Mladá Boleslav – Třebíč 4:5 (0:1 po s.n.) | Most – Kadaň 2:1 (2:1 po s.n.) | Benátky n/J – Litoměřice 4:3 (2:1 po s.n.)
Jihlava – Beroun 3:2 (kon.) | Havířov – Motor ČB 4:2 (kon.) | Olomouc – Havlíčkův Brod 1:3 (kon.)
Ústí n/L – Šumperk 3:4 (po pr.)
koniec
HC Dukla Jihlava
3:2 (2:0, 1:0, 0:2)
Medvědi Beroun 1933
cz Streda 27.11.2013, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    56:02
    Beroun právě vstřelil branku!
    Hosté ještě dramatizují stav zápasu. Dukla poněkud lehkomyslně rozehrála, k puku se přes obránce dostal PAVEL KLHŮFEK, který upaloval sám za branku a trefil se nad lapačku Ritticha. Asistence: Zdeněk Kubica (9+5).
     
    48:21
    Beroun právě vstřelil branku!
    Hosté se poprvé v zápase prosazují. Tvrdou střelu Ondráčka vyrazil Rittich před sebe, kde byl nejdříve JAN DIVÍŠEK (5+3) a zasunul puk za jeho záda. Asistence: Martin Ondráček (2+2).
     
    36:36
    Dukla právě vstřelila branku!
    Rychlý útok Dukly končí gólem. Hubáček se prodral po levé straně a poslal puk na Čachotského. Ten přihrával před branku na zcela volného Zemana, jenže puk si do vlastní branky smolně srazil Jakub Marek. Gól je připsán TOMÁŠI ČACHOTSKÉMU (13+28). Asistence: Radek Hubáček (8+12) – jeho třetí bod v dnešním zápase.
     
    17:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Štebihovo hodně hodně nepřesné nahození od modré zachytil u pravé tyče Haluza, který našel před brankou zcela volného RADKA HUBÁČKA (8+11). Zasunout puk pro bratra útočníka národního týmu nebyl žádný problém. Dukla tak vstřeluje gól i ve hře pět proti pěti. Asistence: Petr Haluza (0+2), Miha Štebih (1+1).
     
    16:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla se ujímá vedení. Po nahození Zemana z levého kruhu vyrazil Šimboch puk před sebe, tam se nejlépe zorientoval Hubáček, nezazmatkoval, přihrál do středu na zcela volného TOMÁŠE ČACHOTSKÉHO (12+28) a ten z přesilovky posílá Duklu do vedení. Asistence: Radek Hubáček, Adam Zeman.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 17. Čachotský (Hubáček, Zeman), 18. Hubáček (Haluza, Štebih), 37. Čachotský (Hubáček) – 49. Divíšek (Ondráček), 57. Klhůfek (Kubica)


    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Čáp, Kaláb, Dobrovolný, Štebih, Mocek, Podlipnik, Jícha M. – Čachotský, Zeman, Mikeš – Důras, Hubáček, Haluza – Kadlec, Velecký, Vysloužil – Kuřítko, Střecha. Jícha L. Trenér: Petr Vlk.
    Medvědi Beroun 1933: Šimboch (Mastík) – Jebavý, Černošek, Kužel, Šenkeřík, Chalupa, Beňovič, Látal, Sklenička – Klhůfek, Kubica, Marek – Divíšek, Stromko, Hrdel – Půlpán A., Kuchler, Ondráček – Půlpán T., Markulinec, Kubeš. Trenér: Petr Novák.

    Rozhodca: Volf – Kreuzer, Polonyi