Bordeaux – Valenciennes 2:1 (kon.) | Lille – Bastia 2:1 (kon.) | Lyon – Marseille 2:2 (kon.)
koniec
Lille OSC
2:1 (2:1)
SC Bastia
cz Nedeľa 15.12.2013, 17:00Ligue 1 Uber Eats
     
    22
    Lille právě vstřelilo branku!
    Opět nádherný gól, díky kterému domácí strhávají vedení na svou stranu. SALOMON KALOU obdržel přihrávku do vápna, kde dostal poměrně hodně prostoru. Toho využil k elegantnímu střele, díky které přehodil gólmana, jenž zůstal nehybně stát na místě. Balón zaplul do odkrytého prostoru na levé straně.
     
    17
    Lille právě vstřelilo branku!
    Je srovnáno. O vyrovnávací gól se postaral SALOMON KALOU, když si naběhl do velkého vápna, v němž si poradil hned se třemi protihráči. Poté se přehodil míč na levačku, kterou poté vypálil nekompromisně ke vzdálenější tyči.
     
    3
    Bastia právě vstřelila branku!
    Hosté se prosazují již ve třetí minutě. LUDOVIC GENEST se dostal k odraženému míči a z hranice velkého vápna vyprodukoval nádhernou ránu, která přelobovala gólmana a skončila pod spojnicí domácí branky.

    Martin Doležal

    Góly: 17. Kalou (Roux), 22. Kalou – 3. Genest (Genest)

    Karty:   27. Baša (LIL), 52. Martin (LIL), 87. Kjaer (LIL) – 41. Genest (BSA)


    Lille OSC: Enyeama – Kjaer, Béria, Souaré, Baša – Balmont (81. Delaplace), Martin (72. Rodelin), Mavuba (C), Gueye – Kalou (90+2. de Melo), Roux.
    Náhradníci: Elana – Sidibé, Rozehnal, Delaplace, de Melo, Rodelin, Origi.

    SC Bastia: Landreau (46. Leca) – Squillaci, Modesto (79. Keserü), Harek (C), Diakité – Boudebouz, Palmieri, Ba (44. Barbato), Sablé, Genest – Raspentino.
    Náhradníci: Leca – Cioni, Krasić, Keita, Maoulida, Keserü, Barbato.