Sampdoria – Hellas Verona 4:1 (kon.)
koniec
Sampdoria Janov
4:1 (2:0)
Hellas Verona
cz Štvrtok 05.12.2013, 21:00Taliansky pohár
     
    88
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    A dílo Sampdorie je již dokonáno! Po nádherné kombinační akci se míč dostal přesně k nabíhajícímu RENANOVI, který z voleje napálil z vápna míč do branky.
     
    88
    Donati zastavil rychlý brejk domácích pouze za cenu žluté karty.
     
    83
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Tak to byl parádní protiútok Sampdorie. Celkem odpočatý NENAD KRSTIČIĆ využil chybu soupeře a následně běžel sprintem přibližně přes půl hřiště s míčem na kopačce, který v plné rychlosti před vápnem napálil přesně do horní poloviny branky, kam gólman Mihajlov nemohl rozhodně dosáhnout.
     
    82
    Hellas posiluje svoji ofenzivní sílu. Místo Longa přichází kanonýr Luca Toni.
     
    81
    Zraněného Fornasiera nahradí na hřišti Mustafi.
     
    81
    Za tvrdý skluz uviděl od sudího domácí Rodriiguez žlutou kartu.
     
    76
    První žlutou kartu v utkání uviděl záložník Sampdorie Wszolek.
     
    74
    Druhá změna v sestavě Hellasu. Zkusit oživit ofenzívu hostů se pokusí Jankovič, odchází Cirgliano.
     
    67
    Dohráno má již dnes Maresca, přichází Eramo.
     
    64
    Hellas Verona právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl jedné branky! SAMUELE LONGO si naběhl přesně na centr z z levé strany a přesnou střelou do horního rohu branky protrhuje svoji dnešní střeleckou nemohoucnost.
     
    61
    Střídá se i u hostů. Odchází velmi rozezlený Rubin, jehož nahrauje na hracím poli Martinho.
     
    60
    Trenér Mihajlovič přichystal první změnu u svého týmu. Dohráno má již dnes střelec první branky Sampdorie Sansone, místo něhož přichází Krstičić.
     
    41
    Hosté zcela rozebrali středem obranu Sampdorie a zase nechybělo mnoho. Longo pálil z dobré pozice, ale jeho střela prošla jen těsně vedle levé tyče branky domácích.
     
    39
    Na druhé straně také nechybělo mnoho. Centr z levé strany našel ve vápně zcela volného Longa, který ale gólovou pozici prováhal a poslal míč mimo tři tyče branky!
     
    38
    Před brankou Verony to znovu hořelo. A znovu to bylo po chybě hostující obrany, kdy se k míči dostal Sansone, jenž se následně vřítil do vápna a centroval do ohně, kde jen těsně nedosáhl na míč nabíhající Petagna, který by jinak zakončoval do prázdné branky.
     
    20
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Tak to je úvod pro Sampdorii! Domácí vedou po dvaceti minutách hry již 2:0! Petagnovu střelu zpoza vápna vyrazil brankář Mikhaylov jen ke zcela volnému BIRKIRU BJARNASONOVI, který již jen pohodlně nastavil nohu a poslal míč do poloprázdné branky.
     
    15
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Poulsenův centr z levé strany odvrátila obrana hostů pouze ke zcela volnému GIANLUCOVI SANSONEMU, jenž z voleje napálil míč z vápna nekompromisně do branky.
     
    15
    Zajímavě kroucená střela skončila na horním břevně branky Sampdorie! Gólman domácích Florillo situaci vůbec neměl pod svojí kontrolou!

    Dominik Rejthar

    Góly: 15. Sansone, 20. Bjarnason, 83. Krstičić, 88. Renan – 64. Longo

    Karty:   76. Wszolek (SMD), 81. Rodriguez (SMD) – 88. Donati (VRN)


    Sampdoria Janov: Florillo – Regini, Fornasier, Poulsen – Bjarnason, Rodriguez, Renan, Maresca (67. Eramo), Wszolek – Sansone (60. Krstičić), Petagna
    Náhradníci: Squat, Costa, Mustafa, Krstičić, Soriano, Eramo, De Silvestri, Gentsoglou, Gavazzi, Gabbiadini,

    Hellas Verona: Mihajlov – Albertazzi, Donati, Moras, Pinto, Cirigliano (74. Jankovič), Rubin (61. Martinho), Sala, Donadel, Longo (81. Toni), Cacia
    Náhradníci: Nicolas, Donsah, Domenico, Fabrizio, Alessamdro, Romulo, Martinho, Hallfredson, Jankovič, Iturbe, Toni, Gomez

    Rozhodca: Nasca