Washington – St. Louis 4:1 (kon.) | NY Rangers – LA Kings 0:1 (kon.) | Chicago – San Jose 5:1 (kon.)
Vancouver – Dallas 1:2 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 2:1 (kon.)
koniec
New York Rangers
0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
Los Angeles Kings
cz Pondelok 18.11.2013, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Partner:
     
    58:59
    Domácí to zkoušejí bez brankáře!
     
    57:19
    Kotouč skončil za zády Scrivense a domácí se radovali z vyrovnání! Dominic Moore však kotouč do branky úmyslně kopl a rozhodčí branku neuznávají! Hráčům Rangers nepomohlo ani video.
     
    57:02
    Dominic Moore nejprve ze strany vypálil na Scrivense. Ten vyrazil a Moore následně objel branku a zkoušel překvapit Scrivense u druhé tyče. Hostující brankář nulu udržel!
     
    51:40
    Hostující Brown je vyloučen a Rangers budou hrát přesilovku.
     
    51:20
    Ale teď už ano! Po akci Kopitara se snažil dotlačit puk za záda Lundqvista Brown, ale domácí brankář se roztáhl na brankovišti a udržel domácím naději.
     
    46:08
    Na druhé straně měl obrovskou šanci Brown. Toho našel na vzdálenější tyči Kopitar, ale hostující útočník nedokázal ani nadvakrát dostat kotouč za záda výborného Lundqvista, jenž tak domácí udržel ve hře.
     
    45:52
    Stepanovu střelu vyrazil Scrivens jen před sebe, kde byl Zuccarello, který stačil z otočky pohotově vystřelit, ovšem hostující gólman vyrážečkou zabránil gólu.
     
    40:53
    Bekhend Richardse nadělal Scrivensovi velké problémy a hostující gólman měl co dělat, aby zabránil v dorážce Brassardovi.
     
    38:24
    Střelu Muzzina nejprve obětavým pádem zastavil Zuccarello, ale hosté pokračovali v náporu a Lundqvist musel ustát dorážky Stolla a Frattina, který zblízka poslal puk jen do hrudi švédského gólmana.
     
    36:55
    Protiútok 2 na 1 v podání domácích. Dorsett hledal před brankou Hagelina, ale přihrávku na něho stačil zastavit bruslí Vojnov.
     
    36:06
    Stralman nasadil učebnicový bodyček Brownovi!
     
    32:54
    Další vyloučení na straně LA! Lewis vyhodil puk mimo hrací plochu a dostává dvě minuty za zdržování hry. 17 sekund přesilovky 5 na 3.
     
    31:37
    Po střele Richardse dorážel do poloodkryté branky Zuccarello, ale netrefil ji!
     
    31:10
    Hostů bylo v oslabení na ledě dokonce šest a dostávají trest za příliš mnoho hráčů. Ten odsedí Williams, přesilovka 5 na 3 pro domácí!
     
    29:44
    Callahan donutil k faulu Mitchella a NYR si zahrají přesilovou hru.
     
    27:37
    Hosté roztočili neskutečný kolotoč! Lundqvist musel proti šancím třetí formace LA předvést mistrovskou akrobacii a po střele Frattina ho dokonce zachránila tyč! Domácí brankář už v té chvíli neměl v ruce ani hokejku.
     
    26:40
    King obral o kotouč váhajícího obránce a vystřelil z pravého kruhu. Lundqvist vyrazil a dokázal zneškodnit i následnou dorážku.
     
    24:12
    Doughtyho střela byla sražena mimo hřiště. Před tím jsme však viděli obrovskou šanci domácích. Rangers se dostali přečíslení 2 na 1 a Stepan našel Zuccarella, který měl před sebou už částečně odkrytou branku. Místo zakončení však ještě nepochopitelně vracel puk Stepanovi, jenž to už nečekal a bylo po šanci.
     
    22:40
    Boyle vyloučen za podražení a přesilovou hru si zahrají hráči LA.
     
    22:36
    A mohlo to být 0:2. Williams nabídl před brankou kotouč Brownovi a Lundqvist měl co dělat, aby před hostujícím nájezdníkem uhájil brankovou čáru.
     
    21:23
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Mike Richards dokázal důraznou prací v rohu kluziště vybojovat puk a následně ho poslat na modrou, kde byl TYLER TOFFOLI, který prostřelil Lundqvista. Domácí brankář měl zakrytý výhled, neboť přímo před ním stál obránce Stralman. Asistence: Mike Richards a Slava Vojnov.
     
    18:12
    Po chybě domácích se ocitl v dobré příležitosti Toffoli. Lundqvista však zblízka nepřekonal a dojíždějícího Kinga už domácí gólman k dorážce nepustil.
     
    08:50
    Stepan nejprve ze strany pálil na Scrivense, který vyrazil před sebe, ale Zuccarello a poté znovu Stepan nedostali kotouč za brankářova záda.
     
    08:18
    Hostující Mitchell vyloučen za nedovolené bránění. Rangers si zahrají první přesilovku.
     
    03:19
    Scrivens nejprve vyrazil střelu McDonagha a se štěstím dokázal betonem vytěsnit i následnou dorážku!

    Martin Augustin

    Góly a asistencie: 22. Toffoli (M. Richards, Vojnov)


    New York Rangers: Lundqvist (Talbot) – Girardi, McDonagh, Stralman, Staal, Falk, J. Moore – Callahan, B. Richards, Hagelin – Zuccarello, Stepan, Kreider – Dorsett, Brassard, Boyle – Miller, D. Moore, Pouliot. Trenér: Alain Vigneault
    Los Angeles Kings: Scrivens (Jones) – Doughty, Muzzin, Vojnov, Regehr, Martinez, Mitchell – Williams, Kopitar, Brown – Toffoli, M. Richards, King – Lewis, Stoll, Carcillo – Frattin, Vey, Pearson. Trenér: Darryl Sutter

    Rozhodca: LaRue, Sutherland – Murray, Amell