Boston – Pittsburgh 4:3 (po pr.) | NJ Devils – Winnipeg 1:3 (kon.) | Toronto – Columbus 0:6 (kon.)
Tampa Bay – NY Rangers 5:0 (kon.) | Florida – Philadelphia 3:1 (kon.) | St. Louis – Minnesota 3:0 (kon.)
Nashville – Arizona 4:2 (kon.) | Edmonton – Chicago 1:5 (kon.) | Vancouver – LA Kings 2:3 (po pr.)
koniec
Toronto Maple Leafs
0:6 (0:2, 0:2, 0:2)
Columbus Blue Jackets
cz Utorok 26.11.2013, 01:10 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Partner:
     
    51:24
    Columbus právě vstřelil branku!
    Čtyři vteřiny před vypršením prvního Fraserova trestu se hosté podruhé v dnešním zápase prosazují v početní převaze! RYAN JOHANSEN má dnes střeleckou formu, protože jako jediný hráč na ledě se prosazuje již podruhé a opět tím trochu více srazil Maple Leafs do kolen – 0:6! Asistence: Nick Foligno a James Wisniewski.
     
    49:05
    Columbus právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Nick Foligno chytře přenechal kotouč na RYANA JOHANSENA, který nekompromisní ranou příklepem překonal přihlížejícího Reimera – 0:5! Asistence: Nick Foligno.
     
    26:25
    Columbus právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné, Toronto je na ručník! Blue Jackets využívají nabídnutou přesilovou hru, hodně času dostal s kotoučem na holi RYAN MURRAY a po přesně mířené ráně tahem počtvrté rozradostnil střídačku a fanoušky Columbusu – 0:4! Asistence: Ryan Johansen a James Wisniewski.
     
    23:07
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tak to je další rána do kolen pro Toronto! Domácí sice měli ve druhé části herní převahu, z ní ale nic nevytěžili, a tak byli ztrestáni. Rychlý protiútok zakončil JACK SKILLE a potřetí překonal gólmana Reimera – 0:3! Asistence: Mark Letestu.
     
    10:38
    Columbus právě vstřelil branku!
    O chvíli později přichází druhá tvrdá rána pro domácího hokejisty! Přesně po dvaceti vteřinách zvedá ruce na hlavu také RJ UMBERGER, který přesnou dorážkou překonal bezmocného Reimera – 0:2! Asistence: Mark Letestu a Ryan Murray.
     
    10:18
    Columbus právě vstřelil branku!
    Jenže jeho čtvrtá střela na branku Reimera končí v síti! První pokus CAMA ATKINSONA v zápase brankář Toronta ještě zlikvidoval, na jeho druhou střelu po přihrávce Calverta již ani on nestačil – 0:1! Asistence: Matt Calvert a Arťjom Anisimov.

    Petr Dejnožka

    Góly a asistencie: 11. Atkinson (Calvert, Anisimov), 11. Umberger (Letestu, Murray), 24. Skille (Letetu), 27. Murray (Johansen, Wisniewski), 50. Johansen (Foligno), 52. Johansen (Foligno, Wisniewski)


    Toronto Maple Leafs: Reimer (Bernier) – Gunnarsson, Phaneuf, Franson, Gardiner, Rielly, Fraser – Kessel, Bozak, Van Riemsdyk – Clarkson, Kadri, Lupul – Kuljomin, McClement, Raymond – Orr, Smithson, McLaren
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Murray, Johnson, Nikitin, Ťjutin, Savard, Erixon – Jenner, Johansen, Foligno – Atkinson, Anisimov, Calvert – Umberger, Letestu, Comeau – Skille, Chaput, Collins

    Rozhodca: Lee, Pochmara – Murray, Devorski