Nové Zámky – Brašov 5:0 (kon.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
5:0 (0:0, 4:0, 1:0)
ASC Corona Brašov Wolves
Pondelok 18.11.2013, 18:00MOL liga
Partner:
     
    49:33
    HC Nové Zámky dali gól!
    Domáci pridávajú aj piaty gól! Šiška nahadzoval puk pred bránu, ten trafil MARTIN FROLÍKA do chráničov a nakoniec skončil za Polcom. Asistencia: Michal Šiška.
     
    36:56
    HC Nové Zámky dali gól!
    A ďalší! Uram vykorčuľoval na stred, odkiaľ už mohol strieľať, no ešte prihral ONDREJOVI ŠTEFANKOVI a te dáva od pravej tyčky už štvrtý gól! Asistencia: Marek Uram.
     
    35:29
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak to je neuveriteľná gólová smršť. Po nahodenom puku sa k nemu dostal ALBÍN PODSTAVEK a prekonal ležiaceho Polca. Asistencie: Erik Weissmann, Erik Čaládi.
     
    34:52
    HC Nové Zámky dali gól!
    Máme tu už dvojgólový rozdiel! MARTIN FROLÍK si orazil puk so Štefankom, uvoľnil sa na stred, kde dostal prihrávku a strelou k tyčke prekonáva Polca. Asistencie: Ondrej Štefanka, Marek Uram.
     
    31:45
    HC Nové Zámky dali gól!
    Zvýšená aktivita domácich priniesla svoje ovocie. Uhnák vybojoval puk v útočnej tretine, prihral na vrch kruhu MAREKOVI DUBCOVI, ktorý strelou z prvej strieľa prvý gól stretnutia. Asistencia: Martin Uhnák.

    Tomáš Fiala

    Góly a asistencie: 32. Dubec (Uhnák), 35. Frolík (Štefanka O., Uram), 36. Podstavek (Weissmann, Čaládi), 37. Štefanka O. (Uram), 50. Frolík (Šiška)


    HC MIKRON Nové Zámky: Chovan (Krajcovic) – Sucharda, Siska, Ruzicka, Dubec(A), Uhnák – Baron, Kowalczyk, Stefanka O., Frolík, Uram(C) – Zajac, Pavesic, Podstavek, Weissmann(A), Caládi – Král. Hardi, Korytko.
    ASC Corona Brašov Wolves: Polc (Fülöp) – Wehrs, Mastaleriu, Antal, Dumitru, Bonar – Heitamäki, Péter Zs.,Molnár, Zsok(A), Virág – Pysarenko(C), János, Péter R.(A), Saluga, Gliga – Márton, Oprea, Imecs, Bálint.

    Rozhodca: Németh, Haszonits – Abonyi, Gangel.