Chodov – Olomouc 5:4 (po pr.) | Vítkovice – Bonusia Ostrava 11:0 (kon.) | Židenice – Královské Vinohrady 5:3 (kon.)
Bohemians - NE – Jihlava 13:4 (kon.) | Ne – ELITE PRAHA 7:3 (kon.) | Liberec – Tatran 12:2 (kon.)
koniec
FbŠ pipni.cz Bohemians
13:4 (2:1, 3:3, 8:0)
FBŠ AL INVEST Jihlava
cz Piatok 22.11.2013, 20:00 • SH Děkanka • ČEZ Extraliga žen (CZ)
     
    56:47
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Surá přihrála na NIKOLU ČERNOU, která si srovnala míček na čepeli a přesnou střelou kolem ruky Frühbauerové přidává další gól. Asistence: Dagmar Surá.
     
    56:22
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Pěkný protiútok domácích. Poláková přihrála na křídlo KRISTÝNĚ JAREŠOVÉ, která si popoběhla k brance a trefuje se přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Hana Poláková.
     
    55:40
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Neskutečné! Bohemians jsou v oslabení stoprocentní. Tentokrát se po důrazu Šmídové prosazuje KARIN VAVREČKOVÁ a i ona si připisuje hattrick. Asistence: Aneta Šmídová.
     
    53:58
    2 minuty za hrubost dostává Dagmar Surá z Bohemians.
     
    52:43
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    GABRIELA ŽŮRKOVÁ opět stála tam, kde měla. Frühbauerová se natahovala, jak mohla, nebylo jí to ale nic platné. Žůrková se natáhla a dokázala ji přehodit. Bez asistence.
     
    50:03
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Další gól Bohemians v oslabení a opět se prosazuje ADÉLA BOČANOVÁ, která zůstala sama před brankou, kde ji od mantinelu našla Žůrková. Asistence: Gabriela Žůrková.
     
    49:30
    2+10 minut za nesportovní chování dostává domácí Barbora Zlámalová. Přisednout si k ní jde Kristýna Jarešová.
     
    48:59
    Janošťáková mířila sama na Brunclíkovou, která výborně vyjela a míček jihlavské útočnici vypíchla nohou. K dorážce se hostující hráčky nedostaly díky dobře se vracející Polákové.
     
    46:42
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Poláková našla nádherným způsobem před brankou hůl KARIN VAVREČKOVÉ, která nepohrdla a prostřeluje Frühbauerovou. Asistence: Hana Poláková.
     
    46:13
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    GABRIELA ŽŮRKOVÁ kompletuje hattrick! Černá nastřelila míček na branku a domácí střelkyně protečovala její nabídku až do sítě. Asistence: Nikola Černá.
     
    41:54
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    První útok domácích se opět prosazuje. Střelu Bočanové tečuje před Frühbauerovou GABRIELA ŽŮRKOVÁ. Asistence: Adéla bočanová.
     
    41:19
    Proti střele z bezprostřední blízkosti skvěle zasahuje Brunclíková. Možná jí pomohla i tyčka.
     
    37:09
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Zlámalová skvěle oslovila rozběhnutou KARIN VAVREČKOVOU, která tváří v tvář Frühbauerové nezazmatkovala a přesnou střelou vrací domácím vedení. Asistence: Barbora Zlámalová.
     
    35:05
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Jihlava vyrovnává po další chybě domácí obrany. V těsné blízkosti Brunclíkové se s míčkem na holi ocitla TEREZA SLAVÍKOVÁ a prostřelila mladou gólmanku domácích. Bez asistence.
     
    34:48
    Šmídová na chvilku osamocená před Frühbauerovou. Hostující gólmanka si ale připsala skvělý zákrok a neuvěřitelným způsobem pak v leže zlikvidovala i dvě dorážky.
     
    32:33
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Další přesná přihrávka Bočanové končí tentokrát gólem IVETY HYRŠLOVÉ, která se trefila přesně mezi nohy gólmanky. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    31:42
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Skvěle hrající Bočanová oslovila před brankou zcela osamocenou GABRIELU ŽŮRKOVOU, která neměla nejmenší problém trefit. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    29:05
    Jihlava právě vstřelila branku!
    Další zaváhání domácích hráček v rozehrávce, které tentokrát trestá MIROSLAVA KRUPKOVÁ. Ta, ač faulována, dokázala šťouchnout míček podél Brunclíkové a ten se dokutálel až do sítě. Bez asistence.
     
    25:03
    Bočanová a spol. opět zavařily hostující obraně. Frühbauerová ležela ve svém malém brankovišti a nevěděla, kde má míček. Ten se z nenadání zjevil u její tyčky, kde Bočanová nedokázala přetlačit hostující obránkyni.
     
    22:12
    Jihlava právě vstřelila branku!
    TEREZA SEDLÁČKOVÁ měla dostatek času a prostoru, zamířila a trefila přesně horní roh branky Brunclíkové, které ve výhledu překážely asi 3 hráčky. Asistence: Lenka Raabová.
     
    21:44
    Surá přihrávala před branku, kde trefila nohu jedné z bránících hráček, od níž se míček odrazil a směřoval do branky. Frühbauerová se po něm vrhla a zachránila Jihlavu od inkasované branky.
     
    16:47
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Satýnková poslala před branku střílenou přihrávku, kterou těsně před Frühbauerovou razantně usměrňuje do branky ANETA ŠMÍDOVÁ a vrací domácím vedení. Asistence: Andrea Satýnková.
     
    15:09
    Jihlava právě vstřelila branku!
    TEREZA SLAVÍKOVÁ se prosmýkla okolo Burdové a trefuje se přesně do vzdálenějšího horního rohu branky. Pěkná akce jihlavské hráčky. Asistence: Andrea Urbanová.
     
    13:19
    Žůrková zůstala zcela sama na prostředku hřiště. Z ideální palebné pozice ale ani netrefila branku.
     
    02:17
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Domácí otevírají skóre při vlastním oslabení. Do přímého souboje s Frühbauerovou se dostala ADÉLA BOČANOVÁ a prostřeluje jihlavskou gólmanku nad nohou. Bez asistence.
     
    00:47
    Trest pro domácí na 2 minuty za špatné střídání, na trestné lavici Zuzana Jelínková.

    Lukáš Vacuška

    Góly a asistencie: 3. Bočanová, 17. Šmídová (Satýnková), 32. Žůrková (Bočanová), 33. Hyršlová (Bočanová), 38. Vavrečková (Zlámalová), 42. Žůrková (Bočanová), 47. Žůrková (Černá), 47. Vavrečková (Poláková), 51. Bočanová (Žůrková), 53. Žůrková, 56. Vavrečková (Šmídová), 57. Jarešová, 57. Černá (Surá) – 16. Slavíková (Urbanová), 23. Sedláčková (Raabová), 30. Krupková, 36. Slavíková.


    FbŠ pipni.cz Bohemians: Brunclíková (Christianová) – Zielenkiewicz, Vavrečková, Jelínková, Nguyen, Nemravová, Černá, Burdová – Hyršlová (C), Žůrková, Surá, Šmídová, Poláková, Satýnková, Vojnarová, Zlámalová, Bočanová, Jarešová
    FBŠ AL INVEST Jihlava: Frühbauerová – Mácová, Svobodová, Krupková (C), Raabová, Petrušová, Přibylová A., Přibylová T., Rychlá, Sedláčková, Blažková, Urbanová, Janošťáková, Slavíková

    Rozhodca: Jan Drška, Jiří Meisner

    Diváci: 40