Buffalo – LA Kings 3:2 (2:0 po s.n.) | NY Islanders – Nashville 3:1 (kon.) | NY Rangers – NJ Devils 2:3 (kon.)
Washington – Columbus 4:3 (po pr.) | Carolina – Colorado 2:1 (kon.) | Montreal – Tampa Bay 1:2 (0:1 po s.n.)
Ottawa – Philadelphia 0:5 (kon.) | Detroit – Winnipeg 2:3 (1:2 po s.n.) | Florida – Anaheim 3:2 (kon.)
St. Louis – Arizona 2:3 (po pr.) | Calgary – San Jose 2:3 (po pr.)
koniec
Ottawa Senators
0:5 (0:1, 0:2, 0:2)
Philadelphia Flyers
cz Streda 13.11.2013, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • NHL
Partner:
     
    53:32
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tempo utkání se začíná blížit exhibičnímu, i přesto jdou Flyers do ještě většího trháku. Střelou z pravého kruh přesilovku využil BRAYDEN SCHENN, který čistým průstřelem na vzdálenější tyč prostřelil Andersona. Asistence: Vincent Lecavalier, Erik Gustafsson.
     
    47:57
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers drtí domácí Ottawu i nadále. Druhá formace Flyers aktivně napadala, to donutilo domácího beka rozehrát špatně, přímo na mezikruží, kde stál samotný VINCENT LECAVALIER. Ten napřáhl ke golfové střele a prostřelil Andersona. Asistence: Brayden Schenn.
     
    30:33
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a jdou do vedení už 3:0! Giroux z levého kruhu našel před brankou zaparkovaného Simmondse, který vtipně prostrčil na pravý kruh, kde byl zcela volný JAKUB VORÁČEK. Na něj zívala půlka volné branky, kterou už český křídelník nemohl netrefit! Asistence: Wayne Simmonds, Claude Giroux.
     
    20:28
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to je vynikající start do druhé třetiny pro Flyers! A český fanoušek bude mít radost, protože to byl JAKUB VORÁČEK, kdo zakončil úvodní tlak hostů rychlým obtočením se zpoza branky a pohotovým zakončením forhendem na bližší tyč! Asistence: Scott Hartnell, Claude Giroux.
     
    16:24
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Jako první se dnes prosazují hosté, je to logické vyústění tlaku Flyers. První brance předcházela dlouhá kombinace Philadelphie v útočném pásmu. Po nečekaném odrazu puku byl Anderson zmatený a jelikož se nejrychleji zorientoval MATT READ, který se rychlým obtočením zpoza branky prosadil, nemohl domácí gólman včas reagovat. Asistence: Steve Downie, Sean Couturier.

    Jiří Liebreich

    Góly a asistencie: 17. Read (Downie, Couturier), 21. Voráček (Hartnell, Giroux), 31. Voráček (Simmonds, Giroux), 48. Lecavalier (B. Schenn), 54. Schenn (Lecavalier, Gustafsson)


    Ottawa Senators: Anderson (Lehner) – Karlsson, Cowen, Borowiecki, Methot, Corvo, Wiercioch – Conacher, Spezza, Michálek – Ryan, Turris, MacArthur – Neil, Smith, Greening – Zibanejad, Grant, Kassian.
    Philadelphia Flyers: Mason (Emery) – Coburn, Timonen, Streit, Grossman, Gustafsson, Schenn – Voráček, Giroux, Hartnell – Simmonds, Lecavalier, Schenn – Downie, Couturier, Read – Rosehill, Hall, Rinaldo

    Rozhodca: Morton, Peel – Cormier, McElman