Chabarovsk – Novgorod 1:2 (0:1 po s.n.) | Vladivostok – Kazaň 3:2 (kon.) | Novokuzneck – Viťaz 0:2 (kon.)
Novosibirsk – D. Moskva 1:0 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Dinamo Minsk 3:0 (kon.) | Ufa – S.Moskva 1:2 (po pr.)
Čeljabinsk – Doneck 0:1 (kon.) | Nižnekamsk – Záhreb 3:2 (1:0 po s.n.) | CSKA Moskva – Omsk 3:1 (kon.)
Riga – Barys 2:2 (3:2 po s.n.) | Lev – Jekaterinburg 3:2 (po pr.) | HC Slovan – Jugra Chanty-Mansijsk 3:2 (1:0 po s.n.)
koniec
CSKA Moskva
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Avangard Omsk
Streda 13.11.2013, 16:30KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:42
    CSKA Moska dala gól!
    A je rozhodnuté! Alexej Morozov vyhral buly prihral OLEGOVI SAPRYKINOVI, ktorému nerobilo problém poslať puk do prázdnej bránky. Asistencia: Alexej Morozov.
     
    50:20
    CSKA Moska dala gól!
    A domáci sa dostávajú do vedenia. Radulov prihral na modrú Mišarinovi, ktorý z prvej vystrelil na Garona, jeho strelu však ešte pred bránkou tečoval NIKOLAJ PROCHORKIN a strieľa tak svoj druhý gól zápasu. Asistencie: Alexander Radulov, Georgy Mišarin.
     
    39:07
    Avangard Omsk dal gól!
    Skvelá akcia hostí končí gólom. K puku sa dostal Kosticyn, ktorý krížnou prihrávkou našiel voľného Širokova a ten z prvej posunul DIMITRIJOVI SEMINOVI, ktorý nemal problém puk poslať do odkrytej bránky. Asistencie: Sergej Širokov, Sergej Kosticyn.
     
    31:06
    CSKA Moska dala gól!
    Predsa sme sa len dočkali gólu. Radulov našiel pred bránkou voľného Grigorenka, ktorý ešte puk posunul na osamoteného NIKOLAJA PROCHORKINA, ktorý strelou pod brvno strieľa prvý gól zápasu. Asistencie: Alexander Radulov, Igor Grigorenko.

    Martin Platko

    Góly a asistencie: 32. Prochorkin (Radulov, Grigorenko), 51. Prochorkin (Radulov, Mišarin), 59. Saprykin (Morozov) – 40. Semin (Širokov, Kosticyn)


    CSKA Moskva: Proskuryakov – Mišarin, Eminger, Zajcev, Naumenkov, Gončarov, Oguscov, Kurbatov – Grigorenko, Prochorkin, Morozov – Žarkov, Filppula, Širokov – Ljubimov, Reid, Saprykin – Nemirovskij, Něprjajev, Fefelov, Zainullin.
    Avangard Omsk: Garon – Baranka, Blaťák, Kuljaš, Pivcakin, Lukjančikov, Vorobjov, Jegoršev, Miljukov – Popov, Perežogin, Kazakov – Semin, Kosticyn, Frolov – Kurjanov, Ružička, Ivanov – Kalinin, Berdunikov, Kazionov.