Marítimo – Braga 2:2 (kon.)
koniec
CS Marítimo
2:2 (2:1)
Sporting Braga
cz Štvrtok 19.12.2013, 21:00 • Estádio dos Barreiros (Funchal) • Primeira Liga
     
    81
    Braga právě vstřelila branku!
    A je to tu! FILEPE PARDO je žolík k pohledání. ve vápně si počkal na cent, který mu dopadl přesně na hlavu a na protilehlé tyči míč zapadl do sítě.
     
    43
    Braga právě vstřelila branku!
    Už to vypadalo, že se domácí ubrání i druhému rohu,, jenže míč se dostal u levé tyče domácí branky k ALANOVI, který neměl problém na bližší tyč prostřelit Johnnyho Leoniho.
     
    38
    Marítimo právě vstřelilo branku!
    A je to o dvě branky. Na centr z levé strany, jehož odesílatelem byl Atrur si naskočil nejvýše DERLEY a podruhé rozvlnil síť za přihlížejícím Eduardem.
     
    36
    Marítimo právě vstřelilo branku!
    Po rozehrané standardní situaci se na malém vápně do míče nohou opřel DANILO PEREIRA, poprvé ještě Eduardo zasáhl, na dorážku stejného hráče již nárok neměl a nepomohl mu ani Baiano stojící u tyče.

    David Sochor

    Góly: 36. Danilo Pereira, 38. Derley – 43. Alan, 81. Pardo

    Karty:   54. Artur (MAO), 58. Héldon (MAO), 78. Johnny Leoni (MAO) – 69. Rúben Micael (BRG), 90+1. Salvador Agra (BRG)   84. Derley (MAO)


    CS Marítimo: Johnny Leoni – João Diogo, Gegé, Márcio Rozário, Ruben Ferreira – João Luiz (88. Fidelis), Danilo Pereira, Artur (62. Alex Soares) – Héldon (90. Igor Rossi), Derley, Sami.
    Náhradníci: Briguel, Fidelis, Rúben Brígido, Igor Rossi, Marakis, Alex Soares, Wellington.

    Sporting Braga: Eduardo – Baiano, Sasso, Nuno A. Coelho, Elderson – Rúben Micael, Mauro, Luiz Carlos (66. Edinho) – Alan, Hugo Vieira (57. Pardo), Rafa (87. Salvador Agra).
    Náhradníci: Custódio, Edinho, Cristiano, Salvador Agra, Tomás Dabó, Pardo, Hebert.

    Rozhodca: Rui Costa – Miguel Aguilar, Bruno Rodrigues