NY Rangers – Pittsburgh 5:1 (kon.) | Chicago – Winnipeg 4:1 (kon.) | Colorado – Nashville 4:6 (kon.)
Anaheim – Arizona 5:2 (kon.)
koniec
Colorado Avalanche
4:6 (1:2, 2:2, 1:2)
Nashville Predators
cz Štvrtok 07.11.2013, 03:30 • Pepsi Center, Denver • NHL
Partner:
     
    59:43
    Nashville právě vstřelil branku!
    Legwand vyslal GABRIELA BOURQUEHO na prázdnou branku a hostující útočník se nemýlil a rozhodl výhře hostí. Asistence: David Legwand
     
    47:34
    Nashville právě vstřelil branku!
    Další chyba domácí obrany. COLIN WILSON dostal přihrávku před branku a nikým nehlídán přidává svou druhou branku v zápase. Asistence: Viktor Stalberg, David Legwand.
     
    44:23
    Colorado právě vstřelilo branku!
    MATT DUCHENE dnes hrá skvělý zápas. Tentokrát si najel s pukem mezi dva obránce a bekhendem vyrovnává stav utkání. Asistence: Cody McLeod, Cory Sarich.
     
    33:37
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Co se nepovedlo v přesilové hře, tak vyšlo domácím až po ní. McGinn vjel do útočného pásma po pravé straně a přesnou přihrávkou našel PAULA STASTNEHO, který se trefil přesně k tyči Huttona. Asistence: Jamie McGinn.
     
    26:47
    Nashville právě vstřelil branku!
    Následně již nestačí na střelu COLINA WILSONA, kterého skvělým pasem našel Ryan Ellis a Wilson střílel prakticky do prázdné branky. Asistence: Ryan Ellis, Roman Josi.
     
    23:14
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté si berou vedení zpátky. Střela PAULA GAUSTADA od mantinelu prošla Varlamovovi mezi betony. Tohle byla laciná branka. Asistence: Filip Forsberg.
     
    22:15
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Následně do protiútoku ujeli tři hráči domácích. Parenteu v útočném pásmu přenechal kotouč RYANU O´REILLYMU, který střelou švihem překonal Huttona. Asistence: P.A. Parenteau, Matt Duchene.
     
    19:08
    Nashville právě vstřelil branku!
    Varlamov teď při zákroku ztratil rovnováhu a pro CRAIGA SMITHA tak nebylo problémem překonat rozhozeného brankáře. Asistence: Colin Wilson, Ryan Ellis.
     
    15:23
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Jenže domácí se dokázali vymanit z tlaku a Duchene a P.A. PARENTEAU ujeli do přečíslení 2 na 1. Duchene skvělou stahovačkou objel bránícího hráče a přihrával spoluhráči prakticky do prázdné branky. Asistence: Matt Duchene.
     
    13:12
    Nashville právě vstřelil branku!
    Varlamov nedokázal udržet střelu od modré a pouze kotouč vyrazil vedle branky, kde jej našel Wilson, který rychly objel branku a přihrál volnému VIKTORU STALBERGOVI. Ten z první překonal domácího brankáře. Asistence: Colin Wilson, Mattias Ekholm.

    Ján Jabrocký

    Góly a asistencie: 16. Parenteau (Duchene), 23. O´Reilly (Parenteau, Duchene), 34. Stastny (McGinn), 45. Duchene (McLeod, Sarich) – 14. Stalberg (Wilson, Ekholm), 20. Wilson (Smith, Ellis), 24. Gaustad (Forsberg), 27. Wilson (Ellis, Josi), 48. Wilson (Stalberg, Legwand), 60. Bourque (Legwand)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – Johnson, Hejda, Wilson, Guenin, Benoit, Sarich – Landeskog, Stastny, MacKinnon – O´Reilly, Duchene, Parenteau – Mitchell, McGinn, Talbot – McLeod, Cliche, Bordeleau
    Nashville Predators: Hutton (Mazanec) – Jones, S. Weber, Josi, Klein, Ekholm, Ellis – Wilson, Bourque, Stalberg – Nyström, Legwand, Honrqvist – Forsberg, Cullen, Smith – Clune, Gaustad, Spaling

    Rozhodca: Francis Charron, Don VanMassenhoven – Kiel Murchison, Steve Miller