Nové Zámky – Csíkszereda 4:5 (po pr.)
koniec po predl.
HC MIKRON Nové Zámky
4:5 (1:2, 1:2, 2:0- 0:1)
HSC Csíkszereda
Piatok 03.01.2014, 18:00MOL liga
Partner:
     
    60:14
    Tým HC Csíkszereda dal gól!
    A je rozhodnuté! Pred bránou HC sa najlepšie zorientoval ZSOMBOR MOLNÁR a prekonal Krajčoviča. Asistencie: Jozef Hrubý, Mike Danton.
     
    57:14
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nádherná akcia domácich po ktorej je vyrovnané! Štefanka prihral Podstavekovi, ten z prvej našiel pred bránou úplne voľného MAREKA DUBCA a ten do prázdnej brány vyrovnáva! Asistencia: Albín Podstavek, Miroslav Štefanka.
     
    47:29
    HC Nové Zámky dali gól!
    A je znížené! Frolík prihral na modrú čiar ERIKOVI WEISSMANNOVI a ten strelou z prvej trafil nechytateľne! Asistencie: Martin Froík, Ľubomír Hurtaj.
     
    34:35
    Tým HC Csíkszereda dal gól!
    Mihály si počkal za bránou súpera, pred ňou našiel voľného ATTILU GÓGA a ten strelou z prvej pridáva štvrtý gól. Asistencie: Éde Mihály, Marek Čurila.
     
    27:35
    Tým HC Csíkszereda dal gól!
    Tak to je obrovská smola! DENIS SHVIDKI nahodil puk na Chovana a Sucharda si puk zrazil do vlastnej brány. Bez asistencie.
     
    23:51
    HC Nové Zámky dali gól!
    Ihneď po vhadzovaní sa k puku dostal Kowalczyk, jeho tvrdú strelu Ruczuj vyrazil, no iba pred ONDREJA ŠTEFANKU, ktorý strelu medzi nohy vyrovnáva. Asistencie: Albín Podstavek, Pavel Kowalczyk.
     
    19:29
    Tým HC Csíkszereda dal gól!
    Tak to je obrovská smola pre HC. Hoci boli hostia iba dvaja v útočnej tretine, tak dokázali skórovať. K puku sa dostal na modrej čiare Moldován, nahodil ho a TAMÁS FARKAS ho dokázal tečovať. Asistencia: Ervín Moldován.
     
    18:26
    Tým HC Csíkszereda dal gól!
    Hostia využili početnú výhodu priam bleskovo! K puku sa dostal DENIS SHVIDKI a na dva krát dokázal prekonať Chovana. Asistencia: Jozef Hrubý.
     
    07:44
    HC Nové Zámky dali gól!
    A domáci sa dostávajú do vedenia! Weissmann sa natlačil pred bránu, zakončil, k odrazenému puku sa dostal MIROSLAV ŠTEFANKA a forhendovým zakončením tak ako to len on vie nedal Ruczujovi šancu. Asistencie:Erik Weissmann, Peter Polčík.

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 8. Štefanka (Weissmann, Polčík), 24. Štefanka O. (Podstavek, Kowalczyk), 48. Weissmann (Frolík, Hurtaj), 58. Dubec (Podstavek, M.) – 19. Shvidki (Hrubý), 20. Farkas (Moldován), 28. Shvidki, 35. Góga (Mihály, Čurila), 61. Molnár (Hrubý, Danton)


    HC MIKRON Nové Zámky: Chovan (Krajčovič) – Sucharda, Pavešic, Hurtaj, Frolík, Weissmann – Kubica, Šiška, Štefanka O., Dubec (A), Uram (A) – Zajac, Král, Podstavek, Štefanka M.(C), Uhnák – Kowalczyk, Korýtko, Ružička, Polčík.
    HSC Csíkszereda: Ruczuj (Onódi) – Hruby, Góga, Curilla, Novák (A), Mihály – Salló, Papp (C), Moldován, Molnár, Szőcs – Nagy, Bors, Becze (A), Danton, Shvidki – Kósa, Hildebrand, Péter, Bíró, Farkas.

    Rozhodca: Čaprnka, Sós – Soós, Ozsváth.