Ne – Jihlava 14:0 (kon.) | Židenice – ELITE PRAHA 1:10 (kon.) | Tatran – Královské Vinohrady 5:2 (kon.)
koniec
ESA logistika Tatran Střešovice
5:2 (4:1, 1:0, 0:1)
TJ Sokol Královské Vinohrady
cz Sobota 21.12.2013, 18:30 • SH TJ Tatran Střešovice • ČEZ Extraliga žen (CZ)
     
    46:14
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Vinohrady zvládly snížit. Aneta Tvrzníková v kombinaci se spoluhráčkami nakonec poslala míček k PAVLÍNĚ VACÍNOVÉ, která překonala Novákovou. Asistence: Aneta Tvrzníková.
     
    39:32
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Nakonec kapitulovala v závěru třetiny Obselková a Střešovice vedou o 4 góly. Pěknou střelou překonala gólmanku Vinohrad PETRA BROTÁNKOVÁ. Asistence: Adéla Zehrerová.
     
    15:02
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Viděli jsme další gólový útok Střešovic. V prostoru před brankou čekala na přihrávku HANA VEŘMIŘOVSKÁ, která se nakonec míčku dočkala a poslala ho za záda gólmanky. Asistence: Barbora Zabavská.
     
    11:22
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Hostující celek snižuje. Pavlína Vacínová našla přihrávkou hůl KAROLÍNY STREJCOVÉ, která střílí přesně. Asistence: Pavlína Vacínová.
     
    09:42
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Domácí hráčky dávají další gól a vedou už o 3 branky. Na třígólový rozdíl zvyšovala po zpracování nahrávky od Markéty Hrycejové ANDREA TVRZOVÁ. Asistence: Markéta Hrycejová.
     
    07:42
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Střešovice navyšují své vedení. V přesilovce se po přihrávce Heleny Perlíkové trefuje do odkryté části branky BARBORA BERÁNKOVÁ. Asistence: Helena Perlíková.
     
    03:17
    Střešovice právě vstřelily branku!
    Ale nakonec stejně padl brzký gól. Střešovice zásluhou PETRY BROTÁNKOVÉ, která dorazila míček do branky, vedou 1:0. Asistence: Adéla Zehrerová.

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 4. Brotánková (Zehrerová), 8. Beranová (Perlíková), 10. Tvrzová (Hrycejová), 16. Veřmiřovská (Zabavská), 40. Brotánková (Zehrerová) – 12. Strejcovská (Vacínová), 47. Vacínová (Tvrzniková)


    ESA logistika Tatran Střešovice: Nováková (Blahutová) – Tvrzová – Perlíková, Brabcová, Zehrerová, Nemravová, Veřmiřovská, Matoušková, Hrycejová, Zabavská, Beranová, Chaloupková, Červová, Brotánková, Kramperová, Denková
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Máčilová (10. Obselková) – Plecitá, Strejcovská – Petřeková, Javorská, Tvrzniková, Samake, Reichová, Vacínová, Šádková, Trunečková, Komorousová, Vejvodová, Honzová, Vejborná

    Rozhodca: Tomáš Kostinek a Martin Reichelt

    Diváci: 45