NY Rangers – Pittsburgh 5:1 (kon.) | Chicago – Winnipeg 4:1 (kon.) | Colorado – Nashville 4:6 (kon.)
Anaheim – Arizona 5:2 (kon.)
koniec
Colorado Avalanche
4:6 (1:2, 2:2, 1:2)
Nashville Predators
cz Štvrtok 07.11.2013, 03:30 • Pepsi Center, Denver • NHL
Partner:
     
    Colorado se v první polovině poslední třetiny bude muset obejít bez Erika Johnsona, který inkasoval desetiminutový trest za hození hokejky při odchodu do šatny. Zbytečné oslabení.
     
    36:11
    Hosté dostávají trest za příliš mnoho hráčů na ledě a domácí mají obrovskou šanci na vyrovnání.
     
    30:48
    MacKinnon se dral před branku Predators. Nakonec byl zastaven faulem Josiho, který tak dává domácím šanci na vstřelení kontaktní branky.
     
    25:51
    Parenteau podrazil Stalberga a dostává zaslouženě dvě minuty. Druhá přesilová hra Nashvillu v zápase.
     
    17:33
    Jamie McGinn tvrdě narazil Setha Jonese a odchází na trestnou lavici. Hostující hráč odchází přímo do šatny. Bourque se rozhodl si to s McGinnem okamžitě vyřídit a dostává dvě minuty za hrubost. Stejně tak i McGinn. Přesilovka pro Nashville.

    Ján Jabrocký

    Góly a asistencie: 16. Parenteau (Duchene), 23. O´Reilly (Parenteau, Duchene), 34. Stastny (McGinn), 45. Duchene (McLeod, Sarich) – 14. Stalberg (Wilson, Ekholm), 20. Wilson (Smith, Ellis), 24. Gaustad (Forsberg), 27. Wilson (Ellis, Josi), 48. Wilson (Stalberg, Legwand), 60. Bourque (Legwand)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Giguere) – Johnson, Hejda, Wilson, Guenin, Benoit, Sarich – Landeskog, Stastny, MacKinnon – O´Reilly, Duchene, Parenteau – Mitchell, McGinn, Talbot – McLeod, Cliche, Bordeleau
    Nashville Predators: Hutton (Mazanec) – Jones, S. Weber, Josi, Klein, Ekholm, Ellis – Wilson, Bourque, Stalberg – Nyström, Legwand, Honrqvist – Forsberg, Cullen, Smith – Clune, Gaustad, Spaling

    Rozhodca: Francis Charron, Don VanMassenhoven – Kiel Murchison, Steve Miller