Most – Motor ČB 5:3 (kon.) | Benátky n/J – Havlíčkův Brod 1:2 (kon.) | Jihlava – Třebíč 2:3 (0:1 po s.n.)
Havířov – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Ústí n/L – Olomouc 1:2 (kon.) | Beroun – Šumperk 3:4 (po pr.)
Litoměřice – Kadaň 5:3 (kon.)
po s.n. (0:1)
HC Dukla Jihlava
2:3 (0:0, 0:2, 2:0 - 0:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Streda 13.11.2013, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 1. liga (ČR)
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým SK Horácká Slavia Třebíč.
    Michal Velecký mířil také do pravého horního rohu, ale Falter má puk v lapačce. Třebíč tak vítězí díky úspěšnému nájezdu Martina Čecha.
     
    51:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    To je studená sprcha pro Horáckou Slavii. Jihlava sice měla puk úřed Falterem, ale ke střele se nedostala. Už to vypadalo, že Třebíč vyhodíl, ale na modré se ujal puku MIHA ŠTEBIH (1+0), nahodil ho na Faltera, který toho zřejmě moc neviděl, a puk skončil až za jeho zády. Slovinský bek si tak připisuje vůbec první gól a první bod v této sezoně. Bez asistence.
     
    42:24
    Dukla právě vstřelila branku!
    Třebíč se pokusila o vyhození, ale na modré zastavil puk Kotvan a tvrdě vypálil. Vyprášil levý beton Faltera, od kterého se puk odrazil mezi kruhy. Tam se jej chopil Seman a poslal jej k pravému kruhu, kde byl zcela volný MICHAL DŮRAS (3+8). Se zakončením do poloodkryté klece neměl zkušený útočník problém. Asistence: Filip Seman (11+6), Oldřich Kotvan (0+6).
     
    29:13
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Třebíč nahodila puk do útočného pásma, po nepřesné rozehrávce zachytil na pravém kruhu puk JAN KŘIVOHLÁVEK (5+3), kousek si s ním povyjel do středu a následnou střelou překonává Sáblíka. Po asistenci na prvním gólů si tak připisuje druhý bod v dnešním zápase. Bez asistence.
     
    21:33
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení. Třebíč nahodila puk do útočného pásma, kde ho na pravém kruhu vybojoval Křivohlávek a posunul jej na útočnou modrou. Tam stál TOMÁŠ FOŘT (4+0), posunul si puk blíže a ranou nad vyrážečku Sáblíka posíla Třebíč do vedení. Asistence: Jan Křivohlávek (4+3).

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 43. Důras (Seman, Kotvan), 52. Štebih – 22. Fořt (Křivohlávek), 30. Křivohlávek, rozh. náj. Čech


    HC Dukla Jihlava: Sáblík (Rittich) – Dobrovolný, Kotvan, Kaláb, Podlipnik, Mocek, Štebih, Jícha M., Tobola H. – Čachotský, Mikeš, Malec – Velecký, Hubáček, Důras – Kuřítko, Seman, Kadlec – Prokš, Přidal
    SK Horácká Slavia Třebíč: Falter (Zelenka) – Dlapa, Rangl, Peroutka, Dietz, Čejka, Přibyl – Laš, Dolníček, Čuřík – Mikeska, Nahodil, Vondráček – Fořt, Křivohlávek, Kaut – Čech, Kadela, Paták

    Rozhodca: Hribik, Doležal – Kis, Svoboda