Nové Zámky – Csíkszereda 4:5 (po pr.)
koniec po predl.
HC MIKRON Nové Zámky
4:5 (1:2, 1:2, 2:0- 0:1)
HSC Csíkszereda
Piatok 03.01.2014, 18:00MOL liga
Partner:
     
    59:11
    A je tu vylúčenie na strane domácich! Molnár sa tlačil pred bránu, no tam ho fauluje Frolík a odchádza na trestnú lavicu za podrazenie.
     
    47:08
    Král sa snažil urobiť kľučku, no bol faulovaný! Góga odchádza pod sprchy za faul kolenom!
     
    41:41
    Hneď na úvode poslednej tretiny sa bude vylučovať. Na trestnú lavicu odchádza Kósa, ktorý fauloval Dubca pri jeho prieniku.
     
    28:05
    A bude sa vylučovať. Dubec sa natlačil pred brankára súpera a Szocs ho musel faulovať. 2 minúty za napadnutie.
     
    17:22
    Weissmann sa oprel do puku, hoci bola jeho strela tečovaná Ruczuj chytá!
     
    16:59
    A bude sa vylučovať, tentokrát na strane hostí. Kowalczykovi padla hokejka a Moldován mu ju svojou hokejkou odpálil preč. Toto je posúdenie ako nedovolenú bránenie.
     
    14:18
    Po sérii tvrdých zákrokov na ľadovej ploche sa bude vylučovať až teraz. Ondrej Štefanka odchádza na trestnú lavicu za držanie.
     
    09:19
    A je to trest 5 plus do konca stretnutia pre oboch hráčov.
     
    09:19
    Ale pozor! Medzi Beczem a Pavešicom sa strhla bitka! Zákerný Becze napadol domáceho obrancu, dovolím si tvrdiť, že ak by Pavešic bol v situácii 1 na 1, hosťujúcemu hráčovi by nedal najmenšiu šancu. Počkáme si ešte na výšku trestu.
     
    09:05
    Máme tu prvé vylúčenie v dnešnom zápase na trestnú lavicu odchádza Hrubý za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 8. Štefanka (Weissmann, Polčík), 24. Štefanka O. (Podstavek, Kowalczyk), 48. Weissmann (Frolík, Hurtaj), 58. Dubec (Podstavek, M.) – 19. Shvidki (Hrubý), 20. Farkas (Moldován), 28. Shvidki, 35. Góga (Mihály, Čurila), 61. Molnár (Hrubý, Danton)


    HC MIKRON Nové Zámky: Chovan (Krajčovič) – Sucharda, Pavešic, Hurtaj, Frolík, Weissmann – Kubica, Šiška, Štefanka O., Dubec (A), Uram (A) – Zajac, Král, Podstavek, Štefanka M.(C), Uhnák – Kowalczyk, Korýtko, Ružička, Polčík.
    HSC Csíkszereda: Ruczuj (Onódi) – Hruby, Góga, Curilla, Novák (A), Mihály – Salló, Papp (C), Moldován, Molnár, Szőcs – Nagy, Bors, Becze (A), Danton, Shvidki – Kósa, Hildebrand, Péter, Bíró, Farkas.

    Rozhodca: Čaprnka, Sós – Soós, Ozsváth.