Chodov – Olomouc 5:4 (po pr.) | Vítkovice – Bonusia Ostrava 11:0 (kon.) | Židenice – Královské Vinohrady 5:3 (kon.)
Bohemians - NE – Jihlava 13:4 (kon.) | Ne – ELITE PRAHA 7:3 (kon.) | Liberec – Tatran 12:2 (kon.)
koniec po predl.
FAT PIPE Florbal Chodov
5:4 (1:1, 3:1, 0:2 - 1:0)
FBS Olomouc
cz Piatok 22.11.2013, 17:00 • SH Jižní Město • ČEZ Extraliga žen (CZ)
     
    61:44
    Chodov právě vstřelil branku!
    Právě standardní situace ukončuje tento zápas. Přiklepnutí Tožičkové proměňuje PETRA BERÁNKOVÁ. Asistence: Gabriela Tožičková.
     
    61:20
    Bachmaierová si málem skopla míček do vlastní branky!
     
    58:05
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Máme vyrovnáno! Kamínková přenechala míček TEREZE REIMEROVÉ, která se na brankovišti protlačila a poslal míček za Klabanovou. Asistence: Petra Kamínková.
     
    49:24
    Vojáčková trefuje od mantinelu tyč!
     
    45:23
    Za hru na zemi je vyloučen domácí Lacková. Šance pro Olomouc vyrovnat.
     
    43:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A hned se jí daří skórovat. JANA JANOŠOVÁ se prosazuje po své individuální akci a živí naději pro Hanačky. Bez asistence.
     
    32:48
    Chodov právě vstřelil branku!
    Tožičková našla kolmicí přes celé hřiště DOMINIKU STEINBACHOVOU, jež střelou na vzdálenější tyč překonává dnes podruhé Starečkovou. Asistence: Gabriela Tožičková.
     
    30:26
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A Hanačky z nabídnuté příležitosti snižují skóre. MONIKA ZAMAZALOVÁ si nechal míček pro sebe a po individuální akci vsítila míček z velkého brankoviště, když využila nedůrazu chodovských obránkyň. Bez asistence.
     
    24:21
    Chodov právě vstřelil branku!
    Z následné protiakce Chodov přidává další branku, když Vojáčková našla přihrávkou osamocenou PETRU BERÁNKOVOU, která nedala Starečkové šanci. Asistence: Jana Vojáčková.
     
    21:33
    Další vyloučení pro Olomouc. Tentokrát Pařízková za blokování hole.
     
    20:22
    Chodov právě vstřelil branku!
    Domácí rychle využívají přesilovku a kdo jiný v tom mohl mít prsty, než li Vojáčková, která svou přihrávkou našla ANNU DVOŘÁKOVOU, jež střelou bez přípravy uklízí balónek do branky. Asistence: Jana Vojáčková.
     
    20:00
    Zamazalová (OLO) vyloučena za zdržování hry.
     
    19:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Z ojedinělé akce se podařilo Olomouci vyrovnat. Machů z rohu našla úplně volnou PETRU KAMÍNKOVOU, jejíž střelu sice Klabanová ztlumila, ale skákající míček dokázala nakonec do branky. Asistence: Lucie Machů.
     
    12:38
    Chodov právě vstřelil branku!
    Machů špatně rozehrála, čehož využila Tožičková, která vyslala do úniku DOMINIKU STEINBACHOVOU, jež se střelou na bližší tyč tentokrát nemýlila. Asistence: Gabriela Tožičková.
     
    10:02
    Vojáčková našla krásně přes brankoviště Bachmaierovou, ta ale nedokázala míček správně usměrnit. Kulatý prostřelený nesmysl se projel těsně vedle tyče olomoucké branky.
     
    7:08
    Chodov to vykombinoval krásně, ale beránková sama před Starečkovou trestuhodně minula.

    Góly a asistencie: 13. Steinbachová (Tožičková), 21. Dvořáková (Vojáčková), 25. Beránková (Vojáčková), 33. Steinbachová (Tožičková), 62. Beránková (Tožičková) – 20. Kamínková (Machů), 31. Zamazalová, 44. Janošová, 59. Reimerová (Kamínková)


    FAT PIPE Florbal Chodov: Klabanová (Provázková) – Hofmanová, Dvořáková, Tožičková, Mrázková, Kuchařová – Koubová, Lacková, Steinbachová, Řepková, Jiříčková, Vojáčková, Paulovičová, Beránková, Svobodová, Matoušková, Polívková, Bachmaierová.
    FBS Olomouc: Starečková – Lišková, Pavlíková, Vysloužilová, Podešvová – Reimerová, Janošová, Sklenářová, Pařízková, Oháňková, Machů, Kamínková, Zamazalová.

    Rozhodca: Hejnová Lucie, Romančáková Jitka

    Diváci: 45