West Ham – West Bromwich 3:3 (kon.) | Aston Villa – Swansea 1:1 (kon.) | Hull City – Fulham 6:0 (kon.)
Manchester City – Crystal Palace 1:0 (kon.) | Norwich – Manchester United 0:1 (kon.) | Cardiff – Sunderland 2:2 (kon.)
koniec
West Ham United
3:3 (1:2)
West Bromwich Albion
Sobota 28.12.2013, 13:45Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    70
    West Bromwich Albion dal gól! Dlho sa Kladivári netešili! Pas za obranu pristál na kopačke dnes neviditeľného SAIDA BERAHINA, ktorý neváhal a krížnou bombou od žrde prekonáva brankára!
     
    67
    West Ham United dal gól Obrana hostí sa ešte nespamätala z predošlej akcie a stratila náskok! Center do vápna od Noblea sklepol Maiga, tam číhal KEVIN NOLAN a hlavičkou zblízka rozvlnil sieť!
     
    66
    West Ham United dal gól! Tentoraz ale Foster svojich potopil a začíname opäť odznova! MODIBO MAIGA sa dostal k ďalšej strele z hranice vápna a skvele obstrelil brankára, ktorý však vyraziť projektil pokojne mohol!
     
    45+1
    West Bromwich Albion dal gól! Tak to je pre domácich šok! WBA ešte zahrával roh, Bruntova hlavička skončila pri žrdi na brániacom C. Coleovi, no iba k NICOLASOVI ANELKOVI, ktorý sa opäť nemýlil a jemným tečom prekonal bezmocného brankára!
     
    40
    West Bromwich Albion dal gól! Neviditeľný vyrovnáva! Brunt našiel famóznym spôsobom za obranou skúseného NICOLASA ANELKU, ktorý zoči-voči brankárovi nezaváhal a prestrelil ho chladnokrvným zakončením.
     
    4
    West Ham United dal gól! Jääskeläainen perfektne vykopol a sériou kratučkých prihrávok sa po jednej z nich od Nolana dostal do úniku JOE COLE, ktorý svoju šancu krížnou strelou premenil a otvoril skóre!

    Góly: 4. Joe Cole, 66. Maiga, 67. Nolan – 40. Anelka, 45+1. Anelka, 70. Berahino

    Karty:   44. Carlton Cole (WHU), 57. Nolan (WHU), 83. Diame (WHU) – 48. Mulumbu (WBA), 90+1. Ridgewell (WBA)


    West Ham United: Jääskeläainen – Rat, Tomkins, McCartney, O´Brien, Diame, J. Cole, Noble, Nolan (K), Jarvis, C. Cole.
    West Bromwich Albion: Foster – Jones, Ridgewell, Olsson (K), Lugano, McAuley, Morrison, Brunt, Mulumbu, Anelka, Berahino.

    Rozhodca: Mike Dean