rozhodca už ďalej hostí netrápil a odpískal koniec zápasu. Juventus sa prezentoval fantastickým taktickým výkonom. V úvode nechal hostí „vyblbnúť", aby následne sám udrel. Druhý polčas sa zlomil druhým gólom Starej Dámy a po dvoch červených kartách a premenenej penalte bolo prakticky hotovo.

    Hotovo je aj s dnešný prenosom, ktorý sa nasledujúcou vetou končí. Ďakujem za pozornosť a želám Vám úspešný štart do nového týždňa. (22:38:42)

    Erik Farkaš

    Góly: 17. Vidal, 49. Bonucci, 78. Vučinič (pen.)

    Karty:   33. Tévez (JUV), 34. Chiellini (JUV), 87. Barzagli (JUV) – 37. Gervinho (ASR), 83. Ljajič (ASR)   75. Rossi (ASR), 76. Castán (ASR)


    Juventus Turín: Buffon (C) – Barzagli, Bonucci, Chiellini – Lichsteiner, Vidal, Pogba, Pirlo, Asamoah – Llorente, Tévez
    Náhradníci: Storari, Rubinho – Cáceres, Ogbonna, Marchisio, Vučinič, De Ceglie, Giovinco, Peluso, Padoin, Quagliarella, Isla

    AS Rím: De Sanctis – Maicon, Benatia, Castan, Dodô – Strootman, De Rossi – Gervinho, Pjanič, Ljajič – Totti (C)
    Náhradníci: Lobont, Skorupski – Bradley, Caprari, Destro, Burdisso, Borriello, Marquinho, Florenzi, Jedvaj, Ricci, Romagnoli

    Rozhodca: Nicola Rizzoli – R. Faverani, A. Stefani – L. Manganelli