Sampdoria – Hellas Verona 4:1 (kon.)
koniec
Sampdoria Janov
4:1 (2:0)
Hellas Verona
cz Štvrtok 05.12.2013, 21:00Taliansky pohár
     
    88
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    A dílo Sampdorie je již dokonáno! Po nádherné kombinační akci se míč dostal přesně k nabíhajícímu RENANOVI, který z voleje napálil z vápna míč do branky.
     
    83
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Tak to byl parádní protiútok Sampdorie. Celkem odpočatý NENAD KRSTIČIĆ využil chybu soupeře a následně běžel sprintem přibližně přes půl hřiště s míčem na kopačce, který v plné rychlosti před vápnem napálil přesně do horní poloviny branky, kam gólman Mihajlov nemohl rozhodně dosáhnout.
     
    64
    Hellas Verona právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl jedné branky! SAMUELE LONGO si naběhl přesně na centr z z levé strany a přesnou střelou do horního rohu branky protrhuje svoji dnešní střeleckou nemohoucnost.
     
    20
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Tak to je úvod pro Sampdorii! Domácí vedou po dvaceti minutách hry již 2:0! Petagnovu střelu zpoza vápna vyrazil brankář Mikhaylov jen ke zcela volnému BIRKIRU BJARNASONOVI, který již jen pohodlně nastavil nohu a poslal míč do poloprázdné branky.
     
    15
    Sampdoria právě vstřelila branku!
    Poulsenův centr z levé strany odvrátila obrana hostů pouze ke zcela volnému GIANLUCOVI SANSONEMU, jenž z voleje napálil míč z vápna nekompromisně do branky.

    Dominik Rejthar

    Góly: 15. Sansone, 20. Bjarnason, 83. Krstičić, 88. Renan – 64. Longo

    Karty:   76. Wszolek (SMD), 81. Rodriguez (SMD) – 88. Donati (VRN)


    Sampdoria Janov: Florillo – Regini, Fornasier, Poulsen – Bjarnason, Rodriguez, Renan, Maresca (67. Eramo), Wszolek – Sansone (60. Krstičić), Petagna
    Náhradníci: Squat, Costa, Mustafa, Krstičić, Soriano, Eramo, De Silvestri, Gentsoglou, Gavazzi, Gabbiadini,

    Hellas Verona: Mihajlov – Albertazzi, Donati, Moras, Pinto, Cirigliano (74. Jankovič), Rubin (61. Martinho), Sala, Donadel, Longo (81. Toni), Cacia
    Náhradníci: Nicolas, Donsah, Domenico, Fabrizio, Alessamdro, Romulo, Martinho, Hallfredson, Jankovič, Iturbe, Toni, Gomez

    Rozhodca: Nasca