Sevilla – Getafe 3:0 (kon.) | Barcelona – Elche 4:0 (kon.) | Osasuna – Espanyol 1:0 (kon.)
Sociedad – Bilbao 2:0 (kon.)
koniec
Real Sociedad San Sebastian
2:0 (1:0)
Athletic Club Bilbao
Nedeľa 05.01.2014, 20:00 • Estadio Municipal de Anoeta — Donostia-San Sebastián • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:00.
     
    Prajem pekný večer všetkým, ktorý sa rozhodli sledovať toto stretnutie španielskej Primera Division, v ktorom na seba narazia Real Sociedad a Athletic Club Bilbao. Úvodný výkop je naplánovaný na 20:00 Moje meno je Miroslav Revaj a prinesiem vám zo zápasu všetko to najdôležitejšie.

    Cez víkend tradične pokračuje najvyššia futbalová liga v Španielsku. Oboch dnešných aktérov tohto stretnutia čaká ich 18. zápas v prebiehajúcej sezóne. Teraz si oba tímy predstavíme :

    Real Sociedad :
    Domáci tím je asi najväčším prekvapením tejto sezóny. Nachádzajú sa na 5.mieste, čo nikto nečakal, že by sa mohli takto vysoko nachádzať. Toto miesto okupujú vďaka 29 bodom, ktoré získali za 8 výhier, 5 remíz a v 4 zápasoch nebodovali. Dokázali nastrieľať 33 gólov a inkasovali ich 23. V poslednej dobe majú vynikajúcu formu, keď z posledných 5 zápasov dokázali až 4 vyhrať. Celkovo ťahajú 4 zápasovú šnúru bez prehry. V poslednom kole uspeli na pôde Granady, ktorú dokázali zdolať výsledkom 3:1. Najlepším strelcom tohto tímu je Francúz Griezmann, ktorý je s 11 gólmi tretí najlepší strelec tejto ligy.

    Athletic Club Bilbao:
    Hosťom sa tiež v prebiehajúcej sezóne darí. Nachádzajú sa o jednu priečku vyššie než domáci, teda na 4.mieste. Majú na svojom konte 33 bodov, teda o 4 body viac než domáci. Tieto body im boli udelené za 10 výhier, 3 remízy a tiež prehrali len 4 zápasy. Dokázali nastrieľať 26 gólov a inkasovali ich 21. Tiež majú v poslednej dobe vynikajúcu formu a o čosi lepšiu než domáci, z posledných 5 zápasov vyhrali 4 a 1 remizovali. V poslednom zápase dokázali doma vyhrať 2:1 na predposledným tímom tabuľky Vallecanom. Najlepším strelcom tohto tímu je Španiel Rico so 4 gólmi.

    Favorit :
    Favorita zápasu by sme len veľmi ťažko hľadali. Oba tímy majú v poslednej dobe vynikajúcu formu a je medzi nimi len pár bodoví rozdiel. Jasného favorita a ani papierového sa určiť nedá. Čaká nás teda určite zaujímavé a vyrovnané stretnutie.

    Všetkých na sledovanie tohto prenosu srdečne pozývam.
     
    Úvodné zostavy:

    Real Sociedad San Sebastian: Bravo – C. Martínez, Ansotegi, I. Martínez, Ángel – Vela, Bergara, Prieto (C), Pardo, Griezmann – Agirretxe.
    Náhradníci: Zubikarai – M. González, Zaldúa, Elustondo, Ros, G. Castro, Seferović.

    Athletic Club Bilbao: Iraizoz – de Marcos, Gurpegi (C), Laporte, Balenziaga – Susaeta, Iturraspe, A. Herrera, M. Rico, Muniain – Aduriz.
    Náhradníci: Herrerín – San José, Iraola, Ekiza, Etxebarria, Toquero, I. Gómez.

    Rozhodca: Pérez – Matías, Hernández.
     
    Ešte raz vítam všetkých pri sledovaní tohto prenosu. Už len pár minút ostáva a tzv. baskické derby môže začať. Dnes sa v zápase nepredstaví nikto so Slovákov.

    Hlavným rozhodcom zápasu bude Pérez, ktorému budú na čiarach asistovať Matías a Hernández.

    Prajem vám príjemné čítanie.
     
    Oba tímy už nastupujú na hraciu plochu. Do zápasu ostáva už len pár minút.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Zápas sa nám práve začal. Úvodný výkop mali domáci.
    Domáci nastupujú v modrých dresoch, hostia červených.
     
    1
    Domáci stratili loptu a hostia sa snažia o ohrozenie domácej bránky. Domáca obrana ich zatiaľ úspešne vytláča preč a nedovoľuje im vyslať na ich bránu strelu.
     
    2
    Prvá útočná akcia hostí, ale ničím vážnym sa nekončí. Muniain nestihol dobehnúť za loptou a tá sa ocitla za postrannou čiarou. Odkop od brány domácich.
     
    3
    Hostia sa však loptu hneď zmocnili a ohrozili brankára Brava. Martínez si loptu spracoval krásne prsiami, ale jeho pokus bol malinou pre domáceho brankára.
     
    4
    Domáci sa zmocnili lopty a už sa snažia ohroziť strelou svojho súpera.
     
    4
    Domáci však loptu rýchlo strácajú, hostia vyslali strelu, ale tá bola veľmi nepresná a brankár Bravo sa len obzrel ako lopta preletela vysoko nad jeho bránou.
     
    5
    Domáci Pietro nezvládol súboj 1 na 1 a loptu v blízkosti svoje brány stratil. Našťastie to pre domácich neznamenalo žiadne nebezpečenstvo.
     
    6
    Domáci brankár Bravo sa musel mať teraz na pozore, center však vo vzduchu dokázal chytiť. Navyše bol faulovaní a ostal aj trochu otrasení. Už je však v poriadku a hra môže pokračovať.
     
    7
    Rýchly brejk hostí sa aj rýchlo skončil. Bol totiž to zastavený postranným rozhodcom, ktorý odmával ofsajd. Domáci tak získavajú loptu.
     
    8
    Aj ďalšia útočná akcia hostí je zastavená ofsajdom. Center to bol pekný, ale čo z toho keď útočník Bilbaoa stál v ofsajde. Hostia sú zatiaľ aktívnejší než domáci.
     
    9
    Domáci vôbec prvý krát podnikli v zápase útočnú akciu, ale nič vážne z toho nebolo. Pardo poslal pekný center do 16-tky, ale tam loptu získala obrana hostí.
     
    10
    Následne sa do útoku dostali aj hostia, ale Susaeta nedočiahol na prihrávku a lopta skončila až pri brankárovi domácich Bravovi. Ten tak zakladá útok domácich.
     
    11
    Domáci sa opäť dopustili chybnej rozohrávky a pred 16-tkou hostí loptu stratili. Hostia zatiaľ z ich chýb ťažia útočné akcie. Zatiaľ sledujeme zaujímavý priebeh zápasu.
     
    12
    Lenže hostí trápi finálna prihrávka na to aby ohrozili domácu bránu. Prieto nedokázal poslať presný center a tak hostia loptu strácajú.
     
    13
    Individuálny prienik domácemu Pardovi nevyšiel a stráca tak loptu. Dopredu môžu ísť teraz hostia.
     
    14
    Herrera sa snažil o ohrozenie domácej brány, ale jeho pokus zblokovala domáca obrana. hostia sa tak opäť ku vážnemu ohrozeniu domáceho brankára nedostali.
     
    15
    Hostia aj naďalej pôsobia lepším dojmom v zápase, sú aktívnejší, ale chybujú vo finálnej časti. Tak ako to teraz bolo pri šanci Aduriz, keď zvoli radšej sólo ako prihrávku a tak sa žiadna šanca hostí nekoná. Pred 16-tkou loptu zbytočne stratil.
     
    16
    Po faule získavajú hostia nebezpečne vyzerajúci priamy kop. Uvidíme ako s ním naložia hráči Bilbaoa.
     
    17
    Lopta po priamom kope len tesne míňa domácu bránu. Lopta krásne letela okolo múru, Bravo sa aj hodil za loptou, ale zasahovať nemusel. Lopta tesne minula ľavú tyč.
     
    18
    Domáci sa snažili po dlhej dobe dostať sa do útočnej akcie, ale Martínez vyslal len nepresnú prihrávku. Dopredu môžu opäť po chybe domácich ísť hostia.
     
    19
    Aj hostia sa dopustili chyby a loptu v strede poľa stratili. Pred bránou hostí sa ku lopte dostal Pardo, ale jeho pokus bol zblokovaný. Hostia vyrážajú do brejku.
     
    20
    Hostia opäť narobili problémy domácim a po prihrávke od Muniaina chýbalo len pár krokov Adurizovi aby loptu dobehol a dostal sa do nájazdy na domáceho brankára. Našťastie bol pri lopte skoršie brankár Bravo a loptu odkopol preč.
     
    21
    Domáci vyrazili domáci a Vela padá na zem. Bude to priamy kop pre domácich. Domáci sa dožadujú žltej karty pre faulujúceho Ricoa, ale rozhodca ich prianie nevyslyšal.
     
    22
    Domáci rozohrali priamy kop nakrátko, ale bola z toho len nepresná strela, ktorá sa do brány nevošla.
     
    23
    Konečne vážnejšia akcia domácich. Agirretae našiel krásnym prízemným centrom Velu a jeho pokus len tesne minul pravú tyč brány hostí. Brankár Iraizoz sa len pozrel za loptou.
     
    24
    Po peknej akcii domácich sa následne dostali do protiútoku hostia a tiež poriadne vystrašili domácich. po centri sa ku hlavičke dostal Gurpegi, ale jeho pokus tiež len tesne míňa bránu.
     
    26
    Domáci v strede poľa získali loptu, ale chybnou rozohrávkou sa o ňu rýchlo pripravili. Dopredu tak opäť skúšajú ísť hostia.
     
    27
    Stále ostávajú pri lopte hostia, ale zvolili postupný útok. Domáci sa teda museli zatiahnuť na vlastnú polovičku. To sa domácim fanúšikom nepáči a dávajú to aj patrične najavo.
     
    28
    Útok hostí zakončil svojim centrom do 16-tky domácich obranca Balenziaga, ale nenašiel nikoho z hráčov hostí. Domáci tak môžu teraz po zisku lopty zaútočiť.
     
    29
    Ángel si nerozumel so svojim spoluhráčom a domáci tak opäť loptu strácajú.
     
    30
    Hostia tiež chybovali v rozohrávke a Balenziaga musel zatiahnuť za ručnú brzdu. Vela sa hnal do brejku, ale bol poslaný k zemi. Balenziaga je za to potrestaný žltou kartou.
     
    31
    Priamy kop domáci však nič zaujímavé nepriniesol. Griezmann si v osobnom súboji pomohol faulom a tak sa do zakončenia dostať nemohol. Loptu teda získavajú hostia.
     
    32
    Hostia pohrozili pekným centrom do 16-tky domácich, ale ani na dvakrát sa do šance nedostali. Najprv dobre zasiahla domáca obrana a potom loptu chytil brankár Bravo.
     
    33
    Trošku sporná situácia pri ktorej Bergara vidí žltú kartu, keď podla rozhodcu hral rukou. Skôr to vyzeralo na hru kolenom, ale pánom na ihrisku je rozhodca.
     
    34
    Z priameho kopu získali hostia napokon rohový kop, ale nič vážneho nepriniesol. Zatiaľ stále čakáme na prvý gól v zápase. Určite by výrazne oživil tento zápas.
     
    35
    Muniain si najprv dobre narazil loptu s Adurizom, druhý menovaný sa následne dostal ku lopte ale jeho nepresná hlavička končí len pri brankárovi domácich Bravovi.
     
    36
    Hostia získali nebezpečný priamy kop z pravej strany v blízkosti domácej brány.
     
    37
    Priamy kop nezahrali hostia vôbec zle, presný center dostal na hlavu Iturraspe, ale jeho hlavičkový pokus míňa domácu bránu.
     
    38
    Domáci sa skúšali prebiť až pred bránu hostí, ale nepresnými prihrávkami loptu stratili. Do brejky vyrážajú teda hostia.
     
    39
    Domáci opäť až veľmi ľahko nechali zakončovať hostí. Herrera bol síce z uhla, ale vyslal štipľavú strelu na domácu bránu a brankár Bravo s námahou jeho pokus vyrazil. Mal totiž to šťastie, že Herrera bol z uhla, inakšie by mu určite narobil väčšie problémy.
     
    40
    Dlhý center do 16-tky hostí, končí len v rukaviciach brankára hostí Iraizoza. Ten s týmto centrom nemal žiadne problémy a loptu v pohode chytil.
     
    42
    Po nudnejšej pasáži sa lopty zmocnili domáci a po zblokovanej strele budú zahrávať rohový kop.
     
    43
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Tak predsa sme sa ešte gólu dočkali v prvom polčase. Domáci zahrávali rohový kop, lopta sa odrazila ku úplne voľnému GRIEZMANNOVI, ktorý z voleja pálil na bránu, jeho prvý pokus ešte zblokovala obrana hostí, ale lopta sa opäť ku nemu odrazili a jeho druhý volej už skončil v bráne hostí – 1:0. Naozaj krásky gól domáceho Griezmanna, ktorý aj z väčšej vzdialenosti dokázal presným volejom poslať loptu do brány hostí.
     
    45
    V záverečných minútach prvého polčasu majú loptu na kopačkách domáci hráči, ktorý sa už nikam neponáhľajú. Čakajú už len na koniec polčasu.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Je za nami prvý polčas tohto zápasu, ktorý sa skončil výsledkom 1:0. Vo vedení sú teda domáci hráči, ktorý sa po rohovom kope dostali do vedenia zásluhou gólu Griezmanna v 43.minúte. Sledovali sme určite zaujímavý polčas, v ktorom boli o čosi lepší hostia, ale svoje šance nevyužili a tak udreli domáci.

    Určite nás ešte čaká zaujímavý druhý polčas. Pevne verme, že aj v ňom uvidíme veľa zaujímavého a záživného a nejaký ten gól.
     
    Oba tímy sú späť na hracej ploche. Druhý polčas sa nám za chvíľu začne.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas sa nám už začal. Výkop mali hostia.
    Oba tímy nastúpili do druhého polčasu bez zmien v zostave.
     
    46
    Hostia to hneď skúšali dlhým centrom do 16-tky domácich, domáca obrana však dokázala loptu odhlavičkovať preč.
     
    47
    Začiatok druhého polčasu sa nesie vo veľkej opatrnosti, zatiaľ sledujeme prekopávanie lopty zo strany na stranu.
     
    47
    Vela sa hnal za dlhou prihrávkou, pri lopte bol však skorej brankár hostí a dokázal loptu odkopnúť preč.
     
    48
    Domáci svojou útočnou aktivitou vybojovali rohový kop.
     
    48
    Dobrý center od rohovej zástavky, lopta letela cez celú 16-tku, ale nikto z domácich nedokázal loptu trafiť. Loptu niekto z hostí tečoval, takže to bude ďalší rohový kop pre domácich.
     
    49
    A po ďalšom rohovom kope si skoro hostia dali vlastný gól. Balenziaga hlavou opečiatkoval ľavú tyč svojej brány! Dobrý center Parda, chýbalo málo a obranca hostí si skoro dal vlastný gól.
     
    51
    Po dlhšej dobe, keď sme sledovali veľa nepresností na oboch stranách si loptu vybojoval Vela, ale pomohol si nedovolene a tak sa do šance nedostal.
     
    52
    Hostia sa dostali s loptou až do 16-tky domácich, ale do zakončenia sa nedostali a brankár Bravo rozohral protiútok domácich. Griezmann sa však s loptou ďaleko nedostal.
     
    53
    I. Martínez si dobre postrážil svojho súpera a nedovolil mu od-centrovať do domácej 16-tky. Loptu tak získavajú domáci.
     
    54
    Balenziaga opäť vysielal center do 16-tky domácich, ale trafil len domáceho obrancu, ktorý následne loptu odkopol na polovičku hostí. Hostia teraz viac útočia a domáci sa musia brániť.
     
    56
    Aj naďalej sme svedkami útočnej hry hostí, ktorý sa snažia o vyrovnanie, ale domáci sa bránia čo im sily stačia. loptu odkopávajú až na polovičku hostí. Domáci teda zatiaľ len a len bránia výsledok. Hostia sa ženú za vyrovnaním.
     
    57
    A opäť sa domácim podarilo loptu odkopnúť až na polovičku hostí. hostia si tak musia ísť po loptu až ku svojmu brankárovi a opäť sa tak pokúsiť ohroziť strelou domácich.
     
    58
    Ďalšia útočná akcia hostí, ale nič vážne z toho nebolo. Susaeta a Herrera sa nedokázali spoločne prebiť cez domácu obranu.
     
    59
    Striedanie v tíme Athletic Club Bilbao: z ihriska odchádza Balenziaga, prichádza Iraola.
     
    60
    Ani táto útočná akcia sa ničím vážnym nekončí. Po nepresnej strely zo strany hostí sa bude odkopávať od brány Brava.
     
    61
    V 16-tke domácich zahral domáci hráč rukou, ale penalta sa nepíska. Od kolena sa mu do ruky odrazila lopta, ale píšťalku rozhodcu nepočujeme.
     
    62
    Po veľmi dlhej dobe sa skúšali pred bránu hostí dostať domáci, ale Griezmanna zastavil ofsajd.
     
    63
    Aduriz sa dostal v 16-tke domácich ku lopte, ale jeho pokus dokázala domáca obrana zblokovať. Následne opäť domáci odkopávajú loptu ďaleko od svojej brány.
     
    64
    Rico získal pre hostí v blízkosti domácej brány priamy kop. Uvidíme čo nám prinesie.
     
    65
    Priamy kop nič zaujímavého nepriniesol. Lopta putovala len do rukavíc domáceho brankára Brava.
     
    66
    Zmätky v 16-tke domácich, ale vyrovnať sa hosťom nepodarilo. Nenápadný prízemný center narobil domácim problémy a loptu nedokázali odkopnúť do bezpečia. Našťastie loptu pre domácich nedokázal nikto z hostí trafiť.
     
    67
    Rico to prehnal s agresivitou a za faul odzadu vidí žltú kartu.
     
    68
    Domácu útočnú akciu zastavil len tesný ofsajd. Zdá sa, že domáci to teraz skúšajú na brejky, zatiaľ im však vážnejšiu šancu nepriniesli. Hostia sa opäť snažia prebiť s loptou až do 16-tky domácich.
     
    69
    Prvé striedanie v tábore domácich, Odchádza Agirretxe a prichádza Elustondo.
     
    70
    Naďalej sleduje podobný obraz hry. Hostia sa s lopotu tlačia do zakončenia, ale domáci loptu odkopávajú ďaleko od svojej brány.
     
    71
    A domáci z ničoho nič mohli pridať druhý gól v zápase! Strelec toho prvého gólu Griezmann sa dostal do nájazdu na brankára Iraizoza, ale ten hostí podržal krásnym zákrokom a loptu dokázal vyraziť preč. Neváhal, včas vybehol a loptu krásne vyrazil a tým drží nádej hostí na vyrovnanie.
     
    72
    Tlak hostí sa už rapídne znížil. Robia veľmi veľa chýb v rozohrávke a lopty lacno strácajú. Domáci potom vyrážajú do brejkov, ale ani tie nijak nebezpečné nie sú. Momentálne sledujeme nudnejší futbal.
     
    73
    Strelec gólu Griezmann osvedčil aj obranné schopnosti a dobrým obranným zákrokom vypichol loptu a tak sa žiadna šanca hostí nekoná.
     
    74
    Striedanie v tíme Athletic Club Bilbao: z ihriska odchádza Rico, prichádza Ibai Gómez.
     
    75
    Útočná akcia domácich je zastavená ofsajdom. Griezmann si pekne nabehol na center od spoluhráča, chcel už zakončovať, ale v tom ho zastavila píšťalka rozhodcu.
     
    76
    Aj hostia sú pri ich útočnej akcii zastavený ofsajdom. Skvelo zahrali ofsajd systém domáci a až troch hráčov hostí nechali v ofsajde.
     
    77
    Ani tento pokus neznamená pre hostí vyrovnanie na 1:1! Herrera sa dostal po centri v 16-tke domácich ku lopte, ale z prvej neprekonal brankára Brava, ktorý bol dobre postavený a loptu vyrazil preč.
     
    78
    Zatiaľ strelec jediného gólu Griezmann odchádza za veľkého potlesku z ihriska a prepúšťa svoje miesto Castrovi.
     
    79
    Hostia zahrávali následne rohový kop, ale nič vážneho sa nekoná. Brankár domácich Bravo chytá loptu do svojich rukavíc.
     
    80
    O chvíľu na to aj domáci zahrávali rohový kop, lopta letí po strele Ángela vysoko nad bránu hostí.
     
    81
    Striedanie v tíme Athletic Club Bilbao: z ihriska odchádza Susaeta, prichádza Toquero.
     
    82
    Hostia sú teraz pri lopte, ale nedokážu sa dostať do zakončenia. Domáci sa už zavreli na vlastnej polovičke.
     
    83
    Čerstvý muž na ihrisku Castro sa dostal do zakončenia, ale pálil z uhla a tak nedokázal vážnejšie ohroziť domáceho brankára.
     
    84
    Domáca obrana teraz vážne pochybila a skoro dostali domáci vyrovnávajúci gól! Aduriz si počkal na zadnej tyči, dostal krásny pas, ale šance sa zľakol a meter od prázdne brány zakončil nepresne. Obrovská škoda pre hostí!
     
    85
    Žltú kartu dostává Elustondo (Real Sociedad San Sebastian).
     
    86
    Mexičan Vela práve v zápase dohral, na jeho miesto prichádza Seferovic.
     
    87
    Hostia už nemajú čo stratiť a všetko sústredili do svojho útoku. Carlos Martínez si však dokázal center hostí postrážiť a loptu odkopnúť preš od domácej brány.
     
    88
    Nápor hostí pokračuje. Ibaie skúšal odcentrovať do 16-tky domácich, ale opäť skvelo zasiahol obranca Carlos Martínez a zabránil tomu, aby sa lopta dostala do domácej 16-tky.
     
    89
    Herrera nedočiahol na dlhú loptu a tak sa bude odkopávať od domácej brány. Do hry uvedie loptu brankár domácich Bravo.
     
    90
    Rozhodca nadstavuje až 3 minúty. Dočkáme sa záverečného tlaku hostí ?
     
    90+1
    Seferovič potiahol akciu domácich, avšak cez obrancu hostí sa neprebil a jeho prihrávka skončila v ofsajde.
     
    90+2
    A hostia boli vo veľkej šanci na vyrovnanie! Muniain vyslal krásnu a tvrdú strelu na domácu bránu, ale brankár Bravo jeho pokus vyškriabal na rohový kop a berie tak nádej hosťom aspoň na jedno bodový zisk!
     
    90+3
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! A je rozhodnuté, domáci dávajú gól na 2:0! Veľké zmätky v 16-tke hostí, krásny center našiel úplne voľného PARDA, ktorý si zasekol obrancu hostí a sám zoči-voči brankárovi Iraizozovi sa nemýlil a potvrdil pre domácich 3 body.
     
    90+3
    Gurpegi za protesty, že by gól nemal kvôli ofsajdu platiť dostáva žltú kartu.
     
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase sa hosťom gól streliť nepodarilo, domáci sa ubránili a v samom závere nadstaveného času potvrdil pre domácich 3 body Pardo. Domáci tak vyhrávajú zápas po výsledku 2:0 vďaka gólom Griezmanna zo 43.minúty a Pardo z 93.minúty. Tri body tak ostávajú pre Sociedad doma.

    Videli sme naozaj derby ako sa patrí. Skvelý a záživný futbal, dobrá atmosféra, veľa osobných súbojov, divákom sa futbal páčiť musel. Domáci teda strácajú na svojho dnešného súpera v tabuľke už len 1 bod.

    Pekný zvyšok neskorého večera ešte želá Miroslav Revaj. (21:58:43)

    Miroslav Revaj

    Góly: 43. Griezmann, 90+3. Pardo

    Karty:   33. Bergara (RSS), 85. Elustondo (RSS) – 30. Balenziaga (BIL), 67. Rico (BIL), 90+3. Gurpegi (BIL)


    Real Sociedad San Sebastian: Bravo – C. Martínez, Ansotegi, I. Martínez, Ángel – Vela, Bergara, Prieto (C), Pardo, Griezmann – Agirretxe.
    Náhradníci: Zubikarai – M. González, Zaldúa, Elustondo, Ros, G. Castro, Seferović.

    Athletic Club Bilbao: Iraizoz – de Marcos, Gurpegi (C), Laporte, Balenziaga – Susaeta, Iturraspe, A. Herrera, M. Rico, Muniain – Aduriz.
    Náhradníci: Herrerín – San José, Iraola, Ekiza, Etxebarria, Toquero, I. Gómez.

    Rozhodca: Pérez – Matías, Hernández.