Mladá Boleslav – Třebíč 4:5 (0:1 po s.n.) | Most – Kadaň 2:1 (2:1 po s.n.) | Benátky n/J – Litoměřice 4:3 (2:1 po s.n.)
Jihlava – Beroun 3:2 (kon.) | Havířov – Motor ČB 4:2 (kon.) | Olomouc – Havlíčkův Brod 1:3 (kon.)
Ústí n/L – Šumperk 3:4 (po pr.)
koniec
HC Dukla Jihlava
3:2 (2:0, 1:0, 0:2)
Medvědi Beroun 1933
cz Streda 27.11.2013, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    59:05
    Šimboch se ale do branky bude muset vrátít, protože Pavel Klhůfek (BER) dostává dvě minuty za faul kolenem.
     
    58:50
    Střelu Šenkeříka od modré vyrazil Rittich na poslední chvíli vyrážečkou.
     
    58:43
    Příliš dlouho přesilová hra Dukly netrvala, konkrétně 14 vteřin, protože Petr Mocek (JIH) dostává dvě minuty za podražení.
     
    58:29
    Na tresnou lavici míří na dvě minuty Zdeněk Kubica (BER) – hákování, který si při cestě na střídačku ještě něco velmi důrazně vysvětloval s čárovým Kreuzerem, a to hodně hodně zblízka.
     
    56:02
    Beroun právě vstřelil branku!
    Hosté ještě dramatizují stav zápasu. Dukla poněkud lehkomyslně rozehrála, k puku se přes obránce dostal PAVEL KLHŮFEK, který upaloval sám za branku a trefil se nad lapačku Ritticha. Asistence: Zdeněk Kubica (9+5).
     
    53:11
    Po střele Mocka dorážel před branou puk Haluza, ale mířil vedle levé tyče Šimbocha.
     
    52:51
    Dukla se dostala před Šimbocha a také si zahraje přesilovou hru, a to přesně minutu a 37 vteřin. 5 minut + do konce utkání dostává za bodnutí špičkou hole Vladislav Kubeš (BER), který již odchází do šaten. Trest si za něj odpyká Tomáš Půlpán.
     
    48:21
    Beroun právě vstřelil branku!
    Hosté se poprvé v zápase prosazují. Tvrdou střelu Ondráčka vyrazil Rittich před sebe, kde byl nejdříve JAN DIVÍŠEK (5+3) a zasunul puk za jeho záda. Asistence: Martin Ondráček (2+2).
     
    47:07
    Protiútok Berouna dva na jednoho zastavuje Martin Jícha (JIH), který padl do přihrávky Tomáše Beňoviče a oba hráči zůstávají ležet na ledě. Hůře to vypadá s Beňovičem, který zůstává ležet na ledě a Tomáš Čachotský signalizuje směrem k lékařům, aby mu přinesli bandáž (chránič) krku. Tomáš Beňovič už je naštěstí na ledě a bez chrániče, ale odchází s lékařem Dukly do útrob stadionu. Martin Jícha dostává za svůj zákrok 5 minut + do konce utkání.
     
    45:35
    Současně jsou vyloučeni Jan Látal (BER) a Adam Zeman (JIH). Oba dostávají dvě minuty za držení protihráče. Na vyloučení: 6-7.
     
    39:16
    Látal dělovkou z první mířil těsně vedle pravé tyče Ritticha a vzápětí odjíždí naštvaně na střídačku.
     
    38:47
    Adam Zeman z mezikruží po příhrávce napravo jedoucího Čachotského vyklepal snad všechen prach z levého betonu Šimbocha.
     
    38:37
    Po Kubicově chybě jde Dukla do protiútoku dva na jednoho.
     
    37:50
    Přesilovka pro Beroun po tom, co se Zdeněk Čáp (JIH) provinil nedovoleným bráněním. Dvě minuty pro beka domácích. Na vyloučení: 5-6.
     
    36:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    Rychlý útok Dukly končí gólem. Hubáček se prodral po levé straně a poslal puk na Čachotského. Ten přihrával před branku na zcela volného Zemana, jenže puk si do vlastní branky smolně srazil Jakub Marek. Gól je připsán TOMÁŠI ČACHOTSKÉMU (13+28). Asistence: Radek Hubáček (8+12) – jeho třetí bod v dnešním zápase.
     
    35:17
    Přesilová hra pro Duklu Jihlava po tom, co dvě minuty za nedovolené bránění dostává Jiří Kuchler (BER). Na vyloučení: 4-6.
     
    34:59
    Tak tohle muselo bolet. Na modré čáře vystřelil Beňovič, který měl před sebou moře volného prostoru. Připravil se tedy ke střele, do které obětavě padl Kuřítko. Při cestě na trestnou snad dvakrát spadl bolestí na led.
     
    34:50
    Nikým nehlídaný Aleš Půlpán mířil z mezikruží jen do Ritticha.
     
    31:11
    Petr Novák nyní něco důrazně gestikuluje k sudímu Volfovi, který přijíždí ke střídačce Berouna. Po jeho odjezdu jen směrem k sudímu mávl rukou.
     
    30:43
    Beroun bude hrát přisilovku pět na tři, protože za napadení odchází na trestnou lavici Adam Zeman (JIH). Na vyloučení: 4-5.
     
    30:24
    Po střele Hrdela se puk odrazil od kolena Marka těsně vedle.
     
    29:29
    První přesilová hra pro Beroun. Za nedovolené bránění dostává dvě minuty Jakub Kadlec (JIH). Na vyloučení: 3-5.
     
    23:44
    Čachotský na levém kruhu ideálně našel Kalába, jehož bombu z první tečuje jeden z beků hostů do ochranné sítě.
     
    23:16
    Třetí přesilová hra Dukly Jihlava. Za podražení jde odpykat dvě minuty na trestnou lavici Jakub Stromko (BER). Na vyloučení: 2-5.
     
    17:49
    Na obou stranách se bude vylučovat, protože po tom, co Kubica opět nešetrně zajel do Ritticha, vznikla za jeho brankou menší mela. V ní se do sebe lehce pustil Tomáš Kaláb se Zdeňkem Kubicou a Tomáš Čachotský s Lukášem Chalupou. Zatímco druhá dvojička si po cestě na střídačky ještě něco hodně důrazně vysvětluje, první pár ze šarvátky končí na trestné lavici. Za domácí je vyloučen Tomáš Kaláb (JIH) za hrubost a za hosty Zdeněk Kubica (BER) za stejný trest. Na vyloučení: 2-4.
     
    17:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Štebihovo hodně hodně nepřesné nahození od modré zachytil u pravé tyče Haluza, který našel před brankou zcela volného RADKA HUBÁČKA (8+11). Zasunout puk pro bratra útočníka národního týmu nebyl žádný problém. Dukla tak vstřeluje gól i ve hře pět proti pěti. Asistence: Petr Haluza (0+2), Miha Štebih (1+1).
     
    16:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla se ujímá vedení. Po nahození Zemana z levého kruhu vyrazil Šimboch puk před sebe, tam se nejlépe zorientoval Hubáček, nezazmatkoval, přihrál do středu na zcela volného TOMÁŠE ČACHOTSKÉHO (12+28) a ten z přesilovky posílá Duklu do vedení. Asistence: Radek Hubáček, Adam Zeman.
     
    15:30
    Jakub Stromko (BER) dostává dvě minuty za nedovolené bránění. Na vyloučení: 1-3.
     
    14:39
    Marek se po několika odražených pucích dostal mezi kruhy ke střele, ale pro hosty trestuhodně nastřeluje jen Ritticha.
     
    07:56
    Největší šance Dukly v dosavadním průběhu zápasu. Kuřítko předložil z pravého kruhu puk do výborné střelecké pozice Tomáši Střechovi, který ale z první netrefil napůl odkrytou klec.
     
    07:47
    Po výborné přihrávce Haluzy z pravé strany tečoval puk před Šimbochem Kadlec, ale mířil těsně vedle.
     
    07:24
    Hubáček vybojoval za brankou puk a poté ho předložil mezi kruhy Důrasovi, který jen vyklepal betony Šimbocha.
     
    05:46
    Je mi záhadou, proč je nyní spolu s hostujícím Lukášem Kuželem (BER), který fauloval Střechu a dostává dvě minuty za podražení, vyloučen také Michal Velecký (JIH) na dvě minuty za nedovolené bránění, když Dukla hrála v šesti v signalizovaném trestu. Zřejmě mi něco uteklo. Tak jako tak, hraje se ve čtyřech na obou stranách. Na vyloučení: 1-2.
     
    00:29
    Po devětadvaceti vteřinách je tady vyloučení. První přesilovou hru zápasu bude mít k dispozici Dukla Jihlava. Na trestnou lavici odchází Lukáš Kužel (BER) za napadení.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 17. Čachotský (Hubáček, Zeman), 18. Hubáček (Haluza, Štebih), 37. Čachotský (Hubáček) – 49. Divíšek (Ondráček), 57. Klhůfek (Kubica)


    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Čáp, Kaláb, Dobrovolný, Štebih, Mocek, Podlipnik, Jícha M. – Čachotský, Zeman, Mikeš – Důras, Hubáček, Haluza – Kadlec, Velecký, Vysloužil – Kuřítko, Střecha. Jícha L. Trenér: Petr Vlk.
    Medvědi Beroun 1933: Šimboch (Mastík) – Jebavý, Černošek, Kužel, Šenkeřík, Chalupa, Beňovič, Látal, Sklenička – Klhůfek, Kubica, Marek – Divíšek, Stromko, Hrdel – Půlpán A., Kuchler, Ondráček – Půlpán T., Markulinec, Kubeš. Trenér: Petr Novák.

    Rozhodca: Volf – Kreuzer, Polonyi