Metallurg Magnitogorsk – Omsk 2:3 (0:2 po s.n.) | Ufa – Jugra Chanty-Mansijsk 3:2 (po pr.) | Čeljabinsk – Barys 0:4 (kon.)
Nižnekamsk – Jekaterinburg 2:3 (kon.) | Viťaz – Kazaň 2:3 (kon.)
po s.n. (0:2)
Metallurg Magnitogorsk
2:3 (0:0, 0:2, 2:0 - 0:0)
Avangard Omsk
Utorok 03.12.2013, 14:00KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím Avangard Omsk.
    Gól strelil SERGEJ KOSTICYN.
     
    49:32
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Aj domáci využívajú presilovku a vyrovnávajú na 2:2 ! Kovář sa uvoľnil na ľavej strane, prihral medzi kruhy na VIKTORA ANTIPINA, ktorý strelou z prvej prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencie: Ján Kovář, Sergej Mozjakin.
     
    46:19
    Metallurg Magnitogorsk dal gól!
    Teraz však hostia spravili chybu v rozohrávke. Tú vystihol SERGEJ MOZJAKIN a išiel sám na brankára Mezina, ktoré si položil a pekným bekhendom ho prekonal. Domáci sa tak rázom dostávajú do hry. Bez asistencie.
     
    39:10
    Avangard Omsk dal gól!
    A táto presilovka je veľmi rýchlo využitá. Hostia si v pásme vytvorili slušný tlak a prišla strela MAXIMA GONČAROVA, ktorú Košečkin vyrazil našikovne ramenom a puk sa dokotúľal za jeho chrbát. Bez asistencie.
     
    24:50
    Avangard Omsk dal gól!
    Už sa zdalo, že domáci mali viac z hry a slušný tlak, lenže všetko zmrazila táto akcia Omsku. Kosticyn si krásne vymenil puk s MAXIMOM KAZAKOVOM, ktorý dostal prihrávku pred bránu a zakončil presne do siete. Asistencie: Sergej Kosticyn.

    Martin Platko

    Góly a asistencie: 47. Mozjakin, 50. Antipin (Kovář, Mozjakin) – 25. Kazakov (Kosticyn), 40. Gončarov, rozh. náj. Kosticyn


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Pečurskij) – Antipin, Birjukov, Lee, Těreščenko, Maleňkich, Chabarov, Ibragimov – Mozjakin, Zaripov, Kovář – Kazionov, Kosov, Kameněv – Timkin, Brent, Potěchin – Šenfeld, Platonov, Malinovskij, Grigorenko.
    Avangard Omsk: Mezin (Kostin) – Kuljaš, Pivcakin, Baranka, Blaťák, Ljamin, Gončarov, Poleščuk – Semin, Kosticyn, Kazakov – Růžička, Pěrežogin, Popov – Kurjanov, Ivanov, Širokov – Kalinin, Pjanon, Berdnikov, Machanovskij.

    Rozhodca: Bulanov, Radovodin – Koposov, Otmachov.